MAYBELLINE Color Show Club viršutinis nagų lakas "02 White Splatter"

Praeitame įraše kalbėjome apie rudens-žiemos nagų tendencijas, įskaitant ir populiariausias spalvas bei nagų formas. Jei skaitėte įrašą, puikiai žinote, kad populiarūs trumpi nagučiai su minimalizmo. modernumo apraiškomis, o aš verčiu dar ir į "nagų dailės, kurioms beveik nereikia pastangų". Taigi, tarsi nujausdama visai nesenai dar kart nusikirpau trumpai nagus ir kol kas negalvoju apie jų auginimą - tvarkytis su trumpais nagais ženkliai patogiau, o ir kasdieniuose darbuose nereikia saugoti, kad tik nenulūžtų ar dar kas nenutiktų. Visą rugpjūtį gyvenau mėnesį be nagų lako periodu, minimaliai, taip sakant 😁 tad lakuojantis pirmą kartą po ilgesnės pertraukos, norėjosi maksimalaus efekto su trenksmu, kažko įspūdingo; baigiasi ir vasara, po kurios norėsis tamsesnių spalvų... Gerai, tikriausiai prie šio sprendimo prisideda ir tai, kad kitą savaitę išeinu į darbą, pagaliau, tad šią dar labai norėjau pakvailioti ir patestuoti Maybelline viršutinį nagų laką su gausybe blizgių, skirtingų formų dalelių. Apie jį šį kart plačiau ir žinoma, mano beprotiškas šios savaitės manikiūras.

"Mirties laukas yra veidrodis, kuris leidžia mums suvokti pasaulį, kuriame gyvename."
Sorin Cerin



Produktas: MAYBELLINE Color Show Club viršutinis nagų lakas "02 White Splatter"
Gamintojas: "Gemey - Maybelline". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lengva naudoti
Labiausiai nepatiko: norėjosi ilgesnio išlikimo
Tūris: 7 ml
Kaina*: 2,95 EUR 
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, Maxima ir kt.
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Tai ne drovioms - kolekcijos atspalviai yra tikras spalvų sprogimas! Įvairiaspalvis blizgus viršutinis nagų lakas su skaidraus gelio formule. Suteikia nagams ryškų efektą. Lengvai valdomas šepetėlis tiksliai bei lengvai padengia.

Sudėtis: ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, POLYETHYLENE TEREPHTHALATE, ALCOHOL DENAT., ISOPROPYL ALCOHOL, ADIPIC ACID/ NEOPENTYL GLYCOL/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, TRIMETHYL PENTANYL DIISOBUTYRATE, TRIPHENYL PHOSPHATE, ACRYLATES COPOLYMER, SILICA [NANO] / SILICA, POLYURETHANE-11, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, POLYETHYLENE, POLYBUTYLENE TEREPHTHALATE, SILICA, POLYURETHANE-33, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ETHYLENE/VA COPOLYMER, TIN OXIDE, ALUMINA, PHTHALIC ANHYDRIDE/ GLYCERIN/ GLYCIDYL DECANOATE COPOLYMER.
MAY CONTAIN: CI 77120/ BARIUM SULFATE, CI 77891/ TITANIUM DIOXIDE, CI 77007/ ULTRAMARINES, CI 77510/ FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE, CI 15850/ RED 7 LAKE, CI 19140/ YELLOW 5 LAKE, CI 77266/ BLACK 2, CI 77000/ ALUMINUM POWDER, CI 77491, CI 77499/ IRON OXIDES, CI 15880/ RED 34 LAKE, MICA, CI 16035/ RED 40, CI 77266 [NANO]/ BLACK 2, CI 60725/ VIOLET 2, CI 42090/ BLUE 1 LAKE, CI 15850, CI 19140, CI 19140/ YELLOW 5, CI 15850/ RED 7, CI 15850/ RED 6 LAKE.


Mano nuomonė. Pradėkime nuo to, kad pirkdama šį viršutinį nagų lako sluoksnį aš abejojau, ar tie blizgučiai tikrai tinka mano amžiui? Skaidrioje nagų lako konsistencijoje krūva skirtingų formų ir spalvų dalelių: šešiakampiai mėlyni ir balti; vertikalūs balti pagaliukai, smulkūs melsvi, blizgūs ir mėlyni burbuliukai... visas lakas atrodo aiškiai pernelyg perkrautas, ir man ne kartą, pavarčius laką rankose kildavo abejonė - ar aš jo noriu? Noriu! Tikriausiai tiesiog reikėjo išbandyti priemonę ant nagų. Kažkodėl prieš testuodama įsivaizdavau, kad jis geriausiai atrodys ant melsvą, šaltą toną turinčio lako, bet darydama manikiūrą visgi nusprendžiau visus nagus lakuoti skirtingai ir pasižiūrėti, kaip viskas atrodo ant skirtingų nagų. Nuotraukoje žemiau matote skirtingai nulakuotus nagus ant kurių dėjau po vieną sluoksnį viršutinio lako. Iš karto turiu pastebėti, jog norint  sudėlioti gražiai visus blizgučius tenka ir šiek tiek "pažvejoti" blizgias daleles, tačiau palyginus su kitais tokio tipo lakais, labai didelio diskomforto ar vargo čia tikrai nėra. Taigi, savo keistam manikiūrui naudojau:

1. MESAUDA "Shine Flex Gel Effect" gelinis nagų lakas, kuriam nereikia UV lempos (atspalvis "317 Cosmopolitan") - galvojau, kad su rožine atrodys prasčiausiai ir nesiderins, tačiau klydau
2. ORLY Nailtrition Premium sveikų nagų augimo stimuliatorius su kalogenu, kviečių proteinais, keratinu ir bambuko ektraktu, kurį naudojau kaip pagrindą, kad nedengti ant nuogo lako
3. MOLLON PRO "Hardening" nagų lakas "56 Tuscan Sands" - pastelinis oranžinis nagų lakas, kuris mano galva tikriausiai atrodo iš ties blankiausiai ir prasčiausiai iš visų
4. TONYMOLY Pokemon nagų lakas "#01 Gorapaduck (Psyduck)" - ryškiai geltonas pagrindas, kuriuo nesu labai patenkinta, tačiau poroje su viršutiniu sluoksniu gavosi puikiai
5. ESSIE nagų lakas "37 lilacism" - pastelinė alyvinė, tai vienas iš variantų, su kuriuo norėjau atlikti pilną manikiūrą
6. GOLDEN ROSE "Matte" matinio efekto nagų lakas Nr.15 - labai norėjau pasižiūrėti kaip atrodys su matiniu nagų laku ir žinot ką - matinis nagų lakas su viršutiniu sluoksniu neatrodo matinis! Dingsta visas matiškumas.
7. BARRY M Speedy Quick Dry greitai džiūvantis nagų lakas "547 Eat My Dust" - prislopinta, švelniai mėlyna pagal mano hipotezes turėjo būti geriausias variantas. Vasarai - taip.
8. GOLDEN ROSE "Prodigy Gel Colour" gelinis nagų lakas, kuriems nereikalinga UV lempa Nr. 07 - nesitikėjau, kad taip šauniai atrodys su tamsiai mėlyna. Tobulai vėsesniais, niūresniais orais, spalva įgauna dar daugiau gilumo, paslaptingumo.
9. EVELINE Color Edition greitai džiūvantis ir ilgai išliekantis nagų lakas No. 123 - pastelinė žalia su viršutiniu nagų lako sluoksniu suteikia gaivią, pavasarišką emociją
10. RITUALS... "The Rituals of Cleopatra" Miracle nail varnish nagų lakas "Burgundy"  - na ir sezono tendencija - tamsiai raudonas nagų lakas. Nesitikėjau, kad taip puikiai atrodys su blizgučiais. Bet vėlgi, gražiau šaltajam sezonui.


Nors šį kart naudojau ir bandžiau ant kiekvieno nago dėti blizgučius, tačiau įprastiems, kasdieniams manikiūrams tikrai tokio dalyko nedaryčiau. Jau nuo kitos savaitės mano manikiūrai turės būti kuklesni, tad jei naudočiau blizgučius, rinkčiausi tik vieną, akcentinį nagą. Noriu pasidžiaugti, kad viršutinis nagų lakas labai lengvai dengėsi ir skirstėsi ant nagų, greitai džiūvo ir visai nesinorėjo kartoti - ryškiam efektui pakako ir vieno sluoksnio.

Techniškai viršutiniai nagų lako sluoksniai laiko tiek, kiek mūsų nagų lakas, ant kurio dengiame viršutinį sluoksnį. Tačiau turiu pastebėti, jog šis viršutinis sluoksnis 3-4 dieną pradėjo trūkinėti. Nežinau net kaip paaiškinti - viršutinio sluoksnio paviršius sutrūkinėjo, matėsi vagelės ir trūkiai, kai tuo tarpu nagų šonuose, kur neužtepiau blizgučių, trūkinėjimų nebuvo. Na ir automatiškai - pradėjo trūkinėti ir pradėjo lupinėtis lauk, kartu su spalvotu nagų laku - silpniau laikantys nagų lakai skilo pirmiausia, kiti išsilaikė kiek geriau. Tačiau noriu pabrėžti, kad šiuo atveju viršutinis nagų lako sluoksnis tikrai nesilaiko begalybę. Apskritai vertinant - man patiko, nesitikėjau, kad vėl suteiks tas žaismingas, smagias emocijas, tik nesu tikra - ar dėl to, kad tai buvo įvairių blizgučių ant nagų; ar dėl to, kad visi mano nagai buvo skirtingų spalvų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai