MAYBELLINE The City Kits akių ir skruostų paletė "Pink Edge"

Anksčiau gaudavau iš tiesų daug siuntinių su įvairiomis Pr priemonėmis, pati prisipirkdavau krūvą produktų, kurie, taip, jūs puikiai žinote, dažniausiai pragulėdavo menkai naudojami arba iš viso nepaliesti. Per pastarąjį pusmetį džiaugiuosi, kad perteklinių produktų mano namuose pamažu vis mažėja, aš geriau apmąstau savo poreikius ir suvokiu, jog nieko gero turėti daug. Mums iš ties pakanka visko nedideliais kiekiais, o dažniausiai iš viso nereikia. Čia panašiai kaip su spintoje gulinčiu megztuku, kurio nelieti jau gerą penkmetį - išmesti gaila, tačiau viltis nebesinori, o vienas kitas naujas vis atsiranda spintoje. Ir paskui jautiesi visiškai apsikrovusi daiktais, kurių tau visiškai nereikia ir kurių tu iš tiesų nenori, tiesa? Tai va, per tą pereinamąjį laikotarpį savo namuose radau nemažai kosmetikos, apie kurią norėjau papasakoti laiku, bet apžvalgos, o galiausiai ir priemonės liko primirštos... Kadangi šiuo metu metu sau iššūkį nepirkti dekoratyvinės kosmetikos, tai labai geras laikas papasakoti apie užmirštas priemones. Šį kart noriu pakalbėti apie Maybelline The City Kits paletę, skirtą veido ir akių makiažui sukurti.

"Godumui niekada negana, prigimčiai gana ir kruopelytės."
Seneka



Produktas: MAYBELLINE The City Kits akių ir skruostų paletė "Pink Edge"
Gamintojas: "Gemey - Maybelline". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims ir veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gaivios spalvos ir universalumas - tai ko reikia kasdieniam makiažui
Labiausiai nepatiko: matiniams šešėliams trūksta pigmentacijos
Tūris: 12 g
Kaina*: 16,60 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Akių šešėlių ir skaistalų paletėje Maybelline "New York City Kits Urban Light" rasite 12 kreminių ir ryškių atspalvių. Paletė naudojama kaip akių šešėliai, skaistalai ir švytėjimo suteikianti priemonė karščiausiam Niujorko holografiniam žėrinčiam įvaizdžiui kurti.
Įvairūs žėrintys ir kintantys atspalviai tinka visų atspalvių odai. 

Naudojimas: Skaistalus tepkite teptuku ant skruostų. Švytėjimo suteikiančios priemonės užtepkite ant skruostikaulių, veidas pradės žėrinčiai spindėti.
Užtepkite akių šešėlius ant vokų teptuku sukurdami žėrintį vaizdą.


Pakuotė. Šviesaus, balto plastiko pagrindas ir skaidrus plastikinis dangtelis su rožiniu apvadu pakuotei suteikia lengvos, neįpareigojančio dizaino išvaizdos, kuriame pagrindinis akcentas - pačios kosmetikos spalvos. Pagrinde spalvos sudėtos viena šalia kitos, be iškilių griovelių ir turiu pripažinti, jog tai mano nemėgiamiausias palečių išdėstymas - spalvos dažantis linkusios maišytis viena su kita, tamsesnės spalvos ištepti šviesesnes, tad ir paletę tenka dažniau valyti ir atidžiau prižiūrėti atspalvius.

Kvapas neutralus ir natūralus. Gamintojas sudėtyje nenaudoja jokių kvapiųjų medžiagų, o jų čia ir nereikia, tad net ir uostant iš paletės jokio konkretaus kvapo visiškai nesijaučia.

Konsistencija kiekvienos spalvos šiek tiek skiriasi nuo kitų, ypač, jei skirtingas užbaigimas. Švelniausi matiniai atspalviai, tiesiog šilko švelnumo, blizgūs šiek tiek grubesni; tačiau visiems jiems trūksta drėgnumo (na, mano skoniui).

Nepatinka man ši nuotrauka, daugiau niekad nefotografuosiu swatchų kleckais ant odos - nieko gero... Deja, perfotografuoti irgi nelabai norisi ir yra kaip.

Sudėtis: TALC, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, MAGNESIUM MYRISTATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, STEARYL DIMETHICONE, NYLON-12, SILICA, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, DIISOSTEARYL MALATE, ALUMINA, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, CAPRYLYL GLYCOL, DIMETHICONE, DEHYDROACETIC ACID, OCTADECENE, PHENOXYETHANOL, HEXYLENE GLYCOL, ISODODECANE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, AQUA, MALTODEXTRIN, TIN OXIDE, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, LAURIC ACID, ALUMINUM HYDROXIDE.
MAY CONTAIN: MICA, CI 77491, CI 77492, CI 77499/ IRON OXIDES, CI 77891/ TITANIUM DIOXIDE, CI 77713/ MAGNESIUM CARBONATE, CI 75470/ CARMINE, CI 77266/ BLACK 2, CI 77007/ ULTRAMARINES, CI 77510/ FERRIC FERROCYANIDE, CI 77288/ CHROMIUM OXIDE GREENS, CI 77742/ MANGANESE VIOLET, CI 42090/ BLUE 1 LAKE

TALC, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, MAGNESIUM MYRISTATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, STEARYL DIMETHICONE, NYLON-12, SILICA, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, DIISOSTEARYL MALATE, CAPRYLYL GLYCOL, DIMETHICONE, DEHYDROACETIC ACID, OCTADECENE, PHENOXYETHANOL, ISODODECANE, HEXYLENE GLYCOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, AQUA, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, TIN OXIDE, MALTODEXTRIN, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, LAURIC ACID
MAY CONTAIN: MICA, CI 77891/ TITANIUM DIOXIDE, CI 77491, CI 77492, CI 77499/ IRON OXIDES, CI 77713/ MAGNESIUM CARBONATE, CI 15850/ RED 7 LAKE, CI 75470/ CARMINE, CI 77007 / ULTRAMARINES.


Poveikis. Ši paletė nėra tik akių šešėlių paletė: ją sudaro 10 lizdų, iš kurių didžiausias skirtas skaistalams; kiek mažesnis tokios pat formos - hailaiteriui. Šalia šone sudėti 8 akių šešėlių lizdai: 5 jų matinio užbaigimo ir trys blizgūs. Iš ties man labai patinka tokios daugiafunkcinės paletės - įsimetei vieną kelionės metu ar į rankinę makiažui atnaujinti vakare, ir esi visiškai rami, kad turiu viską, ko gali prireikti. 

Šios paletės pagrindas yra neutralūs, natūralūs ir švelniai rožiniai atspalviai, tad paletė puikiai tinka gaiviam kasdieniam makiažui susikurti. Vertinant dengimą ir pigmentaciją - noriu pabambėti, jog visi 6 matiniai atspalviai galėtų būti geriau pigmentuoti. Skaistalams tai visai geras dalykas - jei pigmentacija nėra kosminio intensyvumo, tokiais lengviau dirbti - kaip ten sakoma - pridėti daugiau lengviau, nei paskui išimti pernelyg intensyvią spalvą. Tačiau kalbant apie šešėlius - tenka nemenkai pavargti, kol matiniai atspalviai nors šiek tiek matosi... Tuo tarpu su blizgiais jokių problemų neturiu, jie dengiasi gražiai, tolygiai ir atrodo puikiai. Tiesa, vos nepamiršau hailaiterio - švelni aukso spalva puikiai tinka ir šviesesnio gymio lietuvaitėms, tačiau blizgučiai čia kiek per stambūs mano skoniui, tad apie mylimiausią hailaiterį (ar bent labai mėgstamą) kalbos negali būti.


Mane erzina ir intensyviai byrantys ir dulkantys šešėliai, kurie regis tampa kompanijos vizitine kortele - bent jau aš iki šiol dar neradau Maybelline, kurie nedulkėtų ir nepadarytų netvarkos aplink kol bandau pasidaryti akių makiažą... Dienos eigoje šešėliai tikrai aiškiai pablunka ir tai ypatingai matosi matiniuose, kai kurių atspalvių šešėlių bei hailaiterio blizgučiai lengvai pakeliauja ant veido odos, tačiau nieko labai tragiško ar nepataisomo. Iš ties lyginant su ankstesnėmis Maybelline akių šešėlių paletėmis ši atrodo jau ženkliai geresnė, bet iki tobulybės dar toloka. Reikėtų dar labai intensyviai padirbėti su matinių atspalvių pigmentacija, pagalvoti apie smulkesnius blizgučius blizgiuose atspalviuose. Kita vertus - nieko labai tragiško - mano akimis puiki paletė pradedantiems makiažo pasaulyje ir jaunesnio amžiaus pirkėjoms. Viduriukas, kuris tikrai nepatiks žinančioms, kas yra geri šešėliai ir norinčioms intensyvios pigmentacijos pirmu potėpiu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai