C-THRU "Cosmic Aura" tualetinis vanduo moterims

Visos, kurios pavasarį ir vasarą pirko Happy 365 žurnalus, kaip priedą gavo C-Thru "Cosmic Aura" mėginukus. Deja, tuo metu tualetinio vandens kvapas man pasirodė visiškai netinkamas sezonui ir ateinančiai šilumai, tad pasidėjau juos rudens metui, kai orai kiek pravės ir norėsis to žaižaruojančio aromato pojūčio. Šį kart aiškiai jaučiu, kad kvapui jau tikrai metas, tad kuris laikas testuoju du turimus mėginius, o šiandien bandau trumpai papasakoti kokie mano įspūdžiai. Tiesa, dėl kvapo jaučiuosi kiek dvejopai - Lietuvoje nepavyko rasti nė vienos internetinės parduotuvės, kurioje šio kvapo būtų galima įsigyti! Ar tai reiškia, jog jis buvo išimtas iš prekybos? O gal limituoto leidimo? Ar mūsų parduotuvės jo tiesiog atsisakė? Mačiau kad jo tikrai buvo pigu.lt ir Eurokos, tikriausiai ir Drogas parduotuvėse, tačiau šiai dienai aromato likimas ir jo vingiai visiškai neaiškūs. Gal jums teko susidurti, gal žinote kas ir kaip?

"Aš esu toks protingas, kad kartais pats nesuprantu nė vieno žodžio, ką sakau."
Oscaras Wilde'as

ČIA

Produktas: C-THRU "Cosmic Aura" tualetinis vanduo moterims (EDT)
Gamintojas: "Sarantis France". Pagaminta Prancūzijoje
Leidimo metai: 2018
Kaina*: 50 ml - 12,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, pigu.lt
Kvapo kategorija: gėlių

Gamintojo aprašymas: C-THRU – tai aromatai, kurie išreiškia kiekvienos merginos individualumą... Paprasti, harmoningi ir originalūs, sustiprina patrauklumo aurą ir kibirkščiuojantį žavesį. 18-25 metų merginos - modernios ir madingos, aistringos ir spontaniškos. Jos žino, kaip panaudoti savo žavesį, mėgaujasi paprastais dalykais gyvenime, ir tuo pačiu metu nori būti moteriškos, žavios ir patrauklios. C-Thru Cosmic Aura - tai modernus bei elegantiškas gėlių aromatas.


Visi kolekcijos gaminiai. Iš ČIA

Viršutinė nata: bergamotės, raudonieji serbentai, melionai.
Širdies nata: jazminai, ciklamenai.
Bazinė nata: muskusas, pačiuliai, vanilė.


Sudėtis: Alcohol Denat., Aqua, Parfum, PPG-20 Methyl Glucose Ether, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, BHT, Coumarin, Linalool.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Kaip tikriausiai jau aišku iš įžangos, nuotraukų ir aprašymo - aš turiu du kvepalų mėginėlius. Šį kart noriu pasidžiaugti, kad abu mėginukai yra su purkštukais, sandarūs, niekur neprateka, bet esant reikalui galima atkimšti dangtelį su purkštuku.

Pilno dydžio pakuotės buteliukas lyg ir būdavo stiklinis su purkštuku ir šiuo atveju - kristaliukais apačioje. Kompanijos buteliukai visuomet įdėti į plastikinius apvalius dėkliukus. Šio aromato dizaine vyrauja mėlyni atspalviai su šiek tiek violetinės ir blizgūs bei balti taškeliai - visas dizainas tiesiogiai atspindi kosmosą - žvaigždės ir kosmoso mėlyni atspalviai.


Kvapas. Tik pasipurškus nosį pasiekia lengvai saldžios vaisinės melionų natos, kartu su gaiviais serbentų ir bergamotės akcentais, kuriems prasisklaidžius kvapas dar šiek tiek pasaldėja ir nosį aplanko gundančio jazmino ir savotiško ciklameno gaidelės. Natos gana greitai keičia viena kitą ir gana greitai galima užuosti gilesnes muskuso, savotiškas pačiulio bei saldžios vanilės skambesio akordus. Lygiai taip pat sparčiai kvapas išsisklaido, natos nusistovi ir ant mano odos išryškėja žaižaruojantis aromatas su aiškiai jaučiamais pačiuliais, saldžia vanile, lengvu ciklamenų ir vos jaučiamu bergamočių aromatu.

C-THRU kompanijos produkcija orientuota į jaunas merginas ir aš tą puikiai žinau - būdama jauna mergina ne kartą esu pirkusi vieną ar kitą aromatą (pamenu spalvas, bet kvapų pavadinimų  jau nebe), tad tikriausiai normalu, kad Cosmic Aura - jaunatviškas, lengvai žaižaruojantis aromatas. Visgi, iš visų bandytų ar kada uostytų kompanijos kvapų jis man pasirodė brandžiausias, turintis valiūkiškos elegancijos bei savotiško žavesio. Tikriausiai brandą kvapui suteikia aiškiai jaučiami pačiuliai ir saikingas saldumas. Ir bijau sumeluoti, bet labai labai labai panašų kvapą jaučiau vienos moters, kuri regis tikrai neturėtų kvėpintis tokiais pigučiais, nors, gal tik kažkas panašaus?

ČIA

Mano nuomone kvapas labiausiai tinkamas:
     ☂ rudens sezonui;
     ☀ dienos metui.

Deja, tačiau prasčiausias šio aromato aspektas yra kvapo išlikimas... pasipurškus kvapas ant mano odos išlieka vos porą valandų. Nors puikiai suprantu, jog tai pigus produktas, bet vistiek apmaudžia trumpai - kas nori purškaliotis kas porą valandų? Visai norėtųsi, kad išliktų ilgiau, juolab, kad nuo odos užsiuodžia per maždaug 20 cm - visai neprastai kaip pigučiam aromatui.

ČIA

Iš visų kompanijos gaminių, orientuotų į jaunas merginas, C-THRU Cosmic Aura man pasirodė pats brandžiausias aromatas, kurį ir pati šiuo metu drąsiai dėvėčiau. Saikingas saldumas, aiškiai jaučiamos pačiulio natos bei žaižaruojanti, valiūkiška elegancija (nors ir gana jaunatviška) mano uoslei patiko Galbūt kaip kasdieniai, ne itin brangūs kvepalai galėtų tikti jaunoms moterims, o va paauglėms panelėms šį kvapą labiau rekomenduočiau kaip vakarinį - jei joms iš viso patiktų jo keistoka, brandoka dermė. Bent jau aš 15-metė tokiu kvapu nesikvėpinčiau, užtat visai susigundyčiau šiai dienai. O jums ar patiko?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai