REVOLUTION "Ultra Professional" Blush - skaistalų paletė "Golden Sugar"

Na va, šiandien mano namuose istorija kartojasi ir po gydytojo paaiškėjo kad dar sirgsim visą savaitę... Ech, nelaiku, nelaiku ligos, neaiškūs rudeniški orai. Gal tiesiog per plonai aprengiau kažkurią dieną, arba per storai ir sušilo? Nekenčiu to rudens meto, kai nežinai ką rengtis - rytais labai šalta, norisi storesnės striukės, tačiau įsidienojus saulutė pašildo tiek, kad ta striukė tampa aiškiai per šilta... Sluoksniuoti, tikriausiai vienintelis atsakymas? Kaip jums sekasi su rudens apranga? Pats kaip pat, susižiūri, nusirengi, jei reikia labiau susisuki į turimus apdarus, o va vaikučiams tikriausiai sudėtingiau patiems suprasti ar per karšta ar per šalta - ne tik kad nusirengti ar papildomai apsirengti bet ir kitiems pasakyti, kad per šalta...

Na, o aš šiandienos įrašus pradedu su palete veido makiažui (bandysiu šiandien suorganizuoti ir tendencijų įrašą, bet garantuoti negaliu). Nors paletė vadinasi skaistalų, tačiau atidžiau peržvelgus spalvas čia ir bronzinės pudros, ir hailaiterio, o gal net akių šešėlių funkcijas atliekančių spalvų galima rasti.

"Galbūt teigiamas požiūris neišspręs visų jūsų problemų, tačiau įtikins pakankamai žmonių, kad verta įdėti pastangų."
Herm Albright



Produktas: REVOLUTION "Ultra Professional" Blush - skaistalų paletė "Golden Sugar"
Gamintojas: "TAM beauty" London, UK Pagaminta PRC (Kinijoje)
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: paletėje visos reikalingos sausos priemonės veido makiažui
Labiausiai nepatiko: kai kurie atspalviai sunkiai pritaikomi šviesiam gymiui
Tūris: 13 g
Kaina*: 9,49 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, topbeauty, pigu.lt, TAMbeauty
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: MAKEUP REVOLUTION skaistalų paletė. Tai - turėti tiesiog privalote! Jums tikrai patiks auksiniai atspalviai. Pristatome Jums išmargintus skaistalus, bronzines pudras, įprastus skaistalus.


Plona plastikinė paletės pakuotė juodo plastiko pagrindo su skaidriu, permatomu dangteliu. Šį kart noriu labai pasidžiaugti paletėje taupoma vieta - 8 skirtingi atspalviai sudėlioti optimaliu atstumu vienas nuo kito, nėra nereikalingos/ nepanaudotos paletės erdvės. Sakyčiau praktiškai protingas sprendimas pateikti atspalvius tokiu būdu ir nors plastiko kokybė neatrodo labai aukšta, tačiau kol kas turimos Revolution pakuotės laiko gerai, nelūžta, tad lieka tikėtis kad ir ši bus tokia.

Kvapas mane tiesą pasakius erzina - tik atidarius dangtelį į nosį tvoksteli stiprus senovinių pudrų kvapas. Na nori, nenori asocijuojasi su sena kosmetika, nors suprantu, kad tokie kvapai susidaro gamybos procesu. Ir visgi, gamintojo sprendimą nenaudoti papildomų kvapiųjų medžiagų vertinu palankiau, nei pakvėpintas veido pudras ar skaistalus.

Konsistencija. Kiekvienas atspalvis skiriasi savo tekstūra - su blizgučiais esančios spalvos kiek šiukštesnės ir grubesnės. Apskritai vertinant spalvos švelnios, vidutiniškai minkštos - neturi nei per daug drėgnumo, nei per sausos, ko pasekoje ir naudojant beveik nebyra ir pernelyg nedulka.


Sudėtis: Mica, Talc, Dimethicone, Nylon-12, Magnesium Aluminum Silicate, Methylparaben, Propylparaben.
May contain: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 19140, CI 15985, CI 77510, CI 77742.


Poveikis. Paprastai pirmenybę veido priemonėms teikiu ne paletėse, o atskiruose pakuotėse, juk tikrai ne visus metus naudojame skaistalus ar bronzatą. Be to, namuose naudoti didelių sunkumų nematau, o kelionėse - pasiplanuoju ko man reikės, kad nereiktų vežtis didelių palečių. Visgi, šią paletę aš su laiku pamėgau, tiesa vasaros metui labiau, nei kitais metų laikais ir įtakos tam turėjo paletėje esančios spalvos:

1 spalva - baltas, ryškus, intensyvus hailaiteris su ryškiausiu efektu iš visų paletėje esančių hailaiterio spalvų - toks visiškai vakarėliams, vakaro metui ar super ryškiam makiažui. Šalto tono spindesys man pasirodė kažkur jau matytas ir pervertusi visas turimas priemones atradau, kad lygiai toks pat gyvena jau turimoje Šioje Revolution paletėje 

2 spalva - šviesūs rožiniai skaistalai su spindesiu, tačiau be akivaizdžiai matomų blizgučių, priešingai blizgučiai labai smulkūs, tad suteikia gražiai atrodančių, natūralių, lengvų skaistalų efektą. Iš skaistalų šis atspalvis man patiko (ir tikriausiai tiko) labiausiai, ypač, kai dariausi super natūralų makiažą

3 spalva - ryškesni rožiniai skaistalai su tokiu pat smulkiu ir subtiliu spindesiu. Šitie man labiau patinka darantis ryškesnį makiažą, kai skaistalus norisi matyti, na ir žinoma - šaltuoju metų laiku šiuos skaistalus naudoju dažniau nei lengvutį antrą atspalvį.

4 spalva - mano akimis čia visai ne skaistalai, o šilto tono, auksinis bronzatas su subtiliu spindesiu. Tačiau net ir bronzatui tokio šilto tono aš nesu linkusi naudoti, tad spalvą kartais maišau su matiniais bronzatais, norėdama suteikti spalvai švelnumo ir šiltumo. Pastaruosius kelis mėnesius spalvą išbandžiau ir kaip šešėlius ir visai smagu, kad laikėsi pakankamai ilgai ir atrodė gerai.

5 spalva - natūralaus odos atspalvio hailaiteris su itin smulkiais blizgučiais arba kaip čia vardijame spalvas - subtiliu spindesiu. Hailaiteris tobulas vasaros metu, tačiau žiemą pastebiu, jog jo nenaudoju, jis man tampa per tamsus ir akivaizdžiai matomas ant odos, tačiau kokybė, tekstūra ir efektas labai geras kasdieniam hailaiteriui.

6 spalva - mano galvos skausmas... blizgučiai čia smulkūs, bet jau stambesni nei pirmuose atspalviuose, tad geriau matomi. Tačiau pats atspalvis... rudai raudonas ir tikrai netinkamas nei skaistalams, nei hailaiteriui, nei bronzatui pakeisti. Kelis kartus šią spalvą bandžiau kaip šešėlius, tačiau apskritai vertinant - ji dažniausiai lieka nepaliesta - kad ir kokia graži, bet nepraktiška veido makiaže.

7 spalva - šiek tiek mažesnis galvos skausmas, mat tamsiai ruda su smulkiais blizgučiais. Tačiau kaip ir šeštoji, veidui visiškai netinka, tad karts nuo karto panaudojama akių makiaže. Regis paletė tampa vis universalesnė? 😂

8 spalva - akivaizdžiai bronzatas ir net kalbos negali būti, kad čia skaistalai. Beje tai vienintelis matinis paletės atspalvis, kai visi kiti - blizgūs.


Paletei pastaruoju metu vis pritaikau įvairių panaudojimų, priklausomai nuo atspalvio. Spalvos man pasirodė gerai pigmentuotos, dengiasi lengvai ir skirstosi net labai neblogai. Ir čia nori nenori turiu palyginti su labai panašia Revolution palete, nes tikriausiai akivaizdu, kad abi panašaus formato ir tikrai klausite, kurią apsimoka labiau pirkti? Turiu pastebėti, kad ši paletė geriau pigmentuota, mažiau byra ir lengviau sklaidosi. Kita vertus, lyginant abi paletes - anoje paletėje spalvos buvo praktiškesnės ir labiau panaudojamos veidui, ten daugiau matinės, o čia - blizgios spalvos. Tačiau abiejose paletėse net du hailaiteriai yra visiškai vienodi, tad kad ir kokios skirtingos paletės bebūtų, abejoju ar verta pirkti abi. Tikriausiai verta įsiklausyti į poreikius - blizgios spalvos, universalumas (2 hailaiteriai, 2 skaistalai, 2 bronzatai ir 2 neaiškios paskirties), kiek geresnė kokybė. Prieš anos paletės matines spalvas, 2 hailaiterius ir daug brozatų. Man patiko abi ir abi vertinčiau ne lyginant viena su kita - jos labiau papildo viena kitą, nei atkartoja tą pačią idėją - aš vienos išsirinkti negaliu - ten buvo faini bronzatai, čia blizgios spalvos.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai