#61/2019 Grožio šiukšlynėlis. Rugpjūčio mėnesį baigiau...

Su rugsėjo 1-ąją! Su rudens pradžia! Aš kaip visuomet, savaitgalį vėluoju su įrašais ir tikriausiai jau visai nebenoriu savęs spausti juos paruošti pirmai dienos pusei. Na ir kas, kad pasirodys vėliau - svarbu, kad pasirodo, atsiranda ir yra rašomi. 😂 Iš tikro tai aš save čia truputį raminu - visą gyvenimą buvau šiokia tokia pedantė - perfekcionistė ir nors keli vėlavimai sau pačiai kaip ir nieko tokio, bet vistiek šiek tiek save griauži. 😅 Gerai jau, metas keliauti prie mėnesio šiukšlynėlio, kuris šį kart stebėtinai tuščias. Kaip visuomet labai stengiausi sunaudoti jau turimus priemonių likučius, tačiau nepasakyčiau, kad planas buvo labai vaisingas. Pasižiūrim?
"Niekada nebijokite pasijuokti iš savęs, galų gale jūs galite paleisti šimtmečio pokštą."
Edna Everage



Kūnui

Nuostabi, šaldanti kūno odos priemonė kuri padeda atvėsinti įkaitusią po deginimosi odą, padrėkinti jos paviršių; o nudegus - labai greit numalšinti nemalonius pojūčius. Gelis man labai patiko, naudojome visa šeima tiek šią, tiek praeitą vasarą ir nors pirkdama šiek tiek gailėjau nemažos kainos, tačiau baigusi džiaugiuosi kokybe, efektu, poveikiu bei nė trupučio nesigailiu.
Kartočiau, bet tik vasarą.

2. BABUŠKA AGAFIJA "Sosnovaja" vonios druska su pušų sakais, 800 g
Prastai... vonios druska gal ir nebūtinas reikalas, bet norisi ją naudojant atsiplaiduoti ir pasimėgauti, tiesa? O ši labai ilgai tirpo vandenyje, kvapas nebuvo pušų, ką ten pušų, man tiesą sakant kvepėjo labai nemaloniai. Subaigiau, bet tikrai nekartočiau.

Veidui

atrodo toks paprastas dalykas, bet galėčiau girti ir girti: nerealus buvo visą parą, ryte, vakare, dieną, ant makiažo, prieš makiažą. Tobulas ir labai mylimas, tad su mielu noru pakartosiu!

4. CAFE MIMI "Modeling Express" greito poveikio stangrinamoji veido kaukė su papajų ekstraktu, 15 ml
Saugi sudėtis, lengvas naudojimas ir visai smagi pakuotės idėja. Gaila tik, kad šios kaukės poveikis abejotinas - galbūt kažkiek gaivina odą, bet žadamo stangrinimo ar drėkinimo čia nėra.
Taip sau, gal faina po saulės vonių, bet aš nekartočiau.

5. L'OCCITANE "Aqua Reotier" moisture prep essence - drėkinamoji veido esencija, 40 ml
Šita linija man labai patiko vasarą, bet neįsivaizduoju savęs šios linijos produktų naudojant kitais sezonais. Fainai atgaivino, itensyviai drėkino ir buvo visiškai nejaučiamas ant veido odos. Fainas, bet tik vasaros metu, arba tik labai jaunai, didelių reikalavimų nekeliančiai odai.


Suteikė spindesio, švelnumo ir minkštumo, lygiai tą pat, ką suteikia bene visi nenuplaunami plaukų kremai ar aliejai. Tačiau tas poveikis prieš senėjimą man atrodo yra nesąmonė ir tiesiog marketinginis triukas.
Yra geresnių, tad tikriausiai nekartočiau.

7. JORDAN vaikiška švelnaus aviečių skonio dantų pasta 0-5 metų vaikams, 50 ml
Pasta švelniai ir efektyviai valo dantukus, malonaus skonio ir neblogos sudėties. Visai faina, viena iš tų kartojamų ir tikriausiai bus kartojama dar ne kart.

Saugus, neblogas rankų kremas, kuris šiek tiek drėkina, šiek tiek maitina, vienodai tinka tiek dienos metui, tiek vakarui. Kažko labai stebuklingo nėra, tačiau funkciją atlieka ir šiuo atveju man to pakanka. Galbūt pakartočiau.

Dekoratyvinė kosmetika

9. ESSENCE "Glow to Go" illuminating setting spray - švytėjimo suteikiantis makiažo fiksatorius, 50 ml
Visiškas 💩 Idėja tai faina - purški ir veidas sveikai spindi, tačiau... jis gadina makiažą, nudžiūva stambiais lašais ant veido, atrodod tiesiog tragiškai. Niekaip negalėjau jam rasti paskirties, vis gulėjo mano stalčiuje, kol galiausiai šią vasarą maišiau su kūno kremais ir tepiau kojas. Che-he, kad gražiai spindėtų. Visgi, man tokios priemonės nereikia ir niekad nenorėčiau tokios kartoti.

10. AMWAY Artistry Signature Color "Modern Icon" Highlighting Tint - skaistinantis kremas (atspalvis "Pink"), 30 ml
Nemėgstu kreminių skaistalų, man daug lengviau, paprasčiau, greičiau dirbti su sausais. Tačiau šitas patiko - lengvai pasiskirsto, gerai atrodo, atspalvis natūralus, subtilus. Patiko, manau kad visai kartočiau.

11. L'OREAL Paris Infaillible Pore Refining Primer - poras mažinanti makiažo bazė, 20 ml
Nežinau kodėl šį praimerį vertinau taip kritiškai. Nors pilnai porų neužpildo, bet padeda kreminei pudrai išlikti ilgiau, suteikia sveikesnės išvaizdos. Nuomonė pabaigus pakuotę tikrai pagerėjo.
------------------------------
Ir šį kart jokių santraukų. Tikiuosi ateinantį mėnesį šiek tiek prasivalyti kosmetikos stalčius, sunaudoti kai kuriuose senesnius produktus ir grįžti į kaukių naudojimo planą. Laukia įdomus rugsėjis, o kokie jūsų planai?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai