PIRMAS ĮSPŪDIS. L'OCCITANE "Pivoine Pure" Perfecting Mattifying Fluid - matinę išvaizdą suteikiantis bijūnų veido fluidas

Labai nemėgstu apsikrauti daiktų pertekliumi. Kurį laiką buvau šiokia tokia kaupikė - vis nusipirkdavau papildomą toniką, veido kremą ar prausiklį dar net neįpusėjus tuo metu naudojamam, kaupdavau mėginius ir pati nežinau kam - atrodo jausdavausi ramiau, kad nepasibaigs netikėtai ir turėsiu ką tepti ant veido ar naudoti toliau, o jei dar sugebėdavau nusipirkti norimą dalyką su nuolaida, iš vis atrodė lyg būčiau laimėjusi aukso puodą. Kol vieną dieną atidarius kosmetikos "sandėliuką" daugiau nei pusę jo teko išmesti, mat pasibaigė galiojimas, pasikeitė kvapas - kol kaupiau priemonės tiesiog ėmė ir sugedo! Nuo to laiko labai stengiuosi naudoti tai, ką jau turiu; sunaudoti iki galo ir tik tuomet ieškoti priemonei pakaitalo, nors... pasitaiko visokių liapsusų... Tarkim dabar turiu du naujus buteliukus toniko ir dar vieną vonioje - ir tai manęs nedžiugina, o priešingai, verčia stresuoti. Reikia nuolat galvoti kur tą sandėliuojamą turtą sudėti, rūpintis, kad jis būtų sunaudotas laiku ir negestų. Tad šiai dienai - vienu periodu griežtai taikau vienos priemonės politiką. Užtat kai namuose atsiranda nauji mėginiai stengiuosi juos kuo greičiau sunaudoti - šiuo metu pasibaigė mano kremas, ir iki naujo atidarymo noriu išbandyti visus veido kremus ir fluidus, kuriuos turiu mėginių dėžutėje. Tad taip ir padarysime - šią savaitę bandžiau L'Occitane matinį efektą suteikiantį lengvą fluidą, tad šį kart keliai sakiniai apie jį.



Ką žada gamintojas: L‘OCCITANE laboratorija sukūrė „Pivoine Pure“ kompleksą, kuriame dera bijūnų ekstraktas iš Dromo regiono ir citrinų ekstraktas iš Viduržemio jūros regiono, kuris naudingas mišriai – riebiai veido odai. Dėka „Pivoine Pure“ komplekso, šis gaivios, lengvos tekstūros veido fluidas odai suteikia matinę išvaizdą, oda graži, švari išlieka visą dieną. 
DRĖKINIMAS: oda akivaizdžiai tampa padrėkinta, jaučiamas komforto pojūtis. 
ŠVARI, MATINĖS IŠVAIZDOS: oda švaresnė, mažiau matomos poros, oda mažiau riebaluojasi. 
ODOS SPINDESYS: formulėje derantis kompleksas suteikia odai gaivos ir natūralaus sveikos odos spindesio. Oda jaučiasi švari, gaivi visą dieną.
Naudojimas: Tepkite ryte ir vakare švarią ir nusausintą veido odą arba tik T zoną (nosį, kaktą , smakrą). Gali būti naudojamas kaip makiažo pagrindas  po drėkinančio kremo. Ypatingai veido fluidas tinka riebiai ar mišriai veido odai.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: AQUA/ WATER, COCO-CAPRYLATE/ CAPRATE, GLYCERIN, SILICA, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, HYDROXYETHYL ACRYLATE/ SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, SORBITOL, PAEONIA LACTIFLORA EXTRACT, CITRUS AURANTIFOLIA (LIME) FRUIT EXTRACT, CITRUS LIMON (LEMON) PEEL OIL, ORYZA SATIVA (RICE) POWDER, LACTIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, XANTHAN GUM, ZINC PCA, SODIUM GLUCONATE, SORBITAN ISOSTEARATE, POLYSORBATE 60, ARACHIDYL GLUCOSIDE, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, ARACHIDYL ALCOHOL, BEHENYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, PARFUM/ FRAGRANCE, LINALOOL, CITRONELLOL, LIMONENE, GERANIOL.

Kiekis: mėginio kiekis 1,5 ml. Pilno dydžio pakuotė 50 ml
Kaina: 36,00 EUR
Kur galima įsigyti: L'Occitane parduotuvėse


Mano nuomonė. Veido fluidas iš esmės yra produktas, naudojamas prieš veido kremą arba vietoj jo, kaip lengva priemonė. Priemonės konsistencija itin lengva, besvorė ant veido. Kremas kvepia lengvu ir labai maloniu gėlių aromatu. Fluidas labai greitai susigeria į odą ir aš iš karto jaučiu drėkinamąjį efektą. Priemonė iš tiesų suteikia matinį odos efektą, tačiau nepasakyčiau, kad jaučiu kokį sausumą ar diskomfortą - oda jaučiasi itin švelni, komfortabiliai drėgna. Manau priemonė galėtų būti puikus produktas riebios ar mišrios odos savininkėms, kai norisi gana intensyvaus drėkinimo efekto, tačiau matinės odos išvaizdos. Ir visgi, dėl lengvos besvorės konsisitencijos tai tikriausiai labiau šiltojo sezono veido priežiūros priemonė, kai norisi kuo lengvesnio efekto ir neapkrautos odos pojūčio.
P.S. tiesiog nuostabiai gerai ant jo dengiasi makiažo pagrindai ir BB kremai!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai