2019/09 Rugsėjo mėnesio pirkiniai ir naujienos: Therme, Splat, Lotamile ir kt.

Paskutinė savaitės diena! Diena, kai rodau jums visus mėnesio pirkinius ir naujienas. Iš tiesų tai šiandien prasidėjo kiek rimtesnė savaitė darbe ir jaučiuosi kiek pavargusi. Tikriausiai šiandienai tik vienas įrašas ir jokių ilgų įžangų - iš kart kviečiu pasižvalgyti po gana kuklius rugsėjo pirkinius.

"Stropumas yra sėkmės motina."
Benjamin Franklin


Kūnui

1. REXONA Invisible on blac + white purškiamas dezodorantas-antiperspirantas, 150 ml
Šiaip jau nemėgstu purškiamų dezodorantų ir niekad tokių neperku pati - dezodoranto dalelės ore mane dusina ir sukelia ne pačius maloniausius pojūčius. Šitą dezodorantą skubėdamas prigriebė mano vyras, kažkodėl pagalvojęs, kad tai vyriška priemonė. Stardartiškai moteriški dezodorantai apsaugo trumpiau, kvapas švelnesnis, nei pageidautų mano vyras, dėl to šita priemonė dabar pas mane.
apie 3,19 EUR

2. LOTAMILE intymios higienos prausiklis, 250 ml
Reikėjo naujo intymios higienos prausiklio, o šio aprašymas tiesiog užkabino - žada būti odai švelnus, tačiau efektyvus, sudėtis minimali, nėra kvapiųjų medžiagų, dažiklių, putojimą keliančių medžiagų... Bandysiu.
Gintarinė vaistinė, 11,09 EUR

Veidui

3. DR. ORGANIC "Royal Jelly" dieninis kremas su bičių pieneliu, 50 ml
Man labai patiko šios kompanijos želė su sraigių sekretu, tad šaltiesiems orams labai norėjau išbandyti tos pačios kompanijos veido kremą. O dargi iš žada ne tik pamaitinti, bet ir saugoti nuo senėjimo bei stangrinti odą. Man jau dabar labai smalsu!
Hiperfarma, 11,82 EUR


4. EVELINE 8in1 nagų lako valiklis, 150 ml
Aš labai daug liaupsių girdėjau Eveline nagų produktams su skaičiukais 3in1; 6in1 ir pan. Tad sekančiam nagų lako valikliui labai norėjau išbandyti tą skaičių kombinaciją. Atrodo nagų lako valiklis turėtų tik nuvalyti seną laką, bet čia žada 8-ias funkcijas: stiprinti, maitinti, pasirūpinti... Pasižiūrėsim.
Eurokos, 3,49 EUR

5. SPLAT Black Wood balinamoji dantų pasta su anglimi ir kadagių ekstraktu, 75 ml
Tikriausiai labiausiai myliu Ecodenta dantų pastas - jos puikios, o ir faktas, kad lietuviškos man labai patinka. Tik kartais akys užkliūva už neįprastų ingredientų ir naujų pavadinimų - šį kart juodos dangų pastos su anglimi ir kadagiais. Turėtų būti smagu, nors Splat pastos vertinamos dviprasmiškai...
pigu.lt, 4,99 EUR


6. THERME "Saigon Pink Lotus" masažo aliejus, 125 ml
7. THERME "Cancun Cactus" sausas kūno aliejus, 125 ml
8. THERME "Marrakesh" kūno šveitiklis, 200 ml
9. SESDERMA Hidraven veido prausiklio mėginys
10. SESDERMA FACTOR G veido serumo mėginys
11. SESDERMA Hidraderm drėkinantis veido kremo mėginys

Labai ačiū Therme kompanijos atstovams už kvapnias, atpalaiduojančias dovanas. Naujienos testuojamos, tad apie jas jau netrukus papasakosiu plačiau.
-----------------------------------------------
Viskas, mano kuklus rugsėjis turėjo vos kelis pirkinius ir nieko nereikalingo - svarbiausi dalykėliai ir sutaupyti pinigai bei vieta kosmetikos stalčiuose. Šiuo metu galvoju, kad reiktų pasiruošti vonios sezonui su naujomis priemonėmis, bet visiškai nesinori bet ko. Gal turite mylimų vonios burbulų, putų ar druskų? Parekomenduokite ir man 😉




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

  1. Kaip smagu, kad pakeitėte blogo išvaizdą, dabar žymiai maloniau ir lengviau skaityti :)
    Dėl vonios priemonių nieko negaliu rekomenduoti, nes nemėgstu maudytis vonioje, tiesa, kažkada atsitiktinai ir seniai teko išbandyti Kneipp priemonių - pasirodė kokybiškos :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiūūū! Smagu girdėti, kad patinka, nors nesu tikra, kad tai galutinis išvaizdos variantas :)
      Ačiū už rekomendacijas :) Kneipp neblogos, bet lyginant kainą ir kokybę, man atrodo jų kainos per daug užkeltos. Šiek tiek erzina ir labai labai trumpas galiojimas :(

      Panaikinti

Rašyti komentarą