LOTAMILE prausiklis intymiai higienai su antivaginolizinu

Baigėsi dar viena darbo savaitė ir šiandien jaučiuosi ženkliai produktyvesnė ir pastarąsias dienas daugiau padirbėjusi. Deja, blogo reikalai nejuda taip greit, kaip man norisi - esu priplanavusi poros savaičių įrašų, bet atsilieku nuo plano. O gal tiesiog planuoju per daug ir keliu per didelius reikalavimus? Kad ir kaip bebūtų, šiandien noriu šiek tiek papasakoti apie intymios higienos prausiklį.

"Meilė - nuostabus dalykas. Bet vienam kuriam visada atrodo, kad ji per ilgai užtrunka."
Erich Maria Remarque


Produktas: LOTAMILE prausiklis intymiai higienai su antivaginolizinu
Gamintojas: "Valentis" AG. Pagaminta Šveicarijoje
Paskirtis: pasirūpinti intymia higiena
Tinkamas tipas: moterims
Labiausiai patiko: švelnus prausimas
Labiausiai nepatiko: sudėtyje pavojinga putojimą sukelianti medžiaga
Tūris: 250 ml
Kaina: 11,09 EUR
Kur galima įsigyti: Gintarinė vaistinė

Ką žada gamintojas: "Lotamile" intymios higienos prausiklis su inovatyvia, patentuota medžiaga antivaginolizinu yra ypač švelnus ir nedirginantis odos. Vienintelis pasaulyje prausiklis su antivaginolizinu.
Lotamile prausiklio sudėtyje esančios medžiagos antivaginolazinas ir pieno rūgštis:
- užtikrina natūralią apsauginę gleivinės funkciją;
- palaiko bakterinę pusiausvyrą;
- palaiko normalią rūgštinę moters intymių sričių terpę, kurios pH 4,0;
- sumažina patogeninių mikroorganizmų prasiskverbimo ir dauginimosi tikimybę;
- suteikia švaros bei gaivumo pojūtį.

Naudojimas: ant rankos išspausti nedidelį kiekį prausiklio (1 dozatoriaus paspaudimas) ir švelniais judesiais prausti intymias vietas, gerai nuskalauti vandeniu.
Idealiai tinka kasdieniam naudojimui. Ypač rekomenduojamas menstruacijų, nėštumo metu, po gimdymo, ginekologinio gydymo.


Pakuotė plastikinis baltos spalvos buteliukas su pompa, supakuotas balto kartono dėžutėje. Priemonės dizainas paprastas, minimalus. Baltame fone rožinio atspalvio mandalas primenanti gėlė ir tokios pat spalvos keli užrašai. 
Buteliuko pompa plati, sandariai užsifiksuoja esant reikalui. Visą naudojimo reikalą dozavo vienodą kiekį be jokių problemų, neteko patirti striginėjimų, netolygaus produkto padavimo ar kitų problemų.

Kvapas neutralus ir natūralus. Priemonės sudėtyje nenaudojamos kvaposios medžiagos ir dėl to labai džiaugiuosi.

Konsistencija vidutinio tirštumo skaidri želė.


Sudėtis: Aqua, Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamide DEA, Lactic Acid, PEG-18 Glyceryl Oleate/ Cocoate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Benzoate, Antivaginolysin.

Be parabenų, alkoholio ir dažiklių. 
Sudėtyje nėra SLS, SLES.
Neparfumuotas.
pH 4,0


Poveikis. Rinkdamasi priemonę intymiai higienai noriu kiek įmanoma natūralesnės ir saugesnės sudėties. Čia ne kūno prausiklis, kurį nuplauni ir pamiršti. Lotamile jau ant pakuotės pabrėžė, kad nenaudoja parabenų, alkoholio, dažiklių, kvapų, putojimą sukeliančių SLS, SLES. Tačiau mano akys pagavo Cocamide DEA putojimą sukuriančią medžiagą, kuri yra toksiška ir kancerogeniška! Klausimų sukėlė ir antivaginolizinas - apie jį neradau jokios informacijos, ant pakuotės esantis pagiriamasis sakinys ir apibūdinimas nieko nesako. Na ir kas, kad tai inovatyvi medžiaga - o kas ją sudaro? Jei nepaisyčiau tų dviejų ingredientų, tų dviejų abejonių, vertinčiau labai palankiai.

Prausiklis neturi labai stipraus putojimo, bet vienos pompos paspaudimo pakanka vienam prausimui. Intymios higienos prausiklis labai švelniai prausia, nedirgina net ir suirzusios odos, nesausina. Gamintojai pasirūpino ir tinkamu intymiai higienai pH, kuris palaiko sveiką rūgštinę terpę. Tad tikriausiai jei ne vienas žalingas ir vienas neaiškus ingredientas, - vertinčiau labai labai labai palankiai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. anksčiau kažkaip labai pirkdavau ir naudodavau intymios higienos prausiklius, bet dabar nustojau ir net nejaučiu poreikio :D gal išties jis nereikalingas, tik sukuriamas poreikis )))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Manau, kad taip, na iš dalies. Esu tvirtai įsitikinusi, kad kasdienai jo tikrai nereikia - pilnai pakanka vandens. Man poreikis būna menstruacijų metu ir tam tikromis dienomis mėnesio eigoje, bet tikrai ne kasdien. :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą