DRESDNER ESSENZ "Sweet Surprise" irisų aromato vonios perlai

Sekmadienis. Ir ne šiaip sekmadienis, o labai šaltas sekmadienis, kurio vakarą tiesiog su džiaugsmu piluosi pilną vonią vandens ir ketinu pasilepinti kvapnia priemone voniai. Šiuo metu namuose liko vos keliems kartams druskų, burbulų ir putų, bet jau ryt turėčiau sulaukti siuntos su dideliu papildymu. Tiksliau turėjau sulaukti dar praeitą trečiadienį, bet siunta kažkur užstrigo. Gerai, kad namuose dar kiek druskos liko, dar porą vienkartinių priemonių, tai šiandien Dresdner Essenz į vonią ir nuomonė apie produktą bloge.

"Koks yra mūsų pasitikėjimas, tokie ir sugebėjimai."
William Hazlitt


Produktas: DRESDNER ESSENZ "Sweet Surprise" irisų aromato vonios perlai
Gamintojas: "Li-iL" Pagaminta Dresden, Vokietija
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: aromatas
Labiausiai nepatiko: tikriausiai galiu paminėti tik vieną žalingą ingredientą sudėtyje
Tūris: 40 g (pilno dydžio pakuotėje 60 g)
Kaina: 60 g - 2,25 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Maudynės su kvapniais perlais gali padėti atsipalaiduoti po sunkios dienos. Subtilus irisų ir šiltas kreminės karamelės kvapas suteiks jausmingų įspūdžių, o sudėtyje esančios veikliosios medžiagos padės apsaugoti odą nuo išsausėjimo. Sudėtyje yra avokadų aliejaus ir alantoino.
 NaudojimasSupilkite perlus į šilto vandens pilną vonią, maišykite, kol ištirps (vandens temperatūra 36—38 laipsniai) ir mėgaukitės  vonios teikiamais malonumais 10—20 minučių.


Pakuotė. Plastikinis vienkartinis maišelis su ryškiu dizainu. Šios kompanijos pakuotės labai aiškiai leidžia suvokti, kurie produktai skirti vasaros, o kurie žiemos metui. Bronzinės spalvos maišelis su zefyriniu žmogeliuku pasirodė toks visiškai žiemos meto dalykėlis.

Kvapas turėtų būti irisinis. Nepasakyčiau, kad užuodžiu visiškai vien tik saldžius irisus, kvapas turi lengvo kartumo, tačiau iš ties primena valgomo deserto ar kakavos su priedais aromatą.

Konsistencija. Smulkūs rutuliukai - perlai, tirpūs vandenyje.

Sudėtis: Urea, Parfum, Hydrated Silica, Solanum Tuberosum (Potato) Starch, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Allantoin, Lauryl Glucoside, Aqua, Denatonium Benzoate, Limonene, Benzyl Alcohol, CI 45350, CI 14700


Poveikis. Vonios perlai labai lengvai tirpsta vandenyje ir suteikia jai oranžinę spalvą. Tik subėrus po vonios kambarį pasklinda stiprus ir malonus aromatas, kuris užpildo visą erdvę, yra stipriai jaučiamas. Dresdner Essenz priemonių didžiausias privalumas be abejonės yra stiprūs kvapai, kurie nenuslopsta pripildžius vonią, aromatai, kuriuos jauti viso maudymosi metu. Na ir dar kuris laikas po maudynių vonioje jaučiamas vonios perlų aromatas.


Man patinka pagulėti vonioje ir tiesiog atsiplaiduoti. Niekuomet netikiu gamintojo pažadais drėkinti odą vonios priemonėmis - taip paprasčiausiai nebūna. Daugiausia, ką daro vonios produktai tai padeda odai atmirkti, lengviau pasišalinamos negyvos odos ląstelės. Sudėtyje yra avokado aliejaus, kuris, kaip sako gamintojas, saugo nuo išsausėjimo. Iš ties odos sausumo po vonios nejaučiu, jaučiuosi pasimėgavusi maloniu aromatu ir visiškai atsipalaidavusi. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai