SKINLITE Nourishing Collagen Chocolate Mask - celiuliozės lakšto maitinamoji veido kaukė su šokoladu

Šiandien sunkoka diena, darbe daug veiklos, turiu pabaigti bent vieną projektą rytoj, bet nežinau kaip, sudėtinga situacija, kurios sprendimą reikia apgalvoti. Žinau kad sugalvoti ir padaryti teks, tačiau nuvertinu save ir atrodo nesugebėsiu, nepadarysiu... čia mano bėda pastaruosius kelis metus - labai trūksta pasitikėjimo savimi. 
Na o bloge šiandien noriu labai trumpai pasivaidenti su veido kaukės iš Skinlite apžvalga. Viena sekama instagramerė pasidalino savo turimomis kaukėmis ir mane pačią sugundė užsidėti kažką iš turimų. Šokoladinė! Mmm...

"Klestėjimas - didis mokytojas, nesėkmė - dar didesnis."
William Hazlitt


Produktas: SKINLITE Nourishing Collagen Chocolate Mask - celiuliozės lakšto maitinamoji veido kaukė su šokoladu
Gamintojas: "ADWIN" S.A. Pagaminta Pietų Korėjoje
Paskirtis: maitinti, tonizuoti, minkštinti, suteikti elastingumo, lėtinti senėjimo procesus
Tinkamas tipas: paskirtis nenurodyta, tačiau tikriausiai skirta brandesnei odai
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 1 lakštas/ 18 ml
Kaina: 1,59 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, skinlite.lt, pigu.lt, Drogas ir kt.

Ką žada gamintojas: Kaukė aktyviai saugo ląsteles nuo žalingo laisvųjų radikalų poveikio, lėtina senėjimo procesus, gražina elastingumą ir tonusą, mažina vystančios odos požymius, prisotina maistinėmis medžiagomis. Šokolado sudėtyje esantys antioksidantai saugo ląsteles nuo negatyvaus laisvųjų radikalų poveikio, be to sudėtyje esantys mikroelementai ir vitaminai B1, B2, PP ir provitaminas A. Šokoladas intensyviai maitina odą, tonizuoja ir minkština, ji tampa aksominė ir švelni. Reguliariai naudojant kaukę, oda prisisotina energija, švyti, atrodo jauna ir sveika. Natūralus kaukės celiuliozės pagrindas nesukelia odos dirginimo, jo dėka kaukė maksimaliai priglunda prie veido. 
Naudojimas
1. Prieš naudojimą nuvalykite ir nusausinkite veidą.
2. Atsargiai išimkite kaukę ir išskleiskite ją, tolygiai ir glaudžiai paskirstykite kaukę ant veido.
3. Laikykite kaukę ant veido 15-20 min.
4. Atsargiai laikydami už kraštų nuimkite kaukę.


Pakuotė. Vienkartinis plastikinis maišelis, kurio dizainas atvaizduoja stiklainio formą. Pakuotė gausiai puošta šokolado gabalėliais ir keliais mėtų lapeliais, tad tikiuosi labai gardaus šokoladinio aromato, o gal neįprastos kaukės spalvos? Labiau šokoladinio aromato.

Kvapas deja ne šokoladinis. Korėjietiškos kosmetikos kvapai visuomet labai keisti ir šiuo atveju, kvapas sunkus, nėra labai malonus. Labiau kosmetinis, nors, jei labai pasistengiu, gal ir užuodžiu kažkur už 5 kilometrų kakavos kvapą. Bet greičiausiai tik įsivaizduoju.

Konsistencija celiuliozinis lakštas, prisotintas veikliuoju skysčiu.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, PEG/PPG-17/6 Copolymer, Erythritol, Xanthan Gum, Theobroma Cacao Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Phyto Collagen, Allantoin, PEG-14M, Tocopheryl Acetate, Dipotassium Glycyrrhizate, Disodium EDTA, Chlorphenesin, Methylparaben, Phenoxyethanol, Parfum


Poveikis. Antrą kart bandau veido kaukę iš šitos celiuliozinės linijos ir pasidariau išvadą - man visiškai nepatinka celiuliozės medžiaga ir pojūtis. Kaukės lakštas šiukštesnis nei įprastai, o pradėjęs sausėti atrodo net ima griaužti odą. Sunku ir paaiškinti, tai nėra reakcija kaukės veikliosioms medžiagoms, man tiesiog kaukė nemaloni ant odos. Žinote tą jausmą, kai apsirengus visi drabužiai erzina kūno odą? Nors jausmas kiek silpnesnis, bet labai panašus. Nelabai tas lakštas ir nelabai sužavėjo sudėtinės dalys. Praeitą kart kaukės sudėtis (iš šios linijos, tos pačios kompanijos) buvo ženkliai geresnė. Šiuo atveju daug ingredientų, galinčių turėti pavojingų priemaišų, priemonė konservuojama ne tik parabenais, bet ir phenoxyethanoliu. Arba arba, bet du jau puokštė nesaugių konservantų.

Kaukė ant veido odos užsidėjo lengvai, neblogai prigludo tik šiam kartui nusprendžiau nefotografuoti - atrodo kaip įprasta veido kaukė. Patempus kaukė gana lengvai plyšta, bet nuo veido neslydinėja, nečiuožia. 

Po kaukės mano veido oda jaučiasi komfortabiliai, sudrėkinta, jos netempia. Nepasakyčiau, kad labai stipriai maitina arba tas maitinimas toks silpnas, kad vargiai jaučiu. Kas džiugina? Po kaukės oda atrodo gerokai skaistesnė, vizualiai sveikesnė ir jaunesnė. Žinau, kad efektas laikinas, tačiau man patiko, akiai malonus, oda jaučia komfortą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai