SCHWARZKOPF Got2b Mind Blowing greitai džiūstantis plaukų lakas

Man regis karantinas toks laikotarpis, kai dauguma įprantome šokti į mylimiausią namų ar sportinę aprangą, kai dažomės rečiau nei retai. Ne išimtis ir plaukai - šukuosenas ir pirmojo karantino metu dariau labai labai retai. Ir pastaruoju metu, tik retkarčiais, dienomis be visiškos progos sugalvoju kažką pasidaryti, o kad bent dieną atlaikytų, prisireikia ir plaukų formavimo priemonių. Šiandien apie plaukų laką iš Schwarzkopf.

"Tikėk, kad vietoj stovi saulė, tikėk, kad žvaigždės - ne liepsna, tikėki, jog šviesa - apgaulė, bet mano meilė amžina."
Villiam Shakespeare


Produktas: SCHWARZKOPF Got2b Mind Blowing greitai džiūstantis plaukų lakas
Gamintojas: "Schwarzkopf & Henkel", Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: plaukų formavimui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: smulki, greit džiūvanti dulksna
Labiausiai nepatiko: neilgai išlieka
Tūris: 300 ml
Kaina: 6,29 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Maxima, Eurokos, Rimi ir kt.

Ką žada gamintojas: Užfiksuokite šukuoseną su greit džiūvančiu plaukų laku. Greit džiūvanti formulė ir itin smulkios dalelės padeda pagreitinti plaukų formavimą. Ilgai išlieka.


Pakuotė. Metalinė, areozolinė plaukų lako pakuotė su rožiniu plastikiniu dangteliu. Dizainas atrodo visai smagus, forma įdomi ir jei teisingai pamenu, būtent pakuotės išvaizda patraukė mano žvilgsnį. Areozolinės pakuotės nėra mano mėgstamiausios, tad visai galimas dalykas, kad baigus šitą laką ieškosiu kitokios plaukų fiksavimo priemonės - kažkur tikrai mačiau purškiamą skystį, tik gal jie ne tokie populiarūs, kaip areozoniai? Kitam kartui, o kol kas turiu būtent tokią.

Kvapas. Plaukų lakas pakvėpintas kvapiosiomis medžiagomis, purškiant kvepia švelniu gėliniu aromatu.

Konsistencija areozolis, purškiant paskleidžia priemonės dulksną.


Sudėtis: Dimethyl Ether, Alcohol Denat., Aqua, Octylacrylamide/ Acrylates/ Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aminomethyl Propanol, Parfum, Isopropyl Myristate, AMPD-Isostearoyl Hydrolyzed Collagen, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Coumarin.


Poveikis. Purškiant priemonę ant plaukų ji nusėda labai smulkia dulksna, dėl to džiūva ženkliai greičiau nei kitos tokio tipo priemonės. Keliolika sekundžių ir šukuoseną be didesnio vargo pavyksta užfiksuoti. Plaukų lakai veikia sulipindami ir sutvirtindami plaukus, tad tiesiog neįmanoma rasti lako, kuris nesulipintų plaukų. Lipina ir šitas, tik ženkliai mažiau nei bet kuris kada turėtas. Atrodo, kad ta smulki dulksna padeda lakui tolygiau pasiskirstyti, tad yra mažiau pastebimas. Plaukai atrodo natūraliai ir dailiai, nepalietus vargiai pasakysi, kad supurkšta laku.

Visgi paliūdėti yra dėl ko... Priemonė nėra stiprios fiksacijos produktas ir kelių valandų bėgyje mano plaukų nebelaiko taip gerai, kaip tik suformavus šukuoseną. Tikriausiai šioje vietoje reiktų pabrėžti, kad natūraliai mano plaukai labai slidūs, man nelaiko garbanos, net ir supurkštos laku vargiai atlaiko iki vėlaus vakaro; kiekvieną šukuoseną tenka sutvirtinti milijonu segtukų ir gausiai supurkšti lakais. Normalu, kad iki šiol rinkdavausi tik itin stiprios fiksacijos priemones. Šiuo atveju fiksacija nurodyta kaip 'long lasting hold", bet tai man mažai ką sako. Faktas, kad nedidelis kiekis (čia kai nesupurški pusę flakono vienam kartui) veikia labai trumpai. Ir nors džiaugiuosi natūraliai (lyg be formavimo priemonių) atrodančių, nesulipintų plaukų išvaizda, bet produktas tiesiog neatlaiko, per silpnas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai