ECO U "Olives & Tomato" veido kremas sausai ir jautriai odai

Kartais taip jau nutinka, užrašai kažką dieną prieš ir persigalvoji. Vakar vakare parašiau šiam įrašui įžangą, o šiandien jau visai kitokia realija. Visą savaitę stebėjausi skirtumu taip Klaipėdos ir Vilniaus: pas mus pavasaris, o jūs ten rytuose gūdžioje žiemoje, giliose pusnyse strigote. Sninga ir pas mus, tik sniegas palietęs grindinį iš kart tirpsta. Tik šiandien toks taukšt stebuklas - nuo pavakarės krintantis sniegas niekur nedingsta ir dabar matosi užklojęs viską plonyte, beveik perregima balta sniego paklote. Per žinias girdėjau, kad džiūgauti labai nereiktų - ryt viskas turėtų ištirpti, tad vaikai, žaidžiantys 22 val lauke nestebina - džiaugiasi, kol nors kiek jo yra.
Kol žiema dar už lango daugiau dėmesio reikia skirti veido odai. Gavusi šalčio mano oda stipriai rausta, skruostai padirgsta, tad būtina pasirūpinti riebesniais kremais ir apsaugti nuo šalčio bei pamaitinti. Šiandien apie labai sunkios konsistencijos kremą sausiaodėms iš Eco U.

"Tu pats turi būti tas pokytis, kurį nori matyti pasaulyje."
Mahatma Gandhi


Produktas: ECO U "Olives & Tomato" veido kremas sausai ir jautriai odai
Gamintojas: "New Anna Cosmetics" Sp.z.o.o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: drėkinti, suteikti švelnumo ir minkštumo
Tinkamas tipas: sausai ir jautriai odai
Labiausiai patiko: sunki konsistencija
Labiausiai nepatiko: gausybė kvapų
Tūris: 30 ml
Kaina: 2,99 EUR
Kur galima įsigyti: Martina

Ką žada gamintojas: Pomidorai ir alyvuogės drėkina odą, suteikia odai švelnumo ir minkštumo; sugražina odai stangrumą ir sveiką išvaizdą.
Naudojimas: nedidelį kremo kiekį švelniai įmasažuoti į odą iki visiško įsigėrimo.


Pakuotė. Mažytis rudo stiklo indelis su tvirtu plastikiniu užsukamu indeliu. Dizainui pasirinkta nebalinto popieriaus efekto etiketė su pagrindiniais, pomidorų ir alyvuogių, sudedamųjų dalių paveiksliukais. Tiek etiketė, tiek pakuotės medžiagos, tamsintas stiklas, kuria natūralaus produkto įvaizdį. Regis kompanija iš ties orientuojasi į "tarsi gaminta namie" tipo produktus. 
Deja, tačiau aš pakuotei turiu priekaištų. Stiklinis indelis per siauras, nepatogus kabinti produktą pirštais, ypatingai kai turėjau labai ilgus nagus. Tuo metu naudojausi kosmetiniu šaukšteliu, bet šiaip labiau mėgstu pirštais jausti tekstūrą, pirštais kabinti kremą iš indelio. Galiausiai ir besibaiginėjant produktui, su kosmetiniu šaukšteliu niekuomet nepavyksta iki galo sunaudoti produkto, daug jo lieka prilipę ant sienelių ir dugno. Man labiau patiktų platesnis ir tebūnie žemesnis indelis, tik tikriausiai nebūtų toks dailus, kaip dabartinis.

Kvapas nepaprastai stiprus, labai intensyvus kvapas, kurį jaučiu dar gerą valandą po kremo padengimo! Kremas nekvepia pomidorais, neprimena alyvuogių - kažkodėl mano uoslė pagauna baziliko aromatą.

Konsistencija tik atrodo lengva. Kremas nevienalytės konsistencijos, neriebus, tačiau labai sunkios konsistencijos.


Sudėtis: Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Stearic Acid, Palmitic Acid, Triethanolamine, Olea Europaea Fruit Extract, Solanum Lycopersicum Fruit Extract, Panthenol, Caprylic/ Capric Triglyceride, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Geraniol, Limonene


Poveikis. Veido kremo pagrindą sudaro vanduo, mineralinis aliejus, gerasis alkoholis ir glicerinas. Toliau sudėtyje eina stabilizatoriai, tirštikliai, rišikliai ir kvepalų ingredientai. Priemonės sudėtyje yra alyvuogių aliejaus, pomidorų ekstrakto, provitamino B5. Na ir galiausiai sudėtis užbaigia konservantai, kvepalų medžiagos. Sudėtis manyčiau prastoka, kaip priemonei, kuri visu rūbu nori skelbtis pasauliui apie natūralumą. Jei vertinčiau kaip įprastą kremą, sakyčiau nei blogai, nei gerai, labiausiai už akių kliūva mineralinis aliejus ir gausybė kvapiųjų medžiagų. 

Pirmasis įspūdis apie kremą buvo kažkas nepaprasto. Priemonė ilgokai masažuojasi į odą, ne iš karto susigeria, tačiau susigėrus jaučiasi toks malonus komforto, lengvutės gaivos jausmas, kad širdis dainuoja. Visi sausi odos plotai, kuriuos paprastai tempia dėl sausumo nurimsta, oda gauna intensyvaus maitinimo ir yra apsaugoma nuo nepalankių aplinkos veiksnių, tokių kaip šaltis. Jaučiu kad minusinėje temperatūroje su šiuo kremu veidas jaučiasi daug geriau, o ir vizualiai atrodo kiek šviesesnė, jaunesnė ir įgauna daugiau matiškumo (bet netampa visiškai matine). 

Kremą naudoju jau mėnesį ir kol kas džiaugiuosi labai sunkia tekstūra - puikus tokiu oru, neriebus, tik gal to mineralinio aliejaus visgi nereikėjo? Ir tiek daug kvepalų? Nepatiks turinčioms bent kiek riebesnę odą ir toms, kurios nemėgsta jausti kremo ant veido. Ir tai tikrai ne priemonė šiltiems orams. O man šiuo metu visai nieko - efektas tenkina, kiti aspektai nelabai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai