Plokščias kontūravimo šepetėlis, pirktas ebay

Nesugalvoju šiandien įžangos, sėdžiu jau kuris laikas ir spoksau į tuščią tinkalaraščio lapą. Galvojau gal papasakoti apie dar vieną netektį, tačiau... nenoriu. pastarąjį mėnesį tinklaraštyje ir taip per daug liūdnų, niūrių emocijų. Gal pasidžiaugti, kad mano keturmetis pametė pirmuosius du pieninius dantukus? Kita vertus, kiek kitų žmonių vaikai įdomūs? Mano blogas į vaikus nėra orientuotas. Tai va, taip ir medituoju, nesugebėdama suregzti nė sakinio naujam įrašui. O šiandien papasakoti noriu apie makiažo šepetėlį.

"Nieko nėra kilniau ir nuostabiau kaip suteikti laimę daugumai žmonių."
L. van Beethoven


Produktas: Plokščias kontūravimo šepetėlis, pirktas ebay
Gamintojas: nenurodyta. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: veido kontūravimo priemonėms
Medžiagos: mediena, metalas ir sintetika 
Labiausiai patiko: šerelių sudėjimas
Labiausiai nepatiko: tikriausiai tiesiog tai, kad pirkau tokį šepetėlį
Kaina: $ 2,59 US
Matmenys: ilgis 13,5 cm; galvutė apie 1,5 x 3,5 cm
Kur galima įsigyti: ebay

Ką žada gamintojas: gamintojas nieko nežada


Šepetėlį pirkau labai senai ir naudojau jau ne kartą, tačiau niekaip neprisiruošiau apžvalgai. Kaip ir dauguma kinietiškų šepetėlių, jis atkeliavo supakuotas skaidriame plastikiniame maišelyje be jokių papildomų žymėjimų, išskyrus kinietiškai raštmenimis išmargintą etiketę. Pakuotę tiesiog išmečiau lauk ir pasidžiaugiau kokybiškai atrodančiu šepetėliu: medinis kotelis nudažytas juoda spalva, auksinis metaliukas ir sintetiniai šereliai.


Mane stebina šepetėlio galvutės sudėjimas: šereliai iš pirmo žvilgsnio atrodo tvirtai sudėti, tačiau juos paspaudus šone galima įkišti visą pirštą. Galvutė tvirta, bet šereliai labai lankstūs ir itin švelnūs. Nors per keliolika naudojimo kartų iškrito keli plaukeliai, bet jau kuris laikas smukimo nepastebėjau, plaukeliai iškrito vos keli. Tikriausiai ir sureikšminti nereikia. Apskritai, šepetėlio galvutė kokybiška.


Šepetėlis labai lengvai paima tiek kreminius, tiek sausus kontūravimo produktus, lengvai padengia ant veido odos. Lyginant su bent kuriuo prieš tai turėtu kontūravimo šepetėliu, giriu labai lanksčius šerelius, kurie duoda ir gerą kontrolę, ir gražiai bei patogiai dengiasi, Padengiu priemones vertikaliai, tuomet pasklaidau pasukusi plačiąja puse. Ir visgi, galutiniam kontūravimo produktų išsklaidymui man dar reikia apvalaus makiažo pagrindo šepetėlio, kad neatrodytų kaip dryžiai po žandikauliu. 


Šiai dienai tikriausiai puikiai suvokiu, kad nelabai man toks kontūravimo šepetėlis reikalingas: aš retai naudoju kremines kontūravimo priemones, o sausoms dažniausiai naudoju įprastus šepetėlius. Pirkdama maniau, kad prisijaukinsiu kreminius produktus ir tokio šepetėlio man labai reikės. Bet taip nenutiko, šiuo metu visai nebenaudoju kreminių kontūravimo produktų ir jau nebenoriu nei išmokti naudotis jomis, nei jaučiu kažkokį didžiulį poreikį. Paskutinį kart šepetėlį naudojau per naujus, kai norėjosi ryškesnio ir griežtesnio kontūro, aiškesnių linijų. Šepetėlis kokybiškas, galvutė gerai sudėta, tiesiog mano poreikiai per pastaruosius porą metų labai pasikeitė.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai