BATISTE "Oomh My Locks" XXL Volume spray - apimties suteikiantis sausas šampūnas su keratinu ir plukenetikos aliejumi

Kaip greitai keičiasi gyvenimas, mūsų įpročiai ir tendencijos... Tą, kas prieš kelis metus buvo populiaru, ką naudojo kiekviena šiandien pamirštame ir imame vengti. Man regis geriausias pavyzdys gali būti sausas plaukų šampūnas - kaip visos džiaugėsi, kad be vandens "gali išplauti" plaukus greitai ir lengvai! Deja, su laiku paaiškėjo, kad sausi šampūnai nėra geras sprendimas mūsų plaukams ir didžioji dalis arba visiškai jo atsisakė arba naudoja tik labai labai retais atvejais. Aš namuose turiu sauso šampūno, pasitaiko, jog prisireikia panaudoti. Retai, bet būna. Pastaruoju metu naudoju Batiste apimties suteikiantį sausą šampūną ir noriu papasakoti savo įspūdžius.

"Kai įkvėpimas pas mane neateina, aš išeinu jo pasitikti pusiaukelėje."
Zigmund Freud


Produktas: BATISTE "Oomh My Locks" XXL Volume spray - apimties suteikiantis sausas šampūnas su keratinu ir plukenetikos aliejumi
Gamintojas: "Church & Dwight Uk Ltd" Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: išplauti, išvalyti plaukus sausu būdu
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: suteikia daug apimties
Labiausiai nepatiko: apsunkina, lipina plaukus
Tūris: 200 ml
Kaina: 5,29 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Douglas, Drogas, Maxima ir kt.

Ką žada gamintojas:Batiste XXL Volume” sausas šampūnas plaukams suteiks purumo ir apimties. Šampūnas specialiai skirtas atgaivinti plonus plaukus: sugers riebalus ir pakels plaukų šaknis. Džiaukis neįtikėtina plaukų apimtimi vos per kelias minutes. Procedūra atliekama be vandens. Keletas papurškimų – tai viskas, ko reikia norint atgaivinti plaukus tarp jų trinkimų ir išlaikyti nepriekaištingą išvaizdą. Ko daugiau gali norėti šiuolaikinis žmogus?
Naudojimas: paprasčiausiai užpurkškite šampūną, įmasažuokite ir leiskite jam keletą minučių įsigerti, tada iššukuokite. Paskirstytas tarp plaukų jis sugeria purvą ir riebalus. Plaukai taps minkštesni, švaresni bei nuostabiai kvepės!


Pakuotė.  Aukštas metalinis flakonas su purkštuku ir plastiko dangteliu. Flakonas puoštas ryškiai rožine spalva su abstrakčiais linijų raštais ir mažais oro balionais - akiai ne pats gražiausias, bet ne dėl išvaizdos rinkausi šią priemonę.

Kvapas malonus, kvepia saldžiai ir kažkiek primena gėles. Plaukuose kvapas po kelių valandų kiek prislopsta, pasunkėja, tačiau jaučiamas iki pat tol, kol išplaunu plaukus.

Konsistencija kaip ir visų sausų šampūnų - priemonė miltelių pavidalo.

Sudėtis: Butane, Isobutane, Propane, Oryza Sativa Starch, Alcohol Denat., Silica, Parfum, Cocoyl Hydrolyzed Keratin, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Tocopherol, Distearyldimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Butylphenyl methylpropional, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool.


Poveikis. Tai nėra pirmasis mano Batiste plaukų šampūnas, esu išbandžiusi kelis ir visuomet džiaugdavausi rezultatais. Šį flokoną nusipirkau norėdama priemonės, kuri suteiks daug apimties prigludusiems plaukams. Mano plaukai iš esmės riebaluojasi labai mažai, yra sausi, bet gana greit praranda apimtį ties šaknimis. Tam, kad galėčiau atšviežinti plaukus, ieškojau būtent tokio, pakeliančio nuo šaknų. 

Sausi plaukų šampūnai naudojami itin paprastai: papurtai flakoną, purški ties centru ir pasklaidžius plaukus tarp sruogų. Plaukus šampūnas padengia visiškai baltais milteliais. Iki šio momento viskas atrodo daugiau mažiau įprasta.


Bėda ta, kad milteliai taip stipriai lipina ir apsunkina plaukus, kad išsklaidyti ir iššukuoti iki galo sauso šampūno tiesiog neįmanoma. Bandžiau viską, bet... aiškiai matosi (antra ir trečia nuotrauka) balti milteliai ir tarsi pražilę plaukai. Su kitais sausais šampūnais be didesnių bėdų viską išsklaidau, o su šituo nepavyksta. Ir visgi, šampūnas labai gerai pakelia plaukus nuo šaknų, tereikia po plaukais, ties galvos oda užkišti pirštus ir šukuosena tiesiog užsifiksuoja. 

Nepaisant apimties suteikiančio efekto, kuris man lyg ir patiko, šita priemonė labai nuvylė. Plaukus labai stipriai apsunkina, sulipina; paskirstyti iki galo priemonės negalima, o paskui pajudinus plaukus iš jų 'sninga' sauso šampūno likučiai, atrodantys lyg pleiskanos. Ir galvos odą šampūnas nemenkai erzina, po gero pusdienio man niežti galvos odą, norisi kuo greičiau išsiplauti galvą. Tad dal tas sausas šampūnas visai nebūtinas? Tiesiog išsiplauti galvą įprastu daug sveikiau ir geriau tiek plaukui, tiek galvos odai ir abejotino sniegelio bei pražilusių plaukų efekto išplovus nėra.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai