BLING POP "Pumpkin" Soothing + Brightening lakštinė veido kaukė su moliūgų ekstraktu

Per vasarą tikriausiai visų oda intensyviau išsausėjo, tad atėjus rudeniui norisi pasirūpinti intensyvesne jos priežiūra. Vienas greičiausių būdų prisotinti odą drėgmės yra be abejonės lakštinės kaukės, ir jei rugpjūtį kaukėmis lepinausi itin retai, tai rugsėjo mėnesį žadu susiimti ir intensyviau prižiūrėti savo brandžią odą. Pastaruoju metu Eurokos parduotuvių tinkle pastebiu daug naujų vienkartinių kaukių, kurių dauguma labai greitai ir išgaruoja... Matyt parduotuvės vadovybė testuoja rinką ir niekaip neapsisprendžia, kurias jų palikti, o gal tiesiog prasčiausiai perkamų greit atsisako. Žodžiu, kažkuriuo metu tarp tų naujų ženklų pamačiau ir Bling Pop kompanijos lakštines kaukes ir susigundžiau išbandyti. Šiandien lepinuosi kauke ir iš karto pasakoju įspūdžius.

"Jūs nepataikote nė vieno iš šūvių, kurių niekada neiššaunate."
Wayne Gretzky


Produktas: BLING POP "Pumpkin" Soothing + Brightening lakštinė veido kaukė su moliūgų ekstraktu
Gamintojas: "Soleo" Co. Ltd. Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: raminti ir šviesinti veido odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: saugios sudėtinės dalys su gausiu kiekiu augalinių ekstraktų
Labiausiai nepatiko: efektas neišskirtinis, vidutinis
Tūris: 20 ml
Kaina*: 0,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Raminanti ir šviesinanti lakštinė veido kaukė gerina odos būklę. Sudėtyje yra moliūgų ekstrakto.
Naudojimas: veido odą nuprauskite ir nuvalykite. Kaukę dėkite pagal veido kontūrus. Palikite 15 - 20 minučių. Skysčio likučius įmasažuokite į odą.


Vienkartinė veido kaukės pakuotė plastikinė, standartinių matmenų, kaip ir dauguma lakštinių veido kaukių. Tiesą sakant pakuotės dizainas mane trikdo: ryški oranžinė spalva atrodo skaniai, rudeniškai, patraukliai; tačiau tas kūdikiškas veidelis ant pakuotės, pop art užrašai - viskas atrodo paauglystės stadijos, nebrandu... Nėra tai blogai, bet brandesnį žmogų tiesiog atstumia.

Kvapas. Gamintojas priemonės sudėtyje naudoja kvapiąsias medžiagas, tačiau kvapas man pasirodė nestiprus, švelnus ir primena labiau kažkokius kvepalus nei moliūgus.

Konsistencija. Medvilnės lakštas, prisotintas veikliosiomis medžiagomis.

Sudėtis: Water, Glycerin, Methylpropanediol, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Fruit Extract, Paeonia Lactiflora Root Extract, Convallaria Majalis Bulb/ Root Extract, Magnolia Kobus Branch/ Flower/ Leaf Extract, Lilium Candidum Flower Extract, Ipomoea Purpurea Extract, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Polysorbate 80, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Arginine, Sodium Hyaluronate, Fragrance, Phenoxyethanol.


Poveikis. Kaip ir dauguma lakštinių veido kaukių, naudojimo principas labai paprastas - išimi kaukę, išsilankstai ir dedi ant veido. Šį kart labai džiaugiuosi, kad kaukė gerai tiko veido kontūrams, o ir skysčio maišelyje nebuvo tragiškai daug, nesijautė jokio nemalonaus glitumo - užsidėti buvo paprasta. Gamintojas rekomenduoja kaukę ant veido laikyti 15-20 minučių, tačiau aš retai seku lakštinių kaukių laikymo laiką. Žiūrėk, tai užsidėjusi kaukę lakstau po namus tvarkydamasi, tai tiesiog atsiguliu, užsimerkiu ir leidžiu sau visiškai atsipalaiduoti (pastarasis atvejis retesnis). Beveik visuomet laikau tiek, kiek turiu laiko arba kol kaukės lakštas šiek tiek pasausėja.


Užsidėjusi kaukę tikrai jaučiu jog ji gaivina ir padrėkina odą, tad tiktų ir dehidratuotai ar saulės nualintai veido odai. Tačiau iš esmės gamintojas žada, jog kaukė nuramins ir pašviesins odą. Jokio raminamojo poveikio aš nejaučiu, bet ir oda mano šiuo metu tikrai nesudirgusi, o va skaistesnės ar šviesesnės odos efektas tikrai matomas vos nuėmus kaukę. Kuris laikas odos paviršius dar lieka kiek lipnus, tačiau galiausiai visi likučiai susigeria į odą. Hmm... visgi aš už kaukes, kurias reikia nuplauti nuo veido odos - su tokiomis patogiau ir jaučiuosi saugesnė nuplovusi visus galimai žalingus ingredientus. Tik šiuo atveju nusprendžiau neplauti - sudėtinės dalys maloniai saugios, nemažai naudingų augalinių ekstraktų. Galiausiai kalbant apie poveikį norisi akcentuoti, kad kaukė man pasirodė labai vidutinė: gaivina, drėkina ir skaistina odą; nušvitimo naudojant kaukę tikrai nepajutau, tad mano galva eilinė kaukė, kuri nei padarys žalos, nei sukurs stebuklą ją naudojant.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai