2019/2020 rudens - žiemos tendencijos: populiariausios plaukų šukuosenos ir kirpimai

2019/2020 metų rudens ir žiemos tendencijose jau spėjome apžiūrėti aprangos detales, raštus ir spalvas, pasižiūrėti nagus bei makiažą. O praeitą kart ir populiarias plaukų spalvas bei aksesuarus, tad metas plaukų antrajai daliai - pakalbėti apie madinguosius kirpimus ir šukuosenas. Atrodo kas čia naujo gali būti? Visuomet turime kasas, garbanas, sklastymus ar surištas uodegas... tačiau visi šie dalykai kiekvieną sezoną skiriasi - metas pasižiūrėti kuo šis šaltasis sezonas bus kitoks, išskirtinis ir ypatingas. 

ČIA

1. Perukai



2. Pixie stiliaus ir trumpi berniukiški kirpimai


3. Bob stiliaus kirpimas


4. Kirpčiukai


5. Ilgesni šoniniai kirpčiukai


6. Garbiniuoti kirpčiukai


7. Meniškos sruogelės, įrėminančios veidą


8. Sklastymas per vidurį


9. Sklastymas šone


10. Gofruoti plaukai


11. Švelnios, romantiškos garbanos - bangos


12. Smulkios, didelės apimties garbanos


13. Šlapio, drėgno efekto plaukai


14. "Sulaižyti" atgal plaukai


15. Glotnios, želė itin tvarkingai suformuotos šukuosenos


16. '60-'70 stiliaus, didelės apimties viršugalvyje, plaukų šukuosenos


17. Pusiau susegti/ surišti plaukai


18. Susukti kuodeliai


19. Žemai surišta arklio uodegėlė


20. Aukštai surišta arklio uodegėlė


21. Įvairios kasos


22. Eglutės ir krokodiliuko pynimai


23. Dvi rištos arba pintos kasos šonuose


Kas svarbiausia 2019-2020 rudens - žiemos plaukų šukuosenų ir kirpimų tendencijose?

Tikriausiai pirmiausi ir didžiausi akcentai kirpimuose skiriami itin trumpiems kirpimams. Trumpi vyriški kirpimai šio sezono didžiausias trendas, tačiau savaime aišku, ne visiems tinkamas prie turimos veido formos, tad šalia matome stiprius ir lygiaverčius, pridurčiau, kad ir nesenstančius bob stiliaus kirpimus. 

Tačiau ilgų plaukų stilistai taip pat nepamiršta - daugumai populiariųjų šukuosenų reikalingi būtent tokie. Su trenksmu į tendencijas grįžta dvi kasytės, tik ar jos prigis plačiąja prasme? Kaip visuomet populiarūs sukti, tiek tvarkingi, tiek netvarkingi kuodeliai, žemai ir labai aukštai rištos kasos. Tačiau pirmenybė - pynimams, tarp kurių karaliauja eglutės stiliaus pynimas. Rudens ir žiemos metu akcentuojama natūrali plaukų tekstūra - smulkios kasytės su daug apimties, lengvos švelnios bangos ar tarsi tik ką sulyti, šlapio efekto plaukai. Į tendencijas jau kelis sezonus bando brautis ir gofruoti plaukai, tačiau čia jiems sekasi sunkiai, o ir tendencija labiau papildanti, nei dominuojanti šiuo metų laiku. Užtat stilistai šiais metais itin akcentuoja perukus - sakyčiau ta apokaliptinė tematika, apie kurią pradėjome kalbėti pirmąjame tendencijų įraše. Šiais metais perukai kuria drag atstovų įkvėptą stilių su milijonu keisčiausių spalvų, didele apimtimi ar beprotiškomis šukuosenomis. Regis šiais metais pasirinkimo turime bene visiems skoniams. Kurios šukuosenos labiausiai tinka taviškiui?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai