2019/2020 rudens - žiemos tendencijos: nagai, formos, lakų spalvos ir nagų dailė

Jau ne vieną sezoną jums pasakoju apie populiariausias tendencijas ir visuomet matau didžiulį jūsų susidomėjimą ir skaitomumą net ir tuomet, kai įrašai skaičiuoja metų sukaktis! Tačiau šiek tie keista, kai po tokiais įrašais komentaruose reiškiasi tik neaiškias nuorodas keliantys ir svetaines, blogus, parduotuves reklamuojantys žmones. Dažnai tokie komentarai būna vargiai susiję su turiniu ir kuris laikas man buvo didelis galvos skausmas, tačiau pastaruosius kelis mėnesius tokius komentarus tiesiog šalinu, šalinu viską, kas nepatinka - kad ir kaip bebūtų, blogas buvo, yra ir visuomet bus mano kūdikis! Na o šiam kartui noriu jums pristatyti nagų tendencijas, pakalbėti apie populiarias formas, nagų dailes, populiariausias spalvas. Šis sezonas atneša kelias staigmenas, tačiau pagrindinė sezono idėja dominuoja ta pati.

ČIA

NAGŲ FORMOS:

1. Trumpi, natūralios formos (apvalūs ar ovalūs)


2. Vidutinio ilgio, migdolo formos


3. Vidutinio ilgio balerinos/ karsto formos


4. Ilgi, stileto


SPALVOS IR DAILĖ:

1. Tamsiai raudonas manikiūras


2. Juodas manikiūras


3. Neutralių spalvų manikiūras


4. Natūralus manikiūras


5. Ombre stiliaus manikiūras


6. Nagų lakas su blizgučiais


7. Perlai nagų dailėje


8. 3D nagų dailė


9. Priklijuoti dirbtiniai nagai


10. Minimalistinė grafika nagų dailėje


11. Pusmėnuliai nagų dailėje


12. Raidės ir žinutės nagų dailėje


Kas svarbiausia 2019-2020 rudens - žiemos nagų formų, nagų dailės, spalvų tendencijose?

Kalbant apie nagų tendencijas - esminės kryptys, į kurias reiktų atkreipti dėmesį renkantis tiek spalvas, tiek dailes ar efektus yra modernumas bei minimalizmas. 2019/2020 ruduo ir žiema neša stiprią minimalizmo idėją, kuri šį sezoną be abejojo bus dominuojanti regis absoliučiai visur.  Kalbant apie nagų formą, populiariausios lieka trumpai kirptų, natūralią formą atkartojančių nagų mados. Tačiau norint kiek ilgesnių, galima drąsiai rinktis klasikines vidutinio ilgio migdolą atkartojančias formas. Šalia matome ir kiek radikalesnes nusmailintas ir išformuotas karsto formas, tačiau jos pamažu praranda populiarumą, bent jau šį sezoną jos akivaizdžiai silpnesnės nei trumpas ilgis ir klasika.

Šalia minimalistinės formos rikiuojasi ir klasikinės nagų lakų spalvos: tamsiai raudona ir raudonojo vyno, klasikinė juoda ar neutralūs kreminiai, smėliniai, rožiniai, prislopinti atspalviai. Karščiausia sezono tendencija - visiškai natūraliai atrodantis manikiūras, siekiant sukurti "no makeup makeup" efektą, tik ne ant odos, o ant nagų. Šiuo atveju reiktų nepamiršti, jog tendencija aiškiai apibrėžia, jog tokio tipo manikiūrai turi būti itin kruopštūs; ant kai kurių nagų gali būti neryškūs spalviniai akcentai ar vos matoma dailė, tačiau galutinis vaizdas turi išlikti natūralaus efekto. Mados namai rudens ir žiemos sezonu leidžia nagams pailsėti nuo detalėmis apkrautų nagų - dažniausiai siūloma rinktis visiškai minimalias ir/ ar itin lengvai atkartojamas nagų dailes. Nors turime tarp tendencijų ir blizgučius ir 3D elementų dailę, tačiau jos nėra dominuojančios. Net ir perliukais puošti nagai lieka šventiniams, o ne kasdieniams manikiūrams. Nagų meistrai (kaip ir jau ne vieną sezoną prieš tai) vis siūlo rinktis itin lengvus, minimalistinio stiliaus grafinius elementus ar pusmėnulio formas, kurios regis jau spėjo pabosti mat per pastaruosius penkis metus kartojamos bene kiekviename sezone. Visiška naujovė čia nagų dailėje naudojamos raidės ir žinutės - tendenciją mačiau dažnai besikartojančią įvairiuose šaltiniuose, tad netrukus daugiau jos apraiškų turėtų matytis ir realiame gyvenime.

Smagu, kad nagų meistrai renkasi minimalizmą - kas gi turi laiko ilgiems paišymams ar daug laiko reikalaujančioms dailėms? Tačiau net ir norint ryškesnių akcentų, paliekama vietos pridėtimiams elementams, blizgučiams ar įmantrioms formoms. O kas patinka jums?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai