PIRMAS ĮSPŪDIS. L'OCCITANE "Immortelle Divine" Youth Oil - šlamučių veido aliejus, kovojantis su senėjimo požymiais

Jau regis buvau gerokai patuštinusi savo mėginukų dėžutę, ir kur buvus, kur nebuvus, joje vėl krūvelė naujų mažų produktų. Didžioji dalis jų L'Occitane, nemenką jų kiekį jau esu išbandžiusi ir trumpai papasakojusi pirminius įspūdžius, tad apie juos tikrai nesikartosiu (tik paminėsiu tuštučių įraše), o apie tuos, kurių dar nebandžiau - papasakoti keliais sakiniais norisi. Mano mylimiausia linija, labiausiai tikusi mano odos poreikiams iš L'Occitane yra šlamučių "Divine" - ta auksinė, tad šį kart džiaugiuosi proga išbandyti šlamučių jaunystės eliksyrą - veido aliejų iš mylimos Divine serijos.



Ką žada gamintojas: Šlamučių veido aliejus „Divine“ padeda kovoti su matomais senėjimo požymiais, oda tampa elastinga ir stangri.  Produktą naudojant kasdien:
- Odai sugrąžinama jaunatviška išvaizda*
- Oda išlieka aksominio švelnumo visą dieną (84%)*
- Akivaizdžiai sumažėja raukšlės (63%)**
- oda tampa glotnesnė (75%)*
- Oda tampa stangresnė ir tonizuota**
- Odai sugrąžinamas natūralus odos spindesys (85%)*
Praturtintas 100% natūraliais aliejais, jauninamasis veido aliejus yra šilko tekstūros, neriebus, palengva ištirpstantis ant jūsų odos. Divine rezultatai:Veido oda atsigauna, tampa glotni, švelni, gyvybinga bei labiau spindinti. Testai patikrinti dermatologų. Nekomedoniška formulė (neužkenšanti porų). 
Naudojimas: tepti prieš serumą ir įprastą kremą arba naudoti vieną.
* Teste dalyvavo 32 moterys, 4 savaites.** Klinikiniai įvertinimai 32 moterims, 4 savaites.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, OCTYLDODECANOL, COCO-CAPRYLATE/ CAPRATE, SQUALANE, BORAGO OFFICINALIS SEED OIL, HELICHRYSUM ITALICUM EXTRACT, HELICHRYSUM ITALICUM FLOWER OIL, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL, OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL, ROSA MOSCHATA SEED OIL, MYRTUS COMMUNIS OIL, HIPPOPHAE RHAMNOIDES OIL, CAMELINA SATIVA SEED OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) OIL, ECHIUM PLANTAGINEUM SEED OIL, TOCOPHEROL, PARFUM/ FRAGRANCE, LIMONENE, LINALOOL, GERANIOL, CITRONELLOL, CITRAL.

Kiekis: mėginio kiekis 1 ml. Pilno dydžio pakuotė 15 ml
Kaina: 49,00 EUR
Kur galima įsigyti: L'Occitane parduotuvėse


Mano nuomonė. Šlamučių veido aliejus kvepia lygiai taip pat, kaip visi kiti šlamučių serijos gaminiai - turi itin malonų augalinį gėlių aromatą, kuris ant odos išlieka dar kuris laikas ir maloniai džiugina uoslę. Priemonė skaidri, skystoka, tačiau aiškiai aliejinės konsistencijos. Į veido odą nedidelis aliejaus kiekis susigeria greitai, tačiau turiu pastebėti, kad palieka jos paviršių blizgų, tad man visiškai nepatinka aliejų naudoti ryte, kai noriu dengti makiažą. Atrodo ir makiažas ne taip jaučiasi ant odos, tad po pirmojo bandymo aliejų naudojau vakarais, o pabudusi ryte produktas jau būdavo pilnai susigėręs, oda nebeblizgėdavo ir aiškiai matydavosi jo poveikis.

Nors aliejų naudojau trumpą laiką, bet jau po pirmo naudojimo jaučiasi komfortabiliai pamaitinta, tačiau neapsunkinta, įgavo sveikesnės odos atspalvį ir natūralų spindesį. O baiginėjant mėginuką imu pastebėti glotnesnį odos paviršių, elastingesnį ir stangresnį veido kontūrą. Nedidelio aliejaus kiekio neužteko pakankamai ilgai, kad pamatyčiau kaip veikia raukšles, tačiau kalbant apie elastingumą, stangrumą, sveiką spindesį, gerą odos tonusą - pastebiu labai greitą ir vizualiai matomą poveikį. Tikriausiai nei nereikia sakyti, kad patiko? Tiek kad mieliau naudoju vakarui, bet efektas - wow, koks geras, greitas ir akivaizdus!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai