2019/2020 rudens - žiemos tendencijos: galvos apdangalai, skrybėlės ir kepurės

Priešpaskutinė tendencijų ciklo dalis atkeliauja su kepurėmis, skrybėlaitėmis; pasidabinusi ne tik klasikinėmis formomis, bet ir šiluma, jaukumu ir naujienomis. Regis kepurių nedėvėjimas su laiku tampa vis mažiau madingas, tiesą sakant pastebiu net paaugles, dėvinčias vienokius ar kitokius galvos apdangalus, kai prieš kelis metus reta moteris net per didžiuosius šalčius slėpdavo plaukus po kepuraite ar skrybėle. Ir tai mane džiugina! Tad nekantrauju jums parodyti, ką naujo mums paruošė šis rudens-žiemos sezonas ir ką seno galima drąsiai nešioti iš praeitų.

ČIA
1. Fedoros



2. Kibiro formą primenančios (bucket hats)


3. Keistų, neįprastų formų ir stilių skrybėlės


4. Skrybėlės ir kepurės paaukštintu viršugalviu


5. Galvos apdangalai su šydais


6. Spindintys galvos apdangalai


7. Plaukimo kepuraites primenantys galvos apdangalai


8. Žvejo kepurės


9. Laikraščių berniuko stiliaus kepurės


10. Beisbolo kepuraitės


11. Beretės


12. Šiltos kepurės (beanies)


13. Kepurės su auselėmis (aviator)


14. Šiltos, jaukios pūkuotos ir kailinės

Šaltiniai: Vogue, Glowsly, Marie Claire

Kas svarbiausia 2019/2020 rudens-žiemos galvos apdangalų, skrybėlių ir kepurių tendencijose?

Pagaliau galima pasidžiaugti, jog rudens-žiemos tendencijose vyrauja praktiškumas ir funkcionalumas. Šaltajam metų laikui skirtos kepurės ir skrybėlės siūlo galybę jaukių, šiltų galvos apdangalų: šiltos megztos kepurės, kailiniai galvoa apdangalai, kepurės su auselėms yra būtent tos tendencijos į kurias reiktų ne tik atkreipti dėmesį bet ir įvertinti jų funkcionalumą šaltomis žiemos dienomis. 

Tendencijos siūlo ir tokius klasikinius variantus kaip beretės, laikraščių berniuko kepurės, atnaujinto dizaino šiltos žvejo stiliaus kepurės ir net klasikinės fedoros grįžimo. Jei visgi norisi paeksperimentuoti, dizaineriai siūlo atkreipti dėmesį į keistas ir ne tokias praktiškas kepures su įdomiomis formomis ar pasipuošti blizgiomis kepuraitėmis ar galvos apdangalais su iškeltu viršugalviu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai