REAL TECHNIQUES Shading Brush - akių šešėlių suliejimo šepetėlis

Šiuo metu negaliu darytis absoliučiai jokio akių makiažo - prieš porą savaičių viena kosmetikos priemonė taip išsausino zoną aplink akis, taip stipriai suerzino, kad akys ne tik paraudo, tačiau ir atsirado žaizdelės. O šiaip šiek tiek pasidažyti akių šešėliais mėgstu kasdien - bet kurį savo makiažo šepetėlį naudoju tik vienam kartui, tad akių makiažo šepetėlių man dažniausiai pritrūksta. Aš labai mėgstu savo Jessup makiažo šepetėlius, tačiau lygiai taip pat gera kokybe pasižymi ir Real Techniques makiažo įrankiai. Šį kart apie akių makiažo šepetėlį, sukurtą šešėlių suliejimui.

"Niekada nesigrumkite su kiaule. Jūs abu susipurvinsite, bet kiaulė gėrėsis tuo."
Cale Yarborough



Produktas: REAL TECHNIQUES Shading Brush - akių šešėlių suliejimo šepetėlis
Gamintojas: sukurta Didžiojoje Britanijoje, pagaminta Kinijoje
Paskirtis: akių šešėliams
Medžiagos: sintetika plaukeliai - taklonas. Rankenos - plastikas, guma ir aluminis
Labiausiai patiko: kokybė
Labiausiai nepatiko: galbūt tik tiek, kad brangoki
Matmenys: 14 cm ilgio
Kaina*: apie 8,00 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Topbeauty, pigu.lt
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Sukurti konsultuojantis su profesionalia visažiste Samantha Chapman šepetėliai „Real Techniques" jungia naujausių technologijų medžiagas ir inovatyvų dizainą, o tai tikrai padės nesunkiai pasidaryti idealų makiažą.

- Taklono šepetėliai ypač minkšti ir švelnesni nei kiti. Kadangi taklonas – sintetinė medžiaga, jis yra 100 % nedirginantis odos. Minkšti šereliai padeda sukurti nepriekaištingą makiažą bet kokio apšvietimo aplinkoje – tiek stipriai šviečiant saulei, tiek prastai apšviestose patalpose.
- Dėl naudojamo spalvinio šepetėlių kodo makiažą daryti kur kas lengviau – sukurti makiažo pagrindą, paryškinti akis ir užbaigti kaip tikram profesionaliam vizažistui.
- Kiekvieno šepetėlio galvutė idealiai nukirpta rankomis, todėl galima padaryti itin tikslų makiažą.
- Su šepetėlių „Real Techniques" kolekcija užtepsite pačias įvairiausias priemones, kokių tik gali prireikti darant makiažą, – nuo pudros, kreminių ir skystų iki mineralinių makiažo priemonių bei šešėlių.
- Ant šepetėlių rankenėlių surašyti pavadinimai leidžia lengvai pasirinkti priemonę, kuriai jie skirti.



Pavieniai RT makiažo šepetėliai atkeliauja supakuoti plastikiniame skaidriame dėkliuke, kuris aišku iš karto metamas lauk, tačiau smagu matyti kokybiškai, tvarkingai ir estetiškai supakuotus įrankius. Makiažo šepetėlis violetinės spalvos pagrindo su guminiu galiuku, kuris turėtų būti patogus laikyti šepetėlį, kad šis neslysčiotų tarp pirštų. Man tas galiukas visiškai nepadeda - bet kurį šepetėlį laikau ties centru, tad tas guminis galiukas man visiškai nereikalingas. Labai smagu matyti ant šepetėlio užrašytą paskirtį - galbūt nėra labai svarbu jau įpratusioms prie skirtingų šepetėlių formų, užtat naujokėms tokia "špargalkė" tikiu labai padeda.


Šepetėlio galvutės šereliai itin švelnūs, minkšti ir labai malonūs liestis prie odos. Užapvalintai kirpta galvutė ir šiek tiek suspausta forma gerai paiima tiek kreminius, tiek sausus akių šešėlius, lengvai atiduoda/ padengia ant odos.


Šepetėlis šiaip jau skirtas akių šešėlių suliejimui, tačiau jo forma labai universali. Šepetėlis puikiai tinka ne tik šepetėlių suliejimui, tačiau ir jų padengimui ant voko, akies raukšlės ryškinimui ar apatinio voko paryškinimui. Puikus, universalus akių makiažo šepetėlis su labai kokybiškais šereliais, patogiu naudojimui. Galbūt lyginant su mano mylimais Jessup, RT kaina atrodo kiek užkelta, ypatingai Lietuvoje, tačiau manau, kad kokybė iš tiesų verta dėmesio.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

Rašyti komentarą