KLORANE Shine "Magnolia" blizgesio suteikiantis šampūnas ir kondicionierius spindesį praradusiems plaukams su magnolijos vaško ekstraktu

Plaukų priežiūra asmeniškai yra mano Achilo kulnas, silpnoji vieta: jaučiu, kada pakankamai gerai pasirūpinu veido oda, jaučiu kai pasirenku tinkamas priemones išsausėjusiai ar sudirgusiai kūno odai, sugebu adekvačiai įvertinti makiažo poreikius. Tačiau su plaukais visuomet turiu vienokių ar kitokių bėdų: tai plaukai sukritę, tai pašiurę, tai sunkiai valdomi, tai negražaus/ netolygaus atspalvio; tai visiškai matiniai... Plaukų priežiūros produktams turiu specifinius pomėgius, tačiau neretai pasiklystu tarp savo poreikių, susigundau kažkuo, kas reklamuojama ar tiesiog nesulaukiu norimo rezultato. Šį kart testavau Klorane spindesio suteikiančias priemones ir turiu pasidžiaugti, jog šokinėjau iš laimės gavusi siuntinį su būtent šios kompanijos produkcija, mat jau senokai varvinu seilę, bet vis neapsisprendžiu, kurią seriją bandyti ir kokio poveikio man norisi. Tad puiki proga man susipažinti iš arčiau, bent jau su Shine linijos produktais.

"Neleiskite girtis tam, kuris dedasi šarvus, nes kovą baigia tas, kuris juos nusiima."
Henry Wadsworth Longfellow



Produktas: KLORANE Shine "Magnolia" blizgesio suteikiantis šampūnas ir kondicionierius spindesį praradusiems plaukams su magnolijos vaško ekstraktu
Gamintojas: "Pierre Fabre". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: išplauti plaukus, suteikti blizgesio ir glotnumo
Tinkamas tipas: blizgesį praradusiems plaukams
Labiausiai patiko: suteikia spindesio ir lengvumo
Labiausiai nepatiko: sudėtis, tikėjausi saugesnės
Tūris: šampūno - 100 ml; kondicionieriaus - 50 ml (pilno dydžio pakuotės po 200 ml)
Kaina*: 200 ml šampūno - 11,09 EUR; 200 ml kondicionieriaus - 14,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinėje
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: 
ŠAMPŪNAS: Šampūnas su magnolijos ekstraktu, suteikiantis blizgesio ir glotninantis. Magnolijos augalas yra žinomas dėl savo savybių, kurios suteikia ilgalaikę apsaugą ir blizgesį. Klorane naudoja iš magnolijos lapų išgautą drėkinantį ir apsauginį poveikį turintį vašką. Šampūnas su magnolijos vašku drėkina ir atkuria plaukų apsauginį barjerą. Unikalios magnolijos vaško savybės ir išskirtinį blizgesį suteikiantis kompleksas uždaro ir išlygina plauko žvynelius, kad atspindėtų šviesą. Patikrintas dermatologų. Be parabenų.
Naudojimas: Paskirstykite ant drėgnų plaukų ir galvos odos, nuplaukite vandeniu.

KONDICIONIERIUS: Kondicionierius su magnolijos ekstraktu suteikia blizgesio ir glotnina plaukus. Magnolijos augalas yra žinomas dėl savo savybių, kurios suteikia ilgalaikę apsaugą ir blizgesį. „Klorane“ naudoja iš magnolijos lapų išgautą drėkinantį ir apsauginį poveikį turintį vašką. Šampūnas su magnolijos vašku drėkina ir atkuria plaukų apsauginį barjerą. Unikalios magnolijos vaško savybės ir išskirtinį blizgesį suteikiantis kompleksas uždaro ir išlygina plauko žvynelius, taip atspindima šviesa. Patikrintas dermatologų. Be parabenų.
Naudojimas: Tepkite ant šampūnu ištrinktų ir rankšluosčiu nusausintų plaukų. Palaikykite 2 min. ir kruopščiai nuplaukite vandeniu.


Visuomet įrašą noriu pradėti nuo kelių sakinių, skirtų priemonių pakuotėms. Man šis aspektas visuomet atrodo svarbus, tad pildau ir puikiai žinau, kad tos, kurioms neaktualu, šią pastraipą tiesiog praleidžia. Taigi, testavimui gavau miniatiūrines gaminių pakuotes su 100 ml šampūno bei 50 ml kondicionieriaus, nors turiu pastebėti, kad pakuotės išvaizda atrodo visiškai taip pat, kaip įprastos (aišku, skiriasi dydžiu). Skaidraus plastiko šampūno buteliukas su atkemšamu dangteliu viršuje, tuo tarpu kondicionieriaus buteliukas tūbelės formos su panašiu atkemšamu dangteliu apačioje. Turiu iš karto pastebėti, jog kondicionieriaus pakuotės plastikas labai minkštas ir itin patogus išspausti produktą, tuo tarpu su šampūno buteliuku vargau kas kart norėdama išspausti produkto. Keiksnoti nereikia, šampūno išsispaudžia, tačiau plastikas labai kietas, tad tenka kiek pavargti. Man labai gražus kompanijos gaminių dizainas. Šiuo atveju baltos etiketės puoštos keliais žaliais akcentais ir magnolijos augalo paveiksliuku viršuje - atrodo žavingai, lengvai ir moteriškai.

Kvapas. Tiek šampūnas, tiek kondicionierius turi labai panašų kvapą - vidutinio stiprumo gėlių (tikriausiai magnolijų) aromatas neerzina uoslės, tačiau prausiantis nuteikia maloniai. Kvapas lengvas, moteriškas ir tiesiog kuria tą lengvumo aurą - nežinau, mane labai sužavėjo, papildė pakuotės dizainą ir įtiko mano uoslei.
  
Konsistencija. Šampūnas vos vos tirštesnis už standartinį, perlamutrinio atspalvio; tuo tapu kondicionierius man pasirodė gerokai per skystas mano skoniui, tad labai tikėjausi, kad neteks juo nusivilti...


Sudėtis:
ŠAMPŪNAS: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Ammonium Lauryl Sulfate, Glycol Palmitate, Dimethicone, Acrylates Copolymer, Benzoic Acid, Benzyl Salicylate, BHT, Citric Acid, Citronellol, Parfum, Laureth-7, Linalool, Magnolia Grandiflora Leaf Extract, Oleth-10, Phenoxyethanol, Polyquaternium-74, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Hydroxide, CI 19140 (Yellow 5), CI 15985 (Yellow 6).

KONDICIONIERIUS: Aqua, Vinegar (Acetum), Hydroxypropyl Starch Phosphate, Dimethicone, Benzoic Acid, Benzyl Salicylate, BHT, Caramel, Cetrimonium Chloride, Citronellol, Coco-Glucoside, Parfum, Hydroxypropyl Guar, Laureth-7, LinaloolMagnolia Grandiflora Leaf Extract, Oleth-10, Phenoxyethanol, Polyquaternium-37Polyquaternium-74, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Styrene/ Acrylates Copolymer, CI 19140 (Yellow 5).

Be parabenų.


Poveikis. Pirmiausia pradėsiu nuo to, kad paprastai vertindama šampūno ir kondicionieriaus porelę visuomet itin mažai tikiuosi iš šampūno - juk svarbiausia, kad išplautų plaukus, tiesa? Šis šampūnas iš ties lengvai išplauna, gerai suputoja, tačiau ne tik tai - aiškiai jaučiu, kad nesuvelia plaukų, netgi suteikia jiems šiek tiek glotnumo. Ir nors man labai patiko šampūnas, tačiau didžiojo stebuklo tikėjausi iš kondicionieriaus. Bet... kondicionierius man gerokai per lengvos konsistencijos, aiškiai per skystas, plaukai itin greitai sugeria standartinį kiekį ir man reikia dar ir dar daugiau... Savaime suprantama, jog to priemonės likučio neužteko labai ilgam, šampūną baiginėjau jau senokai ištuštėjus balzamo buteliukui...

Apskritai vertinant abu produktai geri: man patinka, jog išskalavusi likučius jaučiu plaukų lengvumą, bet jie nebūna išpūsti, ne, netgi šiek tiek apsunkinti gerąja prasme. Tas retas derinys, kai plaukai įgauna glotnumo, bet neapsunkina plaukų, palieka jiems purumo ir lengvumo jausmą. Na ir žinoma spindesys - pirmą parą aiškiai matau sveikiau žvilgančius plaukus. Apskritai vertinant porelė man patiko, tačiau šiuo retu atveju išskirčiau šampūną, kaip geresnį produktą - man jis patiko labiau. Ir sudėtinės dalys - maniau kad jos bus saugesnės, augalinio ekstrakto daugiau... Neblogi, tačiau ne tokie tobuli, kaip įsivaizdavau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai