BARBARA HOFMANN muilas kosmetiniams šepetėliams plauti

Šiandien apžvalgoms pasirinkau trumpąją temą, kurioje pakalbėsime apie Barbara Hofmann makiažo šepetėlių valymo priemonę. Ir kuo tik nesu valiusi savo makiažo šepetėlių? Bandžiau brangius specialius valiklius, tarp kurių buvo vienas, sugriaužęs klijus, laikančius šepetėlių plaukelius; tam tikrais etapais valiau paprastu šampūnu, rankų muilu, muilu su aliejais... Vieni iš šių būdų suteikdavo plaukeliams šiugždančios švaros, kiti palikdavo aliejinį riebumą, treti sunkiai plaudavo... Tad vis dar nesu apsisprendusi dėl galutinio varianto, o galbūt didelės reikšmės tam nereiktų teikti? Kad ir kaip ten bebūtų, susigundžiau išbandyti muiliuką šepetėliams plauti ir šį kart labai noriu apie jį šiek tiek papasakoti.

"Kai kuriems žmonėms mano patarimas taip patinka, kad net jį įrėmina ir pasikabina jį ant sienos, užuot panaudoję."
Gordonas R. Dickson



Produktas: BARBARA HOFMANN muilas kosmetiniams šepetėliams plauti
Gamintojas: "Barbara Hofmann" GmbH. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: išplauti makiažo šepetėlių nešvarumus
Labiausiai patiko: efektyvus plovimas
Labiausiai nepatiko: gal kiek kliūva kaina - galėtų būti kiek pigiau, bet didesnių trūkumų nematau
Tūris: 100 g
Kaina*: 7,79 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Kruopščiai išvalo šepetėlius, pašalina kosmetikos priemonių likučius. Kiekvieną kartą, panaudojus bet kurią skystą priemonę, šepetėlį reikia nuplauti. Naudojant birius produktus, patartina plauti du kartus per savaitę. Naudokite specialų Barbara Hofmann muilą. Šepetėliu šiek tiek perbraukite per muilą ir nuplaukite po tekančiu, drungnu vandeniu. Leiskite išdžiūti natūraliai.

Sudėtis: Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua, Glycerin, Sodium Chloride, Limonene, Tetrasodium Etidronate, Sodium Hydroxide, Tetrasodium EDTA, BHT, Citral, Geraniol, Linalool, Citronellol.


Mano nuomonė. Pirmiausia norisi pradėti nuo muiliuko išvaizdos. Šepetėlių plovimo priemonė atrodo visiškai kaip bet kuris apvalus muilas. Šiuo atveju jis įdėtas į metalinį indelį, kuris dar atkeliauja skaidraus plastiko pakuotėje be jokių užrašų. Mano galva ta plastikinė pakuotė visiškai nereikalinga, užtikrinti priemonės saugumą galbūt buvo galima kitais būdais, be papildomų pakuočių, tačiau tiek jau to. Tik nusipirkus muilą jis laisvai juda indelyje ir atrodo bu ne itin patogus naudotis, tačiau per laiką, tirpstant muilo paviršiui, jo likučiai tvirtai prilipina muiliuką prie metalinio indelio. Būtent jau po kurio laiko naudoti tampa itin paprasta - drėgną šepetėlį pasuki metaliniame indelyje, ir jis jau išmuiluitas priemone ir paruoštas plovimui.

Turiu pastebėti, kad muilas iš tiesų labai skalsus - savo šepetėlius plaunu maždaug 4-8 kartus per mėnesį (kaskart <5 vnt.) ir pastebiu, kad prabėgus ne vienam mėnesiui nesu sunaudojusi nei trečdalio pakuotės, gal apie 1/4, kas yra stebėtinai mažai. Muilas iš ties labai lengvai putoja, efektyviai ir greitai plauna visus makiažo likučius, įskaitant ir skystas riebesnes pudras, kurių prastesni valikliai sunkiai plauna, aš ir savo Beauty Blender kempinėlę plaunu su šiuo muiliuku - jokių dėmių ant kempinėlės nelieka ir norisi tikėti, kad pašalina visiškai visus nešvarumus iš kempinėlės vidaus. Prie švaros pojūčio tikriausiai daug prisideda ir nepaprastai malonus, gaivus švaros kvapas. Pirkdama muiliuką nesitikėjau, kad jis man labai patiks, nesitikėjau efektyvaus valymo, gero putojimo, skalsumo ir malonaus gaivos ir švaros kvapo. Iš ties labai patinka ir manau ateityje mielai nusipirkčiau ir sekančią pakuotę.

P.S. muiliuką pirkau 2018 rugsėjį. Tuo metu jis kainavo 7,49 EUR (su akcija sumokėjau 5,29 Eur). Šiuo metu jo kaina 7,79 Eur, tad įraše prie kainos palieku būtent tokią.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai