ALVERDE Naturkosmetik "Garten zauber" rankų kremas su taukmedžių sviestu, jojobos aliejumi ir liepų žiedų ekstraktu "Sodo Stebuklai"

Metas pakalbėti apie rankų priežiūrą. Nežinau, kas mano odai darosi pastaruoju metu, bet ji tiesiog beprotiškai sausėja, ją tempia, skeldėja ir pleiskanoja paviršiniai sluoksniai. Ir visur - kojos, pėdos, ausys, rankos, net ir veido oda, jei nenaudočiau krūvos drėkinančių purškiklių dienos eigoje, norėtų elgtis lygiai taip pat. Kalta saulė? Tikriausiai, nors nepasakyčiau, kad mirkstu saulės spinduliuose labai dažnai ar labai ilgai... Tad kol visos naudoja lengvesnes priemones vasaros metui, mano arsenalą šiuo metu sudaro riebesni, giliau drėkinantys ir maitinantys kremai. Alverde - vokiškas kosmetikos prekinis ženklas, priklausantis palyginus pigiai DM kompanijai. Pakanka pasekti kokią Vokietijos influencerę ir tikrai iširsite kažką apie DM kosmetiką. Alverde žavi neblogomis, natūralesnėmis sudėtimis, geru poveikiu ir žema kaina, tad šį kart su džiaugsmu noriu papasakoti apie rankų kremą, užvadintą "Sodo stebuklais".

"Tas, kuris sodina medžius, myli ne tik save, bet ir kitus."
T. Fuleris



Produktas: ALVERDE Naturkosmetik "Garten zauber" rankų kremas su taukmedžių sviestu, jojobos aliejumi ir liepų žiedų ekstraktu "Sodo Stebuklai"
Gamintojas: "DM" Karlsruhe, Vokietija
Paskirtis: minkštinti, švelninti ir drėkinti rankų odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gerai drėkina ir maitina rankų odą
Labiausiai nepatiko: gali būti kiek per riebus vasaros sezonui
Tūris: 75 ml
Kaina*: 1,20 EUR
Kur galima įsigyti: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83B ("Dalli")
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Alverde rankų kremas "Sodo stebuklai". Bio taukmedžio sviestas ir jojobos aliejus. Lengva formulė su Bio liepų žiedų ekstraktais ir mėtų aliejumi minkština ir švelnina, glicerinas intensyviai drėkina. Gaivaus kvapo.


Pakuotė. Tūbelės formos balto plastiko pakuotė su atkemšamu pastelinės alyvinės spalvos dangteliu apačioje. Plastikas minkštas ir patogus produktui išspausti lauk ir dozuoti priemonę. Šį kartą etiketė man pasirodė labai žaisminga, vasariška ir lengvo dizaino: raitytos raidės, pastelinės spalvos ir liepų medis su baltu metalo narveliu, pakabintu ant medžio šakos. Žavinga ir žaisminga.

Kvapas. Keistokas mėtų ir liepų žiedų mišinys, kvepia žaluma ir gaiva. Maloniai įdomus, tačiau išlieka ne per ilgiausiai, gana greitai nuslopsta.

Konsistencija. Vidutinio tirštumo, sakyčiau labai standartinės konsistencijos, nei per sunki, nei per lengva, bet su aiškiai jaučiamu riebumu.


Sudėtis: Aqua, Alcohol*, Glycerin, Glycine Soja Oil*, Cetearyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil*, Glyceryl Stearate Citrate, Coco-Caprylate, Myristyl Myristate, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Tilia Cordata Flower Extract*, Mentha Cardiaca Herb Oil, Xanthan Gum, Levulinic Acid, Parfum**, Sodium Levulinate, Tocopherol, Sodium Hydroxide, p-Anisic Acid, Helianthus Annuus Seed Oil, Alcohol, Geraniol**, Citronellol**, Citral**, Linalool**, Limonene**.
* iš sertifikuotų organinių ūkių
** iš natūralių eterinių aliejų
Tinka veganams.
Be mineralinių aliejų, be konservantų, be dažiklių, be sintetinių kvapų.


Poveikis. Kadangi priemonės konsistencija standartinė, tai ir kremas tinkamas daugmaž visus metus. Tik pasitepus kremu jis greitai sudrėkina rankas ir dėl sudėtyje esančio riebumo, kiek maitina. Būtent dėl to riebumo kremas gali būti kiek per sunkus vasaros metui, kai karšta ir norisi labai lengvų formulių. Bet jau taip visuomet manau prasidedant vasarai, tačiau šiuo metu, kai mano oda beprotiškai sausėja, kremas tiesiog tobulai geras pamaitinti ir odai sudrėkinti. Na o žiemos metui man paprastai norisi truputį riebesnių kremų, kurie puikiai įveiktų šalčio bei sauso patalpų oro padarinius odai. 

Labai universalus kremas, kuris tiks daugmaž visiems metų laikams, lengvai pamaitins, kiek padrėkins odą ir padės susidoroti su lengvu pasausėjimu. Saugi, natūrali sudėtis, daug aliejų ir ekstraktų. Man patinka - kažkokio didelio didelio stebuklo nėra, tačiau kremas geras, pagrindines funkcijas atlieka ir aš jaučiuosi saugi jį naudodama.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai