RENE FURTERER "Karite Nutri" intensyviai maitinanti plaukų kaukė itin sausiems plaukams

Paskutinės kelios dienos iki atostogų be kompiuterio, interneto ir išmaniųjų telefonų ir šį kart noriu jums šiek tiek papasakoti apie plaukų priežiūrą. Nusikirpusi plaukus galvojau, kad jiems reikės gerokai mažiau priežiūros, tačiau sakyčiau netgi priešingai: kadangi nebebalinu jie greičiau riebaluojasi, plauti reikia dažniau; o jei noriu, kad gerai atrodytų - reikia vis patiesinti ar paformuoti. Nemėgstu formuoti plaukų, nemėgstu naudoti plaukų formavimo priemonių, tačiau šiuo periodu tenka tai daryti dažniau nei turint ilgus plaukus. Tačiau yra ir privalumų - mano plaukai nebėra tokie sausi, galai atrodo ženkliai sveikesni. Tačiau tai nereiškia, kad galiu naudoti bet ką ir bet kaip - vis dar turiu intensyviai maitinti plaukus - vargu ar įmanoma pabėgti nuo prigimtinės sausos odos, nagų ir plaukų? Tad šį kart šiek tiek apie sausiems plaukams skirtą, intensyviai maitinančią plaukų kaukę iš Rene Furterer.

"Kuo ledas plonesnis, tuo labiau norisi sužinoti, ar išlaikys."
H. V. Šo



Produktas: RENE FURTERER "Karite Nutri" intensyviai maitinanti plaukų kaukė itin sausiems plaukams
Gamintojas: "RENE FURTERER". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: intensyviai maitinti, drėkinti, atkurti plaukų gyvybingumą
Tinkamas tipas: itin sausiems, trapiems plaukams
Labiausiai patiko: intensyviai maitina, glotnina plaukus
Labiausiai nepatiko: brangoka
Tūris: mano turimos pakuotės mini: 30 ml. Parduodama 200 ml pakuotėse
Kaina*: 200 ml - 39,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Gintarinė vaistinė, Pigu.lt
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Itin sausiems, trapiems plaukams. Intensyviai maitinanti kaukė, papildyta Karite ir etinio* taukmedžio sviestu, giliai prasiskverbia į plaukus, maitina, drėkina ir padeda atkurti gyvybingo plauko struktūrą. Svarainio ekstraktas su lipidų kompleksu suteikia plaukams švelnumo, minkštumo. Plaukai tampa atsparesni, lankstesni, blizgantys ir lengviau iššukuojami. Be silikono.
*Sąžininga, atskaitinga ir etiška prekyba ir gavyba. „Rene Furterer“ jau 10 metų remia ir saugo šią medieną.

Naudojimas: Ištrinkę plaukus šampūnu, paskirstykite riešuto dydžio kremo kiekį ant rankšluosčiu nusausintų plaukų. Palikite 2–5 min. Gerai išskalaukite.
Pilno dydžio pakuotė

Kadangi jau beveik sunaudojau turimą kaukės pakuotę ir turiu nuomonę apie priemonę, man labai gaila, kad turiu nedidelį kaukės kiekį. Mano mini pakuotė labai panaši į kiek didesnį mėginį su tūbelės formos indeliu. Apskritai kaukės pakuotė standartinio dydžio ir tradicinės formos atsukamas indelis. Abi pakuotės tamsiai žalios spalvos, baltais užrašais, be jokių ypatingų dizaino elementų. Viskas atrodo labai paprastai, tačiau gana profesionaliai ir patraukliai akiai.

Kaukė kvepia tiesiog nerealiai gerai! Gana intensyvus, saldus kosmetikos, gaivus, gilus žolelių ir lauko gėlių aromatas. Mmm... kažkas nerealaus tiek kol kaukė ant plaukų, tiek išplovus plaukus. O dar ir kvepia gerą pusdienį po naudojimo.

Kaukės konsistenija labai tiršta su svarainių sėklų grūdeliais. Nesu tikra kam tie grūdeliai reikalingi, nes gi į galvos odą kaukės netepi. Užtat atrodo įdomiai.


Sudėtis: Aqua, Diisopropyl Adipate, Glycol Palmitate, Behenyl Alcohol, Behenamidopropyl Dimethylamine, Butyrospermum Parkii Butter, Butyrospermum Parkii Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Glycerin, Benzyl Salicylate, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Citric Acid, Parfum, Glycine Soja Oil, glycine Soja Sterols, Glycolipids, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hexyl Cinnamal, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydroxycitronellal, Lactic Acid, Limonene, Linalool, Phospholipids, Pyrus Cydonia Seed, Salicylic Acid, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Tocopheryl Acetate, CI 19140, CI 15985.


Poveikis. Mano porėtiems, pūstis linkusiems plaukams patinka sunkesnės, riebesnės kaukės, kurios ne tik gerai pamaitina, bet ir apsunkina/ glotnina plaukus. Ši kaukė yra būtent iš tų sunkiųjų, tad kas kart naudodama jaučiau kaukės intensyvų maitinamąjį poveikį, mano plaukai atrodė sveikesni, gyvybingesni. Po kiekvieno naudojimo plaukučiai tapdavo itin švelnūs, minkštučiai, kvapnūs ir blizgantys. Aišku, mano turimas kiekis neleido man stipriau įsijausti į bandymus, testuoti ilgesnį laiką, tačiau pirmieji įspūdžiai po trijų kaukės panaudojimų patys geriausi. Ir nors priemonė brangoka, bet poveikis mano plaukams labai patiko, kvapas dieviškas, efektas džiugina! Labai patiko!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai