TONYMOLY Pokemon nagų lakas "#05 Yadon (Slowbro)"

Visiškai susivėlinau šiandien su apžvalgomis... Dariausi šviežią manikiūrą ir pedikiūrą, atrodo kas čia tokio, bet kol pasidarai sau pats laiko užima. Su kojom man sunkiau, jas dar norisi nušveisti gerai, palepinti, susitvarkyti įaugusius nagus, tai automatiškai viskas trunka ilgiau nei norėčiau. Gal darymas salone nėra tokia jau bloga mintis? Pačioje pradžioje minėjau apžvalgų įrašus daugiskaita - iš ties bloge dabar pasirodo tik pavieniai įrašai, kasdien po vieną, bet ruošiu blogą rugpjūčiui ir labai ilgoms atostogoms, per kurias vargu ar turėsiu internetą, galimybę bei norą rašyti apžvalgas, o tuščio blogo tikrai nesinori palikti. Tad labai stengiuosi priruošti pakankamai, nors matydama likusio laiko rėmus imu abejoti ar tai įmanoma.

Praeitą kart ant mano nagų svečiavosi ir vėl pokemoniškas, rožinio atspalvio nagų lakas iš korėjietiškos Tony Moly, jų turiu dar kelis, tai ir planuoju paeiliui juos parodyti bei papasakoti kas ir kaip, o kol kas 05 numerio atspalvis su Slowbro personažu.

"Bendraujant svarbiausia - girdėti tai, kas dar nepasakyta."
P. Drakeris



Produktas: TONYMOLY Pokemon nagų lakas "#05 Yadon (Slowbro)"
Gamintojas: "Tonymoly" Co. Pagaminta Seoul, Korėjoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lankstus ir patogus šepetėlis
Labiausiai nepatiko: prasta pigmentacija
Tūris: 8 ml
Kaina*: $ 5,00 US 
Kur galima įsigyti: ebay, amazon
Įvertinimas: 1,5/5

Ką žada gamintojas: Ryškios, intensyvios spalvos.
Naudojimas: padenkite ant nagų lako, palaukite, kol išdžius

Sudėtis: ant buteliuko sudėtinių dalių nėra, internete jų rasti nepavyko


Mano nuomonė. Volelio formos stiklinis buteliukas puoštas tik pokemonu slowbro yra paprasto dizaino, labai gaila, kad ant jo neįmanoma rasti jokios konkrečios informacijos nei apie priemonę, nei sudėtinių dalių. Apmaudu, bet nepateikti informacijos anglų kalba yra labai dažna korėjiečių gamintojų praktika, kuri (labai tikiuosi) su laiku turėtų mažėti ir nykti. Nagų lako šepetėlis vidutinio ilgio ir vidutinio pločio, tad tiks daugumai, o lankstūs ir lengvai valdomi šereliai padės padengti priemonę tiksliau ir paprasčiau. Bent jau taip turėtų būti, tačiau bėda ta, kad kažkas labai negerai su Pokemon nagų lakų pigmentacijomis - visi iki šiol bandyti dengiasi dryžiais, netolygiai pasidengia spalva, tad su vienu sluoksniu išgauti norimą efektą tiesiog neįmanoma. Nors turiu pripažinti - šis atspalvis dengiasi tolygausiai ir gražiausiai, sukuria mažiausiai dryžių.

Vienas sluoksnis

"#05 Yadon (Slowbro)" atspalvis rožinis, prislopintas, neryškus, sakyčiau man labai primena O.P.I. "Elephanta Stic Pink" (NL I42), tačiau čia vos vos matosi šiltesnis atspalvis, tarsi įdėta šiek tiek oranžinio pigmento. Kalbant apie spalvos atitikimą su jam priskirtu pokemonu - tobulai gerai, būtent tokio atspalvio Slowbro ir pamenu. Čia dar iš tų laikų, kai žaizdavom Pokemon Go. 
Atspalvis kreminis, neturi jokių priemaišų, blizgučių ar priedų, o išdžiūvęs paviršius įgauna vidutinio intensyvumo spindesį. 

Du nagų lako sluoksniai

Jei jau kitais Pokemon nagų lakais nebuvau sužavėta, tai su šiuo - visiška tragedija - jau antrą dieną po lakavimo pradėjo nusilupinėti kampučiai, lakas labai greit prarado spindesį ir padoriai atrodė maksimaliai 2 dienas. Gaila, tikėjausi bent kiek ilgiau, nors spalva tikrai nėra nei unikali, nei kažkuo išskirtinė. Bet vistiek - norisi namie turėti kokybe tenkinančius dalykus.
Panašūs atspalviai:




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai