ISANA "Anti-age" puoselėjamosios kapsulės visų tipų odai su simondsijų ir makadamijų aliejais bei vitaminu E

Po praeitos vasaros, rudens metu savo tuo metu išsausėjusiai veido odai ieškodama sprendimų bandžiau Isana kompanijos kapsules dehidratuotai odai - tuo metu man jos patiko, tad vis svarsčiau sugrįžti ir nusipirkti dar kelias pakuotes. Visgi parduotuvėje paėmiau išbandyti Anti-age pakuotę, kuri (kas man keisčiausia) žada ne tiek kovoti su senėjimo požymiais, bet glotninti ir gaivinti odos paviršių. Šią savaitę paskyriau eksperimentui ir kasdien, 7 vakarus iš eilės naudojau po kapsulę - laikas įspūdžiams bei mano nuomonei.

"Kas niekada nedarė kvailysčių yra ne toks išmintingas, kaip jam atrodo."
F. de Lafrošfukas


Produktas: ISANA "Anti-age"  puoselėjamosios kapsulės visų tipų odai su simondsijų ir makadamijų aliejais bei vitaminu E
Gamintojas: "Rossmann GmbH". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: suteikti glotnumo, stangrumo, gaivumo ir apsaugoti veido odą nuo UV spindulių
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: veido odos nelygumai atrodo mažesni
Labiausiai nepatiko: riebokas, gali būti per sunkus odai
Tūris: 7 x 0,38 ml = 2,66 ml
Kaina*: 2,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Puoselėjamosios kapsulės - efektyvi priemonė odai, kuriai reikia poilsio. Reguliariai naudojant, odos mikroreljefas tampa akivaizdžiai lygesnis, o oda - tvirtesnė. Makadamijų ir simondsijų aliejai švelnina ir apsaugo odą nuo drėgmės praradimo. Vitaminas E turi radikalus sulaikančių ypatybių, todėl padeda apsaugoti odą nuo UV spindulių sukeliamo poveikio. Teprenonas kovoja su senstančios odos požymiais. Oda įgauna tvirtumo ir stangrumo.
Naudojimas: nuprausę ir nuvalę odą paimkite kapsulę ir pasukdami ją atidarykite. Kapsulės turinį tolygiai paskirstykite ant veido, kaklo ir iškirptės srities, švelniai įtrinkite. Srities apie akis netepkite.


Lizdinėje pakuotėje sudėtos kapsulės atrodo labai panašiai kaip vaistai ir vitaminai, tik tiek kad skirti vartoti išorėje. Minkšto silikono kapsulės forma man pasirodė labai patogi, lengva sukant nuimti viršų ir tam nėra reikalingos nei žirklės, nei peilis, nei kitas aštrus įrankis - tiesiog suki pirštais kaklelį ir jis nusiplėšia lauk. Tuomet belieka išspausti skystį lauk  delną ir naudoti. Noriu pasidžiaugti, kad kapsulės tvirtos, neplyšta ne vietoje, skystis neišsitaško nei atidarius ampulę, nei jai esant sveikai. O ir serumą iš jų paprasta dozuoti po lašelį, o ne visą kiekį iš kart.

Lizdinis lakštas su ampulėmis sudėtas į popierinį maišelį. Pastarasis labai paprasto dizaino su pilkais ir violetiniais akcentais. Šiaip į pačią pakuotę didelio dėmesio neatkreiptum - akcentinį įvaizdį be abejonės duoda gelsvos spalvos ampulės.


Kvapas. Serumo sudėtyje naudojamos kvapiosios medžiagos. Kvepia įdomiai, lyg ir aliejaus, kosmetikos ir vos vos augalinio kvapo mišiniu. Aromatas stiprokas ir išlieka gana ilgai.

Konsistencija. Jaučiasi priemonės aliejingumas, tačiau nepasakyčiau, kad jis riebus - lengvas kaip aliejui; riebesnis nei tiesiog serumas. 


Sudėtis: Octyldodecanol, Caprylic/ Capric Triglyceride, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum, Teprenone.


Poveikis. Jau įžangoje minėjau, kad kapsules naudojau savaitę, po vieną kas vakarą. Serumas gana ilgai geriasi į odą, tad nenuostabu, kad užmiegu su vis dar blizgia oda. Po savaitės naudojimo, aš negaliu pasakyti, kad mano oda atrodo labai jau ženkliai jaunesnė. Ryte stebiu švelnesnės odos efektą, atrodo, kad po nakties veido poros kiek mažesnės nei įprastai, tad tikriausiai glotninamasis efektas yra. Tačiau jokio akivaizdaus stangrumo ar poveikio raukšlėms aš tikrai nematau. Deja, kalbant apie šias ampules, jos neblogos, tačiau drėkinančios ženkliai geresnės ir tiesiog visaip kaip vertesnės dėmesio nei šios. Nieko blogo, tiesiog anos turėjo ryškesnį, geresnį ir akivaizdesnį poveikį odai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai