MARGARITA serbentų kvapo rankų muilas su kalendros lapų aliejumi

Man patinka Margarita skysti muilai: didelės pakuotės, gera kaina, malonus prausimas ir geri kvapai. Tad bene visuomet ieškodama naujo rankų prausiklio, peržiūriu Margaritos pasiūlą ir nors turiu kelis labiausiai mėgiamus aromatus, būtinai pasidairau ir naujų. Šį kart parduotuvėje užmačiau serbentų aromato muilą ir negalėjau susilaikyti: serbentus mėgstu, tad tikėjausi labai gaivaus, vaisinio aromato.

"Nenorėti nieko išmokti yra nusikaltimas."
Dionisijas



Produktas: MARGARITA serbentų kvapo rankų muilas su kalendros lapų aliejumi
Gamintojas: "Biok Laboratorija". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: nuprausti rankų odą ir pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gerai prausia
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: 400 ml
Kaina*: 1,31 EUR
Kur galima įsigyti: visur - kosmetikos parduotuvėse, prekybos centruose, kai kuriose vaistinėse
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Rankų muilas su serbentų aromatu ir kalendros lapų aliejumi - tai išskirtinio aromatų derinio priemonė, skirta maloniam rankų plovimui ir rankų odos puoselėjimui. Šis muilas praturtintas kalendros lapų aliejumi, kuriame gausu antioksidantų ir vitamino C, todėl puikiai tinka rankų odai, kurią taip norisi saugoti ir lepinti. Tinka naudoti kasdien. Patikrinta dermatologų.

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Coriandrum Sativum Leaf Oil, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, CI 16255, CI 42090, Parfum.


Mano nuomonė. Iš karto noriu pradėti nuo kvapo. Kai tu tikiesi gaivaus serbentų kvapo su šiek tiek rūgštelės, tačiau mano nuostabai čia aiškiai vyrauja kalendros kvapas, serbentų aromatas net vargiai jaučiasi! Aš nemėgstu kalendros maiste, pasirodo nemėgstu ir savo kosmetikoje! Nekenčiau šio aromato nuo pat pirmos naudojimo dienos, kvapas ilgai išlieka ant odos net ir po rankų prausimo, tad erzina net ir neuostant rankų odos! Visgi, su laiku kvapas ėmė vis mažiau erzinti ir aš atradau, tiksliau ėmiau pastebėti jo privalumus. Pirmiausia - jis puikiai šalina visus kvapus, įskaitant ir labai įkyrius virtuvės aromatus. Tad man šis muilas atrodo labiau tinkamas virtuvei nei vonios kambariui.

Apskritai vertinant turiu tik dar kartą pastebėti, jog smagu matyti dideles muilo pakuotes su puikia kaina. Šis buteliukas puoštas man gražiais augaliniais motyvais, pompa veikia nepriekaištingai, o įdomios spalvos rankų muilas visai žavus. Kaip ir visi Margaritos muilai, rankas plauna švariai, odos neišsausina, pastebėjau, kad po šio rankos tikrai tampa švelnesnės. Ir visgi visai fainas tas muilas - keistokas ir ne toks, kokio tikėjausi iš pradžių, tačiau labai puikiai pritapo virtuvėje, kvapas manęs nebeerzina, nors kalendros tikrai nepamėgau. Tiesiog ne visi kvapai visiems vienodai malonūs.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai