RIMMEL London 60 seconds by Rita Ora nagų lakas "413 Oragina"

Šiuo metu laikas bėga tiesiog pašėlusiu tempu - atrodo tik ką žengėme į vasarą, o jau antrasis jos mėnuo! Laikas lekia nepastebimai, tačiau labai linksmai, džiaugiuosi, kad pagaliau, kaip ir planuota, savaitgalius skirstome taip, kaip norėjome - artimiesiems, draugams, šeimai/ vaikui ir sau, kaip porai. Tad pagaliau visiems pakanka laiko ir visų poreikiai patenkinami. Šį savaitgalį mūsų laukia plaukimas baidarėmis ir giminės susitikimas, tad laikau sukryžiavusi pirštus, kad tik nelytų ir oras pasitaikytų palankus. Keturis metus laikomės tradicijos susitikti, suvažiuoti iš visų Lietuvos ir pasaulio kampelių ir aktyviai praleisti savaitgalį. Iki šiol orai pasitaikydavo tiesiog nuostabūs, o šiemet, na bent jau prognozė nepranašauja palankių orų, tačiau dar yra laiko... 

Ši vasara man spalvota, tiek nuotaikomis, tiek potyriai, tiek emocijomis, viskuo. Šiemet nagus dažniausiai lakuoju pastelinėmis spalvomis ir noriu jums šiek tiek papasakoti apie Rimmel by Rita Ora nagų laką. Apskritai Rimmel nagų lakai man patinka, jie greitai džiūva, turi gerą pigmentaciją bei gana ilgai išlieka. Ne mažiau tikiuosi ir iš koralinio "413 Oragina" atspalvio.

"Kokia laimė žmogui, pažvelgusiam į savo širdį, įsitikinti, kad ji teisinga."
Š. Monteskjė



Produktas: RIMMEL London 60 seconds by Rita Ora nagų lakas "413 Oragina"
Gamintojas:  "Rimmel London". Pagaminta Ispanijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: gerai pigmentuotas
Labiausiai nepatiko: prasta, neatspari formululė
Tūris: 8 ml
Kaina*: 2,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, pigu.lt, Eurokos ir kt.
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: RIMMEL RITA ORA nagų lakas. Sudėtyje yra arganų aliejaus. Nauja, patobulinta formulė atspari skilinėjimui ir blukimui. Manikiūras išlieka iki 10 dienų. Nagų lako šepetėlis suteikia tobulą dengimą, nepriekaištingą profesionaliai atrodantį efektą. Nagų lakas greitai džiūva ir užtrunka mažiau nei 60 sekundžių.
 Naudojimas: Tepkite vieną nagų lako sluoksnį. Jeigu reikia, tepkite dar vieną.

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Tosylamide/ Epoxy Resin, Styrene/Acrylates Copolymer, Stearalkonium Bentonite, Silica, Triphenyl Phosphate, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Aqua, Diacetone Alcohol, Etocrylene, Kaolin, Glycidyl Neodecanoate/ Phthalic Anhydride/ Tmp Crosspolymer, Mek, Synthetic Fluorphlogopite, Corallina Officinalis Extract, Acrylates/ Dimethicone Copolymer, Isosorbide Dicaprylate/ Caprate, Dimethyl Isosorbide, Phosphoric Acid, Trimethylsiloxysilicate, N-Butyl Alcohol, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Benzophenone-1, Cetyl Peg/ Ppg-10/1 Dimethicone, Polyvinyl Butyral, Polybutylene Glycol/ Mdi Copolymer, Acetone, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Polyethylene, Stearalkonium Hectorite, Hydrolyzed Conchiolin Protein, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Macrocystis Pyrifera (Kelp) Extract, Tin Oxide
May Contain: Mica, D&C Yellow No. 11 (CI 47000), Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), D&C Red No. 7 Calcium Lake (CI 15850), Fd&C Yellow No. 5 Aluminum Lake (CI 19140), Manganese Violet (CI 77742), Ultramarines (CI 77007), Aluminum Powder (CI 77000), D&C Red No. 6 Barium Lake (CI 15850), Fd&C Blue No. 1 Aluminum Lake (CI 42090), D&C Red No. 34 Calcium Lake (CI 15880), Ferric Ferrocyanide (CI 77510), Bismuth Oxychloride (CI 77163), D&C Violet No. 2 (CI 60725).


Mano nuomonė. Pirmiausia pradėsiu keliais žodžiais nuo nagų lako pakuotės. Standartinės formos Rimmel stiklinis buteliukas su juodu plastikiniu dangteliu. Šiek tiek dizainas skiriasi tik tuo, kad ant dangtelio čia priklijuota etiketė su spalvotomis gėlėmis, tačiau iš esmės buteliukas menkai kuo skiriasi nuo kitų Rimmel nagų lakų. Nagų lako šepetėlis platus, gana didelis, labai lankstus. Nagų lako šepetėlis man kiek per didelis, kad patogiai pasiekti odeles aplink nagus, tačiau šepetėlio lankstymas ir minkštumas netinkamą dydį šiek tiek kompensuoja, tad padengimas nėra labai sudėtingas. Nagų lakas vidutiniškos konsistencijos, dengiasi lengvai ir nesukuria dryžių ar netolygaus spalvos paskirstymo. Giriu ir nagų lako pigmentacija - tobula, kai vieno sluoksnio pakanka ryškiai ir intensyviai spalvai išgauti. Antrasis sluoksnis didelės reikšmės tikrai neteikia, tad jo šį kart ir nedengiau.


"413 Oragina" atspalvis ryškiai persikinis ar koralinis atspalvis, realybėje kiek labiau atrodo oranžinis, o nuotraukose kažkodėl labiau matosi rožinės nei oranžinės spalvos. Išdžiūvus nagų paviršius gražiai ir intensyviai spindi, o lako efektas džiugina - vasara, vasarėlė!


Deja, bet čia visas gėris ir baigiasi... Jau antrą dieną nagų lakas praranda spindesį, paviršius susibraižo labiau nei bet kuris kitas lakas ne tai kad antrą, tačiau ir apskritai bet kurią dėvėjimo dieną. Nagų lakas ir šiaip džiūvo labai ilgai, nors gamintojas žadėjo 60 sekundžių džiūvimo laikotarpį! Galiausiai ir išlikimo laikas tikrai nėra 10 dienų, toli gražu, man jau ketvirtą dieną lakas ėmė skeldėti ir skilinėti, tad sakyčiau geras 3-4 dienas ir nė kiek ne ilgiau. Tad kad ir kaip džiugino spalva, tačiau pats lakas nekokybiškas ir nevertas dėmesio.

Panašūs atspalviai:
- MOLLON PRO Hardening "56 Tuscan Sands" - tik truputį šviesesnis




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai