CATRICE Supreme Fusion Lipcolour + Care - lūpų dažai ir lūpų balzamas viename "060 PINK' orporated"

Aš nemėgstu vasarą dažytis, net ir tomis progomis, kai minimalaus makiažo man būtinai reikia. Karšta, kam to makiažo dar reikia, kai visuomet gali keliauti be jo? Žinoma, visuomet lieka sąlyga, kad pakankamai savimi pasitikite, jog išeitumėte kažkur be makiažo. Žinau ne vieną, kuri net šiukšlių į lauką neneša be "no makeup makeup" tipo makiažo - ir čia minimalus reikalavimas sau pačioms. Nes juk niekad nežinai, ką sutiksi prie šiukšlių konteinerio! Nesišaipau, viskas gerai jei joms gerai, bet aš dažytis nenoriu... Jei jau reikia, tuomet vengiu bet kokio akių makiažo, nenaudoju makiažo pagrindo. Tačiau paryškinu antakius, veido kontūrus bronzine pudra ir hailaiteriu bei dažniausiai lūpas padažau ryškaus atspalvio dažais. Bet net ir ryškių dažų atveju, priemonių formulės man norisi kuo lengvesnės. Šį kart noriu pasidalinti trumpa apžvalga apie lūpų dažus ir balzamą viename, kuris jau išimtas iš prekybos, tačiau kai kuriuose parduotuvėse dar galima įsigyti likučių. Ir taip, tai yra vienas iš tų vasaros favoritų, su kuriais nesijauti įpareigotas sunkiam makiažui, bet veidas iš kart atrodo geriau.

"Žmogaus siela - tai lempa, kurios liepsna - mokslas, o alyva - išmintis."
Ibn Sina



Produktas: CATRICE Supreme Fusion Lipcolour + Care - lūpų dažai ir lūpų balzamas viename "060 PINK' orporated"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: lengva, lūpų neapsunkinanti formulė
Labiausiai nepatiko: lengvai nusivalo nuo lūpų
Tūris: 3 g
Kaina*: 2,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Supreme Fusion lūpų dažai ir balzamas viename su ryškia spalva ir lūpas prižiūrinčia formule. Minkšta tekstūra užtikrina šilkinį, spindintį užbaigimą ir suteikia lūpoms švelnių, lygių ir nepriekaištingų lūpų efektą. Dažų centro ir išorinio žiedo spalvos sukuria unikalų makiažą nuo vidutinio iki intensyvaus dengimo bei intensyvų spindesį.


Sidabro spalvos, metalinė pakuotė cilindro formos su patogiu išsukimo mechanizmu. Ant pakuotės informacijos nedaug, tenka jos ieškoti papildomai internete ir tai nėra labai patogu. Lūpų dažai išsukami, kirstos formos.

Kvapas. Lūpų priemonė turi lengvą, švelnų, tačiau malonų aromatą. Nepasakyčiau, kad jaučiasi pasidažius lūpas.

Konsistencija. Minkšta, kreminė, drėgna, slystanti oda. Konsistencijoje nemažai aiškiai matomų blizgučių.


Sudėtis:
SHADE 060 I
PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, OCTYLDODECANOL, POLYBUTENE, POLYETHYLENE, DIISOSTEARYL MALATE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, MICA, DICALCIUM PHOSPHATE, VP/ HEXADECENE COPOLYMER, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), DISTEARDIMONIUM HECTORITE, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, AROMA (FLAVOR), SILICA, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TIN OXIDE, BENZYL ALCOHOL, LINALOOL, GERANIOL, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

SHADE 060 II
PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, POLYBUTENE, OCTYLDODECANOL, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, TRIDECYL TRIMELLITATE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), POLYETHYLENE, TRIMETHYLSILOXYPHENYL DIMETHICONE, ETHYLHEXYL PALMITATE, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, AROMA (FLAVOR), SILICA, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TRIHYDROXYSTEARIN, TIN OXIDE, SODIUM HYALURONATE, GLUCOMANNAN, BENZYL ALCOHOL, LINALOOL, GERANIOL, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Tinka veganams


Poveikis. Lūpų dažai ant lūpų dengiasi tarsi tirpstantis sviestas - lengvai slysta kontūru ir padengia lūpas lengva, permatoma spalva. Pigmentacija nėra pati intensyviausia, sakyčiau labiau vidutinė; tačiau sluoksniuojant atspalvis tampa intensyvesnis ir ryškesnis, dengimas geresnis. Priemonė visiškai neapsunkina lūpų, jaučiasi maloniai ir super lengvai.

"060 PINK' orporated" atspalvis tamsiai rožinis, fuksijų spalvos. Priemonė sudaryta iš dviejų skirtingų sluoksnių: išorinis žiedas šviesesnės spalvos, tuo tarpu vidinis tamsesnis. Turiu pastebėti, kad kaip ir dauguma tokių dvispalvių produktų, tai nepadaro lūpų makiažo kažkokio kitokio, dvispalvio ar neįprasto, mat spalvos susimaišo tarpusavyje ir jokio kontrasto ant lūpų tikrai nesukuria.


Na, o kalbant apie išlikimą, deja, bet jis nėra įspūdingas. Priemonė palieka pėdsakus ant visko, prie ko prisiliečia: puodeliai, stiklinės, įrankiai. Džiugu, kad tai nėra viena tų priemonių, kurios nepastebimai nukeliauja nuo lūpų lauk ant veido odos, tačiau išlikimo norėtųsi ilgesnio. Nepaisant to šie dažai + balzamas man patinka. Nors nepastebiu jokio poveikio lūpoms, tačiau jaučiasi lengvai, nesausina, neerzina, spalva lengvai sluoksniuojasi ir gerai atrodo - pats tas vasaros metui, kai lengvai pasidažai lūpas ir jautiesi pasigražinusi, net jei nenaudoji visiškai jokių papildomų makiažo priemonių.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai