A-DERMA "Exomega" Control Emollient cream "Anti-scratching" - minkštinamasis kūno losjonas-emolientas su avižų daigų ekstraktu

Visą vasarą mano oda buvo tiesiog išprotėjusi! Atrodo atšilo orai, daugiau laiko praleidžiame saulėje, oda neturėtų sausėti, bent jau kūno oda, bet man nutiko priešingai - viso kūno oda, ypatingai kojos siaubingai niežėjo ir sausėjo. Dienomis norą kasytis tvardžiau gana sėkmingai, bet atėjus nakčiai nebegelbėdavo niekas - nukasdavau odą iki kraujo, iki siaubingų žaizdų. Į pagalbą pasitelkiau riebiausius kremus, bet realiai jie mažai gelbėdavo - nei vienas jų netiko tepti ant žaizdų, o nemalonų norą kasytis apmalšindavo tik kelioms valandoms. Vakare pasitepusi kremu atrodo numalšindavau nemalonius pojūčius, bet ryte atsikeldavau vėl nukasytomis kojomis, rankomis ir nugara... Mano nusiskundimus išgirdo A-Derma kompanijos atstovai ir pasiūlė išmėginti kelias priemones odos problemoms spręsti. Kiek vėliau papasakosiu apie kūno prausiklį ir dar vieną kremą, o šiandien - apie emolientą, skirtą atsikratyti nemalonių niežėjimo, sausumo ir tempimo pojūčių ir nuraminti sudirgusią odą. Pagelbėti tikrai pagelbėjo, bet apie viską iš eilės.

"Juo toliau nori nušokti, tuo labiau reikia susilenkti."
V. Kolečickis



Produktas: A-DERMA "Exomega" Control Emollient cream "Anti-scratching" - minkštinamasis kūno losjonas-emolientas su avižų daigų ekstraktu
Gamintojas: "Pierre Fabre" Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: nuraminti sudirgusią odą, drėkinti, atkurti natūralią odos apsaugą
Tinkamas tipas: itin sausai, atopinei veido ir/ar kūno odai. Tinka ir kūdikiams
Labiausiai patiko: labai greit nuramina sudirgusią, niežtinčią, sausą odą
Labiausiai nepatiko: gerai, gal kaina. Pirkčiau su kokia akcija. Kita vertus, kai turi problemą - gerai priemonei pinigų negaila
Tūris: 50 ml (pardavime mačiau 400 ml pakuotes)
Kaina*: 400 ml - 27,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Minkštinamasis losjonas, sukurtas labai sausos ir atopinės odos (kūdikių, vaikų ir suaugusiųjų) priežiūrai. Dėl sudėtyje esančio „Rhealba®“ avižų daigų ekstrakto gali padėti, kol nurims nemalonūs odos pojūčiai. „Rhealba®“ avižų daigai „A-Derma“ laboratorijose buvo atrinkti iš 80-ies avižų rūšių dėl savo išskirtinių savybių jaunųjų avižų daigų pirmoje augimo fazėje ir maksimalios aktyviųjų veikliųjų medžiagų koncentracijos juose. Losjonas drėkina,  mažina odos sausumą, padeda atkurti natūralią odos apsaugą dėl sudėtyje esančio „Filaxerine®“ (omega 6 riebiosios rūgšties ir filagrino sintezę skatinančių medžiagų kompleksas) ir vitamino B3.
Be kvapiųjų medžiagų ir parabenų, nesukelia alergijos, neužkemša porų. Gerai toleruojamas atopinės odos – patvirtinta dermatologų. Idealiai tinka vasarą, pavasarį.
Naudojimas: Dėl ypač efektyvios formulės užtenka tepti vieną kartą per dieną. Tinka net šlapiuojantiems odos sudirgimams.


 Plastikinė kremo tūbelė supakuota kartoninėje dėžutėje dalijasi visiškai vienodu dizainu: vyrauja balta spalva su keliais žalsvais ir oranžiniais intarpais. Nieko labai įmantraus, viskas paprasta, minimalu ir aišku. Dizaino idėja labai paprasta - gaminiai skirti odos problemoms spręsti paprastai neišsiskiria įmantriu dizainu ar akį rėžiančiomis detalėmis. 

Kremo tūbelės plastikas minkštas, patogus išspausti priemonę lauk. Tačiau didžiausių pliusų pakuotei prideda dozavimo anga. Po atkemšamu dangteliu, spaudžiant tūbelę į viršų pakyla ratukas, esantis aplink dozavimo angą ir išsispaudžia kremas. Toks įmantrus dozavimo būdas sukurtas ne dėl įdomumo ar pasižaidimo - jis apsaugo kremą nuo papildomo oro patekimo į priemonę, išsaugo jo sterilumą. 

Priemonės sudėtyje nenaudojamos kvapiosios medžiagos, tad priemonė patenka į bekvapių kremų kategoriją. Tai jokiu būdu nereiškia, kad nėra jokio kvapo - jis natūralus, neutralus. Tokiu būdu gamintojas vengia galimų alergijų kvapiosioms medžiagoms. Dar vienas didelis pliusas, kai oda sudirgusi ir nesinori jokių papildomų dirgiklių.

Konsistencija labiausiai primena kūno losjoną - lengva, greitai įsimasažuojanti ir susigerianti į odą.


Sudėtis: Aqua, Caprylic/ Capric Triglyceride, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Niacinamide, 10-Hydroxydecenoic Acid, Avena Sativa (Oat) Leaf/ Stem Extract*, Cetearyl Glucoside, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Oenothera Biennis (Evening Prirose) Oil, PEG-100 Stearate, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Polysorbate 20, Sorbitan Isostearate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate.
* avižos iš organinių ūkių
Be kvapiųjų medžiagų, be parabenų.


Poveikis. Nepaisant to, kad priemonė labai lengvos konsistencijos, masažuojant į odą uždeda ploną plėvelę, kuri sukuria apsauginį pažeistos odos barjerą. Kremą tepu ant išsausėjusios odos ir o stebuklai, po kelių valandų nebejaučiu jokio niežėjimo, dingsta sudirgimas, oda nurimsta! Regis tai vienintelis kremas, kuris sugebėjo nuraminti net žaizdeles. Negaliu pasakyti, kad pasausėjimų tai vienur, tai kitur visiškai nebeatsiranda - atsiranda, tačiau šio kremo pagalba aš greitai susitvarkau su odos problemomis. 

Saugi kremo sudėtis, raminanti formulė leidžia priemonę naudoti ne tik ant kūno, bet ir ant veido odos. Galbūt čia kiek labiau jaučiasi ta plonytė plėvelė, tačiau jei veidas iš ties išsausėjęs, tempimo pojūtis dingsta, o po nakties ir išsausėję ploteliai! Tiek kad aš niekad nedengiu ant viso veido odos, tik ant tų probleminių vietų. Smagu, kad kremą gali naudoti ir vaikai bei naujagimiai. Puiki priemonė, aš nerandu čia nė vieno minuso! Galbūt dabar galima kiek kabinėtis prie kainos, bet... kai oda iš ties problematiška, negaila nė cento, kad tik dingtų, pranyktų visi nemalonūs pojūčiai ir oda kuo greičiau atgautų sveiką drėgmę bei pagytų sudirgimai ir žaizdos. Patiko, labai patiko! Čia mano gelbėtojas numeris vienas sudirgusiai  odai. Ir dabar mąstau - galbūt žiemos metu, kai mano rankos sutrūkinėja iki žaizdelių tai galėtų būti tas kremas, kuris be riebumo greitai sprendžia problemą? Reikės būtinai pabandyti!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai