L'OCCITANE parfumuotas muilas "Herbae par L'Occitane"

Ar mėgstate L'Occitane produktus? Tai dar viena labai kvapni kompanija, kurios kvapai užburia, o gaminius norisi naudoti vėl, užuosti vėl ir vėl. Nors žinant prancūzišką kosmetiką, mane šiek tiek stebina intensyvūs kvapai - paprastai prancūzaitės naudoja beveik bekvapę arba visiškai bekvapę kosmetiką. Taigi, ar jau turėjote progos pauostyti Herbae linijos priemones? O Dievai, koks nerealus šios linijos aromatas su žolelėmis ir lengvu gėliniu aromatu. Iš šios linijos turiu tik muilą, noriu keliais sakiniais apie jį pasidalinti ir vis pagalvoju, gal verta nusipirkti šios linijos kvepalus.

"Muilas ne tik švaros, bet ir trinties sumažinimo priemonė."
E. Puzinauskas


Produktas: L'OCCITANE parfumuotas muilas "Herbae par L'Occitane"
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: nuprausti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: aukštoka kaina (kaip muilui)
Tūris: 100 g
Kaina*: 6,00 EUR
Kur galima įsigyti:  L'occitane parduotuvėse

Ką žada gamintojas: Šis kvepiantis muilas rankoms ir kūnui švelniai prausia ir valo odą, apgaubdamas ją žaliomis ir gėlinėmis „Herbae par L'Occitane“ natomis. Kiekvieną kartą naudodami savo kasdieninį muilą, galite mėgautis savitu, priklausomybę keliančiu, laukinių žolių ir gėlių aromatu. 
Naudojimas: sąlytyje su vandeniu sukurkite kremines putas, švelniais judesiais prauskite rankas ir visą kūną, tada kruopščiai nuplaukite vandeniu.

Sudėtis: Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua, Parfum, Glycerin, Tetrasodium Etidronate, Aluminum Hydroxide, Silica, Sodium Chloride, Limonene, Linalool, Citronellol, CI 77891/ Titanium Dioxide, CI 77007/ Ultramarines, CI 19140/ Yellow 5 Lake.


Mano nuomonė. Pirmiausia noriu pradėti nuo pakuotės, puoštos gundančiu įvairių gėlių ir žolelių paveiksliuku. Dievaž, vien pasižiūrėjus į įpakavimą, norisi griebti muilą iš parduotuvės lentynų. Labai vertinu kompanijos pasirinkimą naudoti popierių muilo įpakavimui. Muilo gabaliukas žalsvos spalvos su man taip patinkančiais įspaustais įrašais - faina! Muilas suputoja smulkiomis, kreminio minkštumo putomis ir švariai nuprausia rankų odą jos neišsausindamas, nedirgindamas.

Tačiau pats maloniausias dalykas čia yra aromatas: truputis saldžių laukinių gėlių, žalumos gaiva ir įvairiausios žolelės, žadinančios vaizduotę. Nerealus kvapas, kuris dar ant rankų lieka kuris laikas po plovimo, tad vis pagaunu save uostant rankas. Labai fainas muilas, puikus kvapas, geras plovimas, rankos tampa švelnutėlės... Įdomu ar kvepalų kvapas toks pat fainas, kaip ir muilo? Noriu pauostyti!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai