GARNIER Skin Active "Honey & Ceramide" atstatomoji medaus kaukė labai sausai odai

Na ką, pagaliau metas veido kaukei? Niekaip neišsirinkau to, ko noriu šį kartą - praėjus didiesiems karščiams, nebejaučiu didelio poreikio lakštinėms ar labai intensyviai gaivinančioms kaukėms, oda jaučiasi visai gerai, didelių poreikių šiuo metu neturiu, na gal galėtų būti truputį drėgnesnė, bet mano oda visuomet tokia - sausiaodės supras. Namie turiu didelę dėžę įvairiausių kaukių, tad šį kart beveik aklai traukiau kreminę su medumi iš Garnier, kuri žada pamaitinti ir nuraminti itin sausą veido odą.

"Maloniausios tos pramogos, kurios rečiausiai pasitaiko."
Demokritas


Produktas: GARNIER Skin Active "Honey & Ceramide" atstatomoji medaus kaukė labai sausai odai
Gamintojas: "Garnier". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: atkurti ir maitinti veido odą
Tinkamas tipas: labai sausai oda
Labiausiai patiko: po kaukės oda įgauna švelnumo, pamaitinamas jos paviršius
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra alkoholio!
Tūris: 8 ml
Kaina*: 1,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, pigu.lt ir kt.
Įvertinimas: 2,5-3/5

Ką žada gamintojas: Maloniai įsigerianti kreminės tekstūros kaukė su maitinamuoju medumi ir atkuriamaisiais keramidais maitina ir ramina odą.

• Oda atrodo labiau nuraminta 87,3 %* moterų.
• Oda atrodo pamaitinta 88,9 %* moterų.
*Savęs vertinimas, 63 moterys, rezultatai iškart po panaudojimo.
Naudojimas:  Palaikykite ant odos 10 minučių. Jei reikia, priemonės perteklių švelniai įmasažuokite, kol ji visiškai įsigers arba pašalinkite vatos gabalėliu.


Veido kaukės pakuotė labai standartinė - vienkartinis kompaktiškas plastikinis maišelis su gana minimaliu, tačiau mano akį patraukusiu dizainu. Etiketėje vyrauja balta spalva ir medaus korio paveikslėlis.

Kvapas. Tikrai šiek tiek primena medų, nors gal greičiau tarpinį variantą tarp medaus ir kosmetinio kvapo. Aromatas stebėtinai malonus, lengvas, vidutiniškai intensyvaus stiprumo - kol kaukė ant odos, tikrai jaučiasi.

Konsistencija. Kaukė lengvai gelsvos spalvos, tiršta ir atrodo bus sunki ant odos, tačiau dengiasi plonyčiu sluoksniu, yra maloniai lengva, neturi riebumo pojūčio.

Sudėtis: Aqua, Dimethicone, Zea Mays Germ Oil/ Corn Germ Oil, Glycerin, Elaeis Guineensis Oil/ Palm Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Cetyl Alcohol, Butylene Glycol, Alcohol Denat., Tocopheryl Acetate, Panthenol, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Water, mel/ Honey, C13-14 Isoparaffin, PEG-100 Stearate, Urea, Stearic Acid, Aspartic Acid, Ceramide NP, Saccharum Officinarum Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Glucose, Fructose, Glyceryl Stearate, Triethanolamine, Dimethiconol, Myristic Acid, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Palmitic Acid, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Alanine, Adenosine, Disodium EDTA, Sucrose, Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid, Acer Saccharum Extract, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Citrus Limon Fruit Extract, Laureth-7, Biosaccharide Gum-1, Xanthan Gum, Glutamic Acid, Dextrin, Polyacrylamide, Hexyl Nicotinate, Hexylene Glycol, Tocopherol, Phenoxyethanol, CI 16035, CI 19140, CI 77891, Caramel, Linalool, Geraniol, Limonene, Citral, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Parfum.


Poveikis. Pirmas įspūdis tik atidarius buvo, kad tai viena iš tų kaukių, kurios bus riebios, sunkios ir ne itin malonios ant veido odos, ypač, kai šiuo metu Lietuvoje karaliauja vasara, gal ne pati karščiausia, tačiau vasara. Bet jau prie konsistencijos minėjau, kad kaukė lengva, dengiasi plonu sluoksniu, neapsunkina odos ir jaučiasi labai maloniai. Kaukę, kaip ir rekomenduoja gamintojas, ant odos laikiau 10 minučių. Per tą laiką dalis kaukės susigėrė į odą, paviršius pasausėjo, tad likučių įmasažuoti į odą buvo tiesiog neįmanoma. Ir nors nuvaliau likučius servetėle, tačiau nuplauti odą vistiek norėjosi - ant jos paviršiaus jautėsi kaukės likučių, o ir palikti kaukę, kurios sudėtyje yra alkoholio (! sausai odai skirtuose produktuose jo iš viso neturėtų būti) atrodė neprotinga.


Po kaukės mano veidas įgavo švelnumo, oda jautėsi komfortabiliai, neliko nemalonaus (nors šiuo metu ir nestipraus) tempimo jausmo, tad taip, manau kaukė tam kartui pamaitino odos paviršių jos neapsunkindama. Tačiau realiai nemanau kad kaukė pajėgi nuraminti veido odą - kai jos sudėtyje yra alkoholio, vargu ar norėčiau naudoti tokią kaukę ilgiau nei vieną kartą. Apskritai pasirodė labai normali kaukė, maloniai jautėsi tiek būdama ant odos, tiek ją nuplovus ir nors nėra ypatingai stipraus poveikio, bet tam kartui visai patiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai