INGRID Cosmetics "Precise Modeling" Ultimate Look - modeliuojantis blakstienų tušas

Ar įmanoma padaryti viską, ką planuoji ir apie ką galvoji? Visuomet turiu prisiplanavusi ir visuomet kažko nespėju... Tačiau kol judu, darau, kažkiek lavinu savo kūną ir protą, stengiuosi nepergyventi dėl planų ar neįvykdytų, sau išsikeltų užduočių... Tikiu, kad blogiau stovėti vietoje, judesį deklaruojant socialiniuose tinkluose: sėdėti namuose, kai iš tiesų kalbi apie tai, koks tu aktyvus, populiaru apsimesti skaitančiu, nufotografuojant knygos viršelį, tačiau net neįsigilinus, ką autorius nori perduoti skaitytojams savo leidiniu; apsimesti, kiek daug darbo turi, nors iš tiesų miršti iš liūdesio ar neprisiverti pakilti nuo sofos... Įvaizdis? Ar nuolatinis noras atrodyti geriau nei kiti?  Tikriausiai natūralu, žmogiška siekti kažko aukščiau ir norėti būti geresniu, gražesniu, populiaresniu, protingesniu, nei iš tiesų esi. Visažinis rašytojas (aš) tikrai ne ką mažiau kaltas... Tas noras veda tobulėjimo link. Tačiau dažnai tenka pastebėti, kad lengvesnis būdas internete deklaruoti, kad tobulėji, progresuoji, negu iš tiesų tai daryti. Suvaidinti? Susikurti įvaizdį? Vienokius ar kitokius įvaizdžius nori nenori sukuriame socialinėse erdvėse, tik ar visuomet viskas yra tiesa? Ir ar visuomet viskas yra teisinga?

Šiandien noriu pakalbėti apie Ingrid Cosmetics blakstienų tušą. Žinau, apie jį jau kalbėjome YouTube filmuke, tačiau tai buvo pirmas įspūdis (kuris buvo visai neblogas), ir pagaliau prisiruošiau parašyti, koks tai tušas, ar vertas dėmesio, ar galutinai man patiko ar visgi ne?

"Baisiausias netikėjimas yra netikėjimas savimi."
T. Karlailis

Produktas: INGRID Cosmetics "Precise Modeling" Ultimate Look - modeliuojantis blakstienų tušas
Gamintojas: "Verona Products Professional" Sp. z o. o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - blakstienoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: natūralus efektas
Labiausiai nepatiko: aštrus aplikatorius
Tūris: 12 ml
Kaina*: 5,99 EUR
Kur galima įsigyti: Camelia vaistinė, Bionaturoazė, feelthewow.lt 
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: aprašymo nėra


Ingrid blakstienų tušo pakuotė nėra kažkuo išskirtinė nuo kitų tušų: juoda, plastikinė tūbelė su užrašais ir niekuo neišsiskiriančiu dizainu. Tušo aplikatorius lankstus, silikoninis. Jo šereliai sudėti įvijai gan didelės šepetėlio galvutės. 

Kvapas. Tušo kvapas labai standartinis, tik... man labai primena mano paauglystės laikų tušų kvapus, toks senovinis truputį.

Konsistencija. Iš pradžių vidutinė, tirštėja palaipsniui, bet, nepasakyčiau, kad sutirštėja labai greitai ir greit tampa neįmanoma naudoti - po bene 4 mėnesių naudojimo tirštumas vis dar normalus ir tinkamas dažytis.


Sudėtis: Aqua, Paraffin, Butylene Glycol, Glyceryl Stearate, Synthetic Beeswax, Acacia Senegal Gum, Stearic Acid, Oryza Sativa Cera, Palmitic Acid, Polybutene, Ozokerite, VP/ Eicosene Copolymer, Hydrogenated Vegetable Oil, Copernica Cerifera Cera, Aminomethyl Propanol, Stearyl Stearate, Phenoxyethanol, Propylparaben, Hydroxyethylcellulose, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Apigenin, Oleanolic Acid, Biotinoyl Tripeptide-1, CI 77499


Poveikis. Pirmojo įspūdžio filmuke minėjau, kad tušo efektas nėra tas, kurį aš rinkčiausi pirmiausia, bet kažkuo jis man patinka. Iš tiesų, blakstienų tušas nei tai labai tankina, nei tai labai ilgina, nei tai riečia... Minimaliai paryškina blakstienas, šiek tiek pariečia ir vos vos pailgina... Efektas gaunasi lengvas ir natūralus, bet man nėra pakankamas - noriu ryškių, didelių blakstienų ir tokį tušą rinkčiausi nebent naudoti su kitu, intensyvesnį efektą suteikiančiu tušu.

Nesu tikra ir dėl dengimo patogumo - tušas sunkokai skirstosi, šepetėliu lengva nusitepti odą aplink, o pasiekti bet minimalų rezultatą nepakanka 5 perbraukimų per blakstienas. Lyg ir atrodo neblogai, bet vargo padengti ir gražia išsklaidyti yra, dažnai tenka papildomai panaudoti ir šukas blakstienoms...


Nežinau, kaip yra su kitais tušais, bet šio šepetėlis yra kažkas tragiško... Jis kažkoks aštrus, dažantis jaučiamas brėžimo jausmas, tad net jei ir būtų patikęs efektas, vargu ar rinkčiausi tokį tušą naudoti toliau. Galiausiai išlikimas - pirmus 3 mėnesius tušas be problemų išlikdavo visą dieną, netepdamas odos, nenutrupėdamas aplink akis ir nesukeldamas jokių problemų. Dabar pastebiu, kad vakaro eigoje jau randasi patrupėjusių dalelių po akimis, vadinasi tušas tarnauja maždaug 4 mėnesius.

Iš pradžių galvojau, kad tušas gali būti neblogas biudžetinis variantas, bet tik tuo atveju, jei akys nėra jautrios - nemaloniai brėžiantis jausmas nieko gero. Galbūt kiti šios kompanijos tušų šepetėliai kitokie, tačiau šitą - nusipirkusi panaudojau vos kelis kartus - priekabioji mano pusė sako, kad ne kažką, ne kažką...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai