MAYBELLINE Tattoo Brow nulupami ilgalaikiai antakių dažai: " Medium Brown" ir "Dark Brown"

Kartais pagalvoju, kaip būtų smagu, jei makiažas išliktų ilgiau ir jo nereiktų dengti kasdien, jei būtų galima išgauti tokio pat makiažo efektą per trumpesnį laiką... Ilgalaikiai antakių dažai yra vienas būdų sutrumpinti kasdienę dažymosi rutiną... Ne taip senai Maybelline kompanija pasiūlė ilgalaikius dažus - antakių tatuiruotes, išliekančias iki 3 dienų! Vadinasi vieną kart nusidažius, nebereikia kas rytą dažyti antakių, jie atrodo puikiai ir sutaupomas laikas! Su atsiradimu šios priemonės sukėlė didžiulį susidomėjimą, kai kurios man rašėte ir klausėte, gal kartais bandžiau dar tuomet, kai jų neturėjau savo rankose. 

Po ilgų bandymui kaupiuosi nuomonei ir pasakoju, kaip man šita priemonė pasirodė, ar ji verta dėmesio ir kokių rezultatų pasiekiau nuo pirmosios iki paskutinės dienos.

"Aš esu idealistas.
Nežinau, kur einu, bet einu savu keliu."
Karlas Sandbergas


Produktas: MAYBELLINE Tattoo Brow nulupami ilgalaikiai antakių dažai: " Medium Brown" ir "Dark Brown"
Gamintojas: "Gemey Paris". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: dekoratyvinė - antakiams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: išlenda oranžinis atspalvis
Tūris: po 4,6 ml
Kaina*: po 14,89 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, pigu.lt, Eurokos
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Atsibusk su tolygiai užpildytais antakiais! Nauja nulupamoji antakių dažų formulė išlieka iki 3 dienų be jokių korekcijų. Patogu užtepti ir lengva nulupti, neišpešant plaukelių. Natūraliai atrodantis tatuiruotės efektas išlieka iki 3 dienų*, laikui bėgant po truputį išblukdamas. Nenusivalo, nesitepa. Nedirgina odos ir paprasta naudoti.
*remiantis 192 moterų įsivertinimo testu.
NAUDOJIMAS:
1. Užtepk, antakiams suteikiant norimą formą. 
2. Leisk nudžiūti bent 20 min. Kad efektas išliktų iki 3 dienų, leisk džiūti 2 val. 
3. Nulupk, pradedant nuo vidinės antakio pusės link išorinės.

REZULTATAS
Iki 3 dienų išliekantis dailiai suformuotų ir tankių antakių įvaizdis.


Man labai gražios ir skoningai patrauklios dažų pakuotės: juodo plastiko tušą primenančios tūbelės, užsuktos metalo dangteliais, kurie skiriasi vienas nuo kito atspalviu. Deja, bet skirtumas labai mažas ir gerai neįsižiūrėjus sunku atskirti kuris tas atspalvis yra kokio intensyvumo. Laimei, čia gelbsti ant dugno priklijuoti lipdukai su nurodytu atspalviu.

Spalvos dar turi kartonines dėžutes su krūva papildomos informacijos apie gaminius, tiek naudojimą, tiek rezultatą. Tiesa, dėl naudojimo - ant pakuotės sakoma, kad reikia nulupti nuo vidinės antakio pusės, tuo tarpu priemonės reklaminiame filmuke nurodyta atvirkščiai! Aš nulupu nuo vidinės dalies, o kaip yra iš tiesų, lieka tik spėlioti...

Kalbant apie aplikatorių - man jis nėra labai patogus, šiek tiek per storas, tad tenka dirbti itin kruopščiai, norint tolygiai pasidengti antakius, ypač siaurus galiukus. Dirbti įmanoma, bet pirmus kartus gana sudėtinga.


Kvapas labai primena spirito, ar tai alkoholio, tačiau nėra labai stiprus, dengiant praktiškai nesijaučia. O gal dėl to, kad alkoholis itin greit garuoja ir paprastai stipraus spirito kvapo, naudojant priemonę nesijaučia, neerzina ir visai netrikdo.

Konsistencija. Tirštoka, klampi, sunki. Be to, pastebėjau, kad skystis linkęs gana greit tirštėti, tad nusipirkus reiktų naudoti, o ne taupyti kažkokioms progoms.


Sudėtis: Aqua, Alcohol Denat., Polyvinyl Alcohol, Butylene Glycol, Dihydroxyacetone, Ceteth-20, Pentylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Laureth-25, Citric Acid, Glycerin, Disodium EDTA, Sodium Citrate.
May contain: CI 19140/ Yellow 5, CI 17200/ Red 33, CI 42090/ Blue 1.


Poveikis. Pirmieji padengimai man buvo gana sudėtingi, priemonė gana sunkiai dengėsi ten, kur norėjau. Reikėjo nepaprasto kruopštumo ir nedrebančios rankos, norint tiksliai nuspalvinti antakius. Geriausiai priemonė dengiasi trumpais brūkšniais, o padarius klaidą iš karto reiktų valyti sudrėkintu krapštuku. Per kelias sekundes priemonė suteikia spalvą, įsigeria į paviršinius odos sluoksnius ir klaida tampa aiškiai matoma. Ir išblukti jai nepakanka kelių valandų.

"Medium Brown" atspalvis

Priemonę ant antakių laikiau visuomet 2 valandas - tokiu būdu rezultatas gaunasi ryškesnis ir intensyvesnis, o spalva išlieka ilgiau. Skubant galima laikyti vos 20 minučių, arba siekiant tikrai ryškaus efekto - ir per naktį. Pastarojo varianto nerekomenduočiau - neaišku, kaip dažai reaguos tiek ilgai būdami ant plaukelių. Nors, jei gamintojas sako, kad galima, vadinasi galima.

Man nepaprastai patinka, kaip lengvai ir greitai priemonė nusilupa nuo antakių. Nors tepant buvo šiek tiek baisu, kad tiršta masė niekaip nenusilups vienu kartu. Antakiams iš karto suteikiamas ryškus, intensyvus efektas, nepriklausomai nuo to, kokį atspalvį pasirenku.

Atspalvių pasirinkimas man atrodo pakankamai sudėtingas: Lietuvoje parduodami trijų atspalvių dažai (Light Brown, Medium Brown, Dark Brown), aš pati būčiau rinkusis šviesiausią, bet kažin, ar jis nėra itin šilto atspalvio. Žiūrint į nuotraukas internete, labai sunku pasakyti, koks bus tikrasis atspalvis ir ar jis tiks? Nepadeda ir brūkštelėjimas ant rankos ar pasižiūrėjimas į dangtelį, tad perkant tenka kliautis nuojauta ir tikėtis, jog rezultatas bus geras.


Iš ties, pirmą dieną efektas man labai patinka - antakiai nudažomi neutralia ruda spalva, kuri nėra nei šilto, nei šalto tono. Tačiau jau sekančią dieną aš visuomet atsikeliu su gelsvu atspalviu nuo pusės antakio link galiuko, galiausiai trečią dieną viskas atrodo ryžos spalvos (su aiškiai geltonu atspalviu). Atrodo, kad natūraliai turėčiau ryžus plaukus ir bandyčiau spalvą maskuoti ruda spalva... Esu girdėjusi, kad kai kurioms sekančią dieną išlenda raudonumas, dar kitoms gaunasi žalias atspalvis, tad tikriausiai kaip dažai sureaguos su jūsų natūraliu plauku, yra labai individualus dalykas...

Kai dažus laikau porą valandų, išlieka 4-5 dienas (priklausomai nuo veidui naudojamų šveitiklių ir prausiklių intensyvumo), tačiau aš nesu patenkinta geltonu atspalviu savo antakiuose, todėl jei dar antrą dieną galima kentėti, tai trečią jau noriu paslėpti geltonumą su man įprastu antakių pieštuku.

Visai smagus būdas padažyti antakius, ir nepaprastai gera idėja suteikti jiems spalvą ilgesnį laiką, namų sąlygomis. Tačiau bėda ta, kad antrą dieną viskas tampa geltona. Kita vertus, gali būti, kad jūsų natūralūs antakių plaukeliai reaguos kitaip ir neišmes geltonumo. Visgi, niekas negarantuoja, kad nebus raudonio ar žalios spalvos! Visai smagu pabandyti tokio tipo priemones, tačiau ir laiko, ir rezultato atžvilgiu man mieliau naudoti įprastus antakių pieštukus. Galbūt jei tau nemestų nepageidaujamo atspalvio sekančią dieną, tai galėtų būti net labai gera priemonė, tačiau man deja... Ruošiuosi vis panaudoti, bet tai tikrai nėra būdas, kurį planuoju nuolat rinktis ateityje, siekdama paryškinti savo antakius. Ir nežinau: kalti mano natūralūs antakių plaukeliai ar priemonės formulė?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai

  1. Sveiki, man produktas patiko, laikiau dažus per naktį.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą