PIRMAS ĮSPŪDIS. ORLY Rich Renewal drėkinantis rankų kremas "Pretty" baltosios arbatos + vanilės su prieskoniais aromato

Ar pasiilgote pirmojo įspūdžio įrašų? Potyrių, kurie gaunami iš mėginio dydžio pakuočių. Mėginių turiu vėl daug, ir vėl labai norisi truputį pamažinti jų kiekį bei savo potyrius papasakoti jums. Tikiu, kad tokio tipo įrašai yra tas pats, kaip pirmas įspūdis, kurį merginos daro tik pabandžiusios vieną ar kitą produktą. Kartais tos nuomonės netgi daugiau ir ji netgi tvirtesnė, mat pakanka ne tik vienam bet ir keliems ar net keliolikai kartų. 

Tikriausiai rečiausiai pas mane būna kūno prausiklių ir rankų kremų mėginių. Kaip tyčia šiam kartui paėmiau Orly "Pretty" drėkinančio rankų kremo mėginį, jį pabandžiau kelis kartų (kol ištuštėjo pakuotė) ir noriu trumpai papasakoti savo įspūdžius.

"Žmogaus gyvenimas kupinas laimės daugiausia dėl to, kad žmogus amžinai laukia, kada bus laimingas."
E. A. Po


Ką žada gamintojas: Intensyviai drėkinantis rankų kremas sukurtas atgaivinti sausą, suskeldėjusią, pažeistą rankų odą.

Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, Isopropyl Myristate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Stearic Acid, Parfum, Glycerin, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Propylene Glycol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Camellia Sinensis (White Tea) Leaf Extract, Carbomer, Dimethicone, Triethanolamine, Methylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Phenoxyethanol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Coumarin, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Kiekis: mėginio kiekis 6 ml. Pilnas gaminio kiekis 59 ml
Kaina: apie 5,00 EUR
Kur galima įsigyti: Lietuvoje reiktų ieškoti grožio salonuose, kurie dirba su Orly kosmetika. Orly kosmetikos galima įsigyti ir Vitrina PRO parduotuvėse, tačiau šio kremo pas juos aš nemačiau, galbūt atsiras vėliau.


Mano potyriai. Rankų kremo konsistencija lengva, labiau primena lengvo losjono su kažkokiu slidumu. Dėl ko pasitepus rankas iš karto sudrėkinami visi pasausėjimai ir oda akimirksniu atrodo geriau: elastingesnė, skaistesnė ir gražesnė. Iš tiesų tai aš nustebusi, kaip greitai kremas sulygina rankų odą ir ji vizualiai atrodo gražiau, nors ant paviršiaus tikrai jaučiasi slidus sluoksnis ar tai plėvelė, tik ji nėra lipni, o slidi. Tinkamai dozuojama priemonė itin greit susigeria į odą ir minėtas slidumas greitai dingsta nuo odos paviršiaus.

Negaliu nepaminėti nuostabaus Orly kremo kvapo. Užvadintas "gražiu' jis kvepia itin maloniai, tačiau ne pernelyg intensyviai, tiesiog tobulo intensyvumo mano uoslei  - nei per daug, nei per mažai. Kvapas man primena baltą arbatą, jaučiasi vanilė, jaučiasi prieskoniai ir viskas sukuria uoslei kiek neįprastą, bet labai jau malonią dermę. Visą naudojimo laiką vis uosčiau rankas ir mėgavausi aromatu... Mmm...

Visgi, kad ir kaip skaniai kremas kvepėtų, svarbiausia, kad jis būtų veiksmingas. Man šitas kremas pasirodė toks lengvas ir švelninantis, minkštinantis odą, bet neturintis jokio maitinamojo efekto. Tokio tipo kremas man būtų labiau dieninis, jokiu būdu ne gydomasis ir tikrai ne žiemos metui skirtas. Jis man kažkuo primena grožio salonus, į kuriuos eidavau tvarkytis nagų (ne Lietuvoje), ir po manikiūro visuomet būdavo pasiūloma panašios konsistencijos ir labai panašaus poveikio kremo. Tad šitas kremas dienos metui, lengvai padrėkinantis odą, panaikinantis jos tempimą, suteikiantis gražesnę išvaizdą, švelninantis ir lyginantis - tokiu kremu mielai pasitepčiau darbe, laikyčiau rankinėje dienos metui, bet tikrai nesirinkčiau tiems kartams, kai reikia stipraus gydomojo efekto. Ir nors čia jo nėra - kremas man paliko gerą pirmą įspūdį, manau būtų visai smagu tokį turėti rankinėje, darbe ar automobilyje. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai