NYX Professional Makeup Lid Lingerie Matte Eye Tint - matiniai skysti/ kreminiai akių šešėliai: "16 Revel" ir "17 Power Trip"

Labas! Kaip jūsų savaitgalis? Aš sekmadienį pasirinkau pasilepinti savimi: vonia, veido ir plaukų kaukės, manikiūras... ta dienos sau proga dar ir depiliavimą vašku išbandžiau... Kažkas naujo su tomis visomis kasetėmis, tai tikriausiai po sekančio karto papasakosiu ir jums, kokie tie mano įspūdžiai ir ką manau. Na, o po savaitgalio, nepaprastai džiaugiuosi laiku su mažyliu... kaip greit jis auga, protingėja, mokosi rodyti emocijas ir pojūčius... Mums smagu dviese... Atėjus vakarui, skubu prisėsti prie tinklaraščio ar socialinių tinklų ir papildyti naujais įrašais, papasakoti apie išbandytas priemones. Šiam kartui apie jau senai turimus Nyx kreminius akių šešėlius.

"Dauguma žmonių turi tiek laimės, kiek patys nori turėti."
A. Linkolnas


Produktas: NYX Professional Makeup Lid Lingerie Matte Eye Tint - matiniai skysti/ kreminiai akių šešėliai: "16 Revel" ir "17 Power Trip"
Gamintojas: "Nyx Cosmetics" J.A.V. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: dengiant reikia kruopštumo
Tūris: kiekvieno po 4 ml
Kaina*: kiekvienas po 7,49 EUR
Kur galima įsigyti: Nyx Professional Makeup parduotuvėje PC Panorama (Vilniuje) ir Douglas parduotuvėse
Įvertinimas: 4,5-5/5

Ką žada gamintojas: Padenkite savo akis su besvoriais kreminiais akių šešėliais. 12 dailių matinių spalvų asortimente nuo prislopintos mauve iki raudonos, nuo purvinos alyvinės iki gilios rudos. Kiekvienas atspalvis suteiks akių vokams elegantišką spalvotą efektą.


Skystų dažų pakuotės atrodo lygiai taip, kaip lūpų blizgesių: tvirto, skaidraus plastiko tūbelės, atsukamas dangtelis ir aplikatorius ant lazdelės. Beje, aplikatoriaus forma būtų tiesiog ideali lūpoms. Išlenkta forma ir susiaurėjimas tiesiog dailiai apgultų kiekvieną lūpų linkį. Bet... čia priemonės akims, ir jau geriau paprastas aplikatorius, nes šitas nepatogus, ir su juo nors ir padengsi, tačiau neišsklaidysi produkto tinkamai.

Kvapas labai silpnas, praktiškai nejaučiamas, net ir uostant iš tūbelės, todėl norisi prikabinti bekvapių priemonių etiketę.

Konsistencija skysta, tačiau kremiška.


Sudėtis: Aqua, Butylene Glycol, Diisostearyl Malate, Tin Oxide, Calcium Aluminum Borosilicate, Glycerin, Trideceth-10, Sodium Chloride, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Silica, Alumina, Hydrogenated Polydecene, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol.
May contain: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Manganese Violet (CI 77742)Titanium Dioxide (CI 77891), Blue 1 Lake (CI 42090), Carmine (CI 75470), Mica.

Netestuojama su gyvūnais.


Poveikis. Kreminiai šešėliai man apskritai patinka, kaip kasdienė priemonė greitam makiažui. Nėra nieko lengviau, kaip padengti vienspalvius kreminius šešėlius, suteikti akims žavesio ir... skubėti į dienos darbus, tiesa? Man labai patinka Maybelline šešėliai tokiam tikslui, o kaip su Nyx? Šešėliai lygiai taip pat lengvai pasidengia, tačiau čia teks įdėti kiek daugiau kruopštumo ir tolygiai išsklaidyti. Jau ne kartą pastebėjau, kad neišsklaidžius šešėlių, po maždaug 4 val jie ima sušokti į gabaliukus ir atrodo nekaip. Tuo tarpu tinkamai išsklaidžius, kruopščiai retušavus ir tolygiai padengus rezultatas džiugina gerokai ilgiau.

Labai džiaugiuosi ir priemonės pigmentacija: ji iš tiesų tanki, priemonės gerai pigmentuotos. Apskritai su šitais akių šešėliais galima susikurti tiek itin lengvą, neutralų dieninį, tiek ryškesnį, intensyvesnį rezultatą, kai priemonės pasluoksniuojame. Tad... puikiai tiks ištisą parą. O ir derinti su kitais, pudriniais šešėliais įmanoma, taip susikuriant įspūdingą makiažą. Aš dažniausiai tiesiog dengiu viena spalva, gerai išsklaidau ir mano dieninis akių makiažas būna baigtas!


"16 REVEL" atspalvis neutralios, gal kiek į šiltesnę pusę rudos ar nude spalvos. Labai neutralus ir ant vokų atrodo itin matūraliai. Matinis.

"17 POWER TRIP" atspalvis pilkas su trupučiu melsvo tono, lyg ir metalo pilkos. Man asmeniškai šitas atspalvis visiškai ne mano skonio, ir nemanau, kad man labai tinka, tačiau lygiai toks pat geras.

Tai labai patogūs dažai ir labai puiki kasdienė priemonė. Tik kaip visuomet, pastebiu, kad aplikatorius man nepatinka ir tikrai reiks papildomo teptuko ar pirštų pagalbos. Dengti ir išskaldyti reikia kruoščiai. Išsilaiko neblogai ir svarbiausia - man nepaprastai patinka tekstūra - ji visiškai besvorė, neapsunkina vokų, atrodo, kad nieko net nedengiau (ir pastebiu, kad gerokai lengvesnė už Maybelline Tattoo!). Patiko, naudosiu lengviems, kasdieniams makiažams.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai