DIZAO Express jauninanti lakštinė kaukė veidui "Anti-Age" su raudonojo vyno ekstraktu

Sekmadienis! Vis dar, bet sp4ju, kad baigusi postą jau būsiu pirmadienyje ir pradėsiu naują savaitę. Kada, jei ne sekmadienį pasilepinti grožio procedūromis? Mėgstu ir vonioj pagulėti, ir odą, plaukus, nagus, ragus palepinti. Ne išimtis ir veido oda - šiandien be makiažo filmavau buitinį vlogą ir išsigandau, kokia pavargusi atrodo mano veido oda! Ar dėl to turėčiau nekelti vlogo į Youtube? Kol kas dar nežinau. Žinau viena - reikia palepinti veido odą! Naujame būste oras nekoks, pilna alergizuojančių dulkių, tai negana to, dar ir akys raudonos... Žodžiu, kaukę ant veido ir nuomonę į naują įrašą!

"Mes mieliau pripažįstame savo elgesio negu mąstymo klaidas."
J.V.Gėtė


Produktas: DIZAO Express jauninanti lakštinė kaukė veidui "Anti-Age" su raudonojo vyno ekstraktu
Gamintojas:  "Bailan" Rusija. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: išlyginti odos struktūrą, jauninti, stangrinti, patempti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: suteikia malonų komforto jausmą
Labiausiai nepatiko: jaučiamas veido odos lipnumas
Tūris: 22 g
Kaina*: 2,31 EUR
Kur galima įsigyti: Maxima, pigu.lt, elevita
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Dizao kaukės sudėtyje esančių natūralių ingredientų dėka, kaukė išlygina odos struktūrą, jaunina, patempia ir stangrina ją. Tinka visų tipų odai. Suteikia akivaizdų staigų efektą per 5-10 min.
Naudojimas: uždėkite kaukę ant švarios veido odos, palikite 5-10 min. Nuplaukite vandeniu. Rekomenduojama kaukę naudoti kasdien 10 dienų laikotarpiu, po to po 1-2 kaukes per savaitę.


Vienkartinė veido kaukės pakuotė plonesnio, balto plastiko, ir man patinka, kad ji mažesnio dydžio už įprastas lakštinių kaukių pakuotes. Man nelabai patinka tos didelės pakuotės, nes gi užima daug vietos ir mano kaukių dėžutėje ne taip gražiai telpa. 😅 Pakuotė puošta taure su raudonuoju vynu, suprask esminiu kaukės ingredientu. Dizaino prasme pakuotė paprasta, nieko įmantraus, visa reikalinga informacija yra ant pakuotės. Šios kompanijos veido kaukių pakuotėse dažniausiai mano dėmesį pagauna pavadinimas ir tas drugelis, įpaišytas į pavadinimą, net nesuprantu kodėl, nes šiaip paprasta viskas.

Kvapas. Lengvas, nestiprus, primena malonų kosmetinį kvapą. Jaučiasi, kad aromatas buvo naudojamas, bet uoslės neerzina.

Konsistencija. Veido kaukė lakštinė - pagaminta iš medvilnės lakšto, iškirpto pagal veido formą. Lakštas prisotintas veikliuoju serumu, tačiau jo pakuotėje nėra daug - išėmus kaukę pakelyje skysčio visiškai nelieka.

Sudėtis: Water, Glycerin, Red Wine Polyphenols, Aloe Barbadensis Extract, Lavander (Lavandula Angustifolia) Extract, Xanthan Gum, Marine Collagen, Mushroom (Tremella Fuciformis) Polysaccharide, Mushroom (Tremella Fuciformis) Extract, Ascorbic Acid, Tocopherol, Methylcellulose, Phenoxyethanol, Butyl Benzoate, Ethyl Benzoate, Isopropyl Benzoate, Methyl Benzoate, Fragrance.

Sudėtyje nėra GMO, parabenų, silikonų, toksinų ir sintetinių kvėpiklių.
Netestuojama ant gyvūnų.
99,6 % natūralios sudėties.


Poveikis. Man labai jau keista veido kaukės forma - esu bandžiusi labai daug tokio tipo kaukių, tačiau nė viena neatrodė taip kvailai ir neužsidėjo taip prastai, kaip šita. Pati kaukė man buvo per plati, lūpų sritis per siaura, mano ilgą nosį kaukė pridengė tik pusiau, neprigludo prie nosies, o akių iškirpimai buvo per toli viena nuo kito ir per siauri. Tačiau labai smagu, kad kaukė uždengia dalį kaklo srities, tad su veidu lepinama ir kaklo oda, kurios pamiršti nedera!

Gamintojas kaukę rekomenduoja laikyti 10 minučių, tačiau aš laikiau 20, tiesiog pamiršau ją nuimti anksčiau, nei kitas tokio tipo kaukes. Turiu pastebėti, kad užsidėjus ją jaučiasi kažkas ant odos. Kitas tokio tipo kaukes užsidėjusi net nejaučiu, apart drėgmės, o čia, kažkoks jausmas yra - nei tai dirgina, nei dilgčioja, nieko blogo, toks jausmas, kad kaukė veikia.


Nusiėmus veido kaukę matau gražiau atrodančią odą, jaučiu drėkinimą ir komforto jausmą. Veidas atrodo skaistesnis, šviesesnis, tad ir mano odos netobulumai mažiau pastebimi. Tačiau... visa oda tiesiog siaubingai nemaloniai lipni... norisi ne tai kad nusivalyti toniku, tačiau kuo greičiau normaliai nusiprausti veidą. Nuplovus odą ji vis dar maloniai švelni, tačiau jaučiu, kaip nori kremo ir drėkinimo, lyg būtų ištroškusi, o kartu su lipnumo jausmu dingsta ir veido skaistumas/ šviesumas.

Nežinau, šiaip jau nemažai trūkumų, keista forma, lipnumo jausmas, efektas galėtų būti truputį stipresnis... Tačiau iš esmės visai neblogai - nors stebuklų nėra, bet visai patiko, vidutinė tokia.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai