KAILIJUMEI geliniai lūpų dažai su tikra gėle viduje, magiškai keičiantys spalvą "Dream Purple"

Jau labai senai jums noriu papasakoti apie magiškus Kailijumei lūpų dažus, kurie keičia spalvą priklausomai nuo odos temperatūros ir pH. Šiais laikais dažnai jau nebepakanka sukurti gerą kosmetikos priemonę - reikia ir įdomios, patrauklios pakuotės, ir gero efekto ir kažko įdomaus, dar nematyto...

Kailijumei lūpų dažus buvau radusi gana senai, tačiau pasižiūrėjau ir pagalvojau kad primena vaikystėje spalvą keičiantį balzamą, iš kurio tos spalvos ne tiek jau daug ir būdavo... Todėl pamiršau, kol vieną dieną, naršydama Youtube užmačiau Tati filmuką, kuriai šitie dažai labai patiko. Pirkau tokį Salomėjai iš Veni Vidi, tačiau tuo metu užsakiau du (jei kartais ateitų sugadintas), bet viskas buvo puiku ir vieną tokį pasilikau sau. Nuotraukos čia bus visai ne vasariškos, tačiau atleiskite, lūpų dažai per naudojimo laiką pakito, sunaudojau gana daug, tad perfotografuoti nėra jokios prasmės.

"Įgūdžiai be vaizduotės yra amatas, o vaizduotė be įgūdžių - modernus menas."
Tom Stoppardas


Produktas: KAILIJUMEI geliniai lūpų dažai, magiškai keičiantys spalvą "Dream Purple"
Gamintojas: "Hongkong Reily Maquillage Co" Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: spalva išlieka itin ilgai
Labiausiai nepatiko: stipriai sausina lūpas
Tūris: 3,8 g
Kaina*: $4.99 US (4,05 Eur)
Kur galima įsigyti: ebay
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Kailijumei geliniai lūpų dažai yra pirmieji pasaulyje dėl unikalaus dizaino: viduje tikrai gėlė ir aukso dulkės. Padengus ant lūpų skaidrūs dažai suteikia lūpoms švelniai rožinę spalvą, kuri kinta nuo lūpų temperatūros ir kūno pH. Kailijumei lūpų dažai taip pat tinka naudoti kaip lūpų balzamas, kadangi jas maitina ir drėkina, apsaugo nuo skilinėjimo ir suteikia lūpoms ilgai išliekančią spalvą.
Naudojimas: lūpų dažus pradėkite dengti nuo lūpų vidurio ir tepkite link lūpų kraštų. Tuomet nuo kraštų perbraukite lūpas iki centro. Pakartokite dar kartą. Tą patį padarykite su viršutine lūpa. Lūpas galite švelniai nusausinti servetėle, kad spalva išliktų dar ilgiau.


Viską, kaip visuomet noriu pradėti nuo pakuotės. Kailijumei lūpų dažus pirkau per ebay, tačiau kiek žinau ir ten krūva šių dažų padirbinių, todėl reiktų žiūrėti į kainą bei gavus - ant kartoninės dėžutės sienelės yra nutrinamas laukelis, po kuriuo slepiasi patvirtinimo kodas. Aš tą kodą suvedžiau oficialioje gamintojo svetainėje, kur man buvo patvirtina, kad mano naudojamas produktas yra originalus magiškas spalvą keičiantis lūpų produktas su tikra gėle ir aukso dulkėmis. Tad jei pirksite, būtinai pasižiūrėkite šituos dalykus. Tikėtina, ir bene visuomet kopija yra gerokai prastesnės kokybės nei originalas.

Lūpų dažų pakuotė verta 100 balų! Pirmiausia nepigiai atrodanti kokybiška mėlyno kartono dėžutė su aukso spalvos akcentais ir visa reikalinga informacija anglų kalba - kas azijiečių produktuose vis dar yra retenybė! Viduje lūpų dažai įdėti į gan geros kokybės plastikinį dėkliuką, tad pirmu įspūdžiu atrodo, kad gamintojai šio produkto nekūrė bet kaip ir/ ar kaip įmanoma pigiau.


Viduje lūpų dažų korpusas ryškiai raudonas, blizgus ir atrodo metalinis, nors pagal svorį galiu pasakyti, kad tikriausiai to metalo pakuotėje praktiškai nėra. Dailus kompanijos užrašas, o pavertus pakuotę, randame ir patogų lūpoms dažytis veidrodėlį. Tiek kad, kaip ir visi veidrodėliai prie lūpų dažų, gana greitai nusitepa, ypač pirštų antspaudais (kaip kad pas mane nuotraukoje).

Įprastai lūpų dažai turi nuimamą dangtelį, tačiau čia - paspaudus viršų dažai apačioje išlenda, išimam auksinį korpusą ir atsukame jau tradiciniu būdu. Man vidinė pakuotė tiesiog nepaprastai graži, daili, negalėčiau pasakyti, kad atrodo kažkaip kinietiškai ar pigiai. Visas šitas vaizdas labai malonus mano akims.

Jau nekalbu apie produktą viduje - tai patys gražiausi lūpų dažai, kokius esu turėjusi. Skaidrus gelis viduje turi aukso spalvos dalelių (netikiu, kad tikro aukso, greičiau tik jį primenančio) ir tikrą, gyvą gėlę dažų dugne. Mano atveju ji mėlyna, tačiau renkantis kitus atspalvius, gėlės spalva būna vis kitokia: geltona, rožinė, raudona ar mėlyna. Labai labai patrauklu akiai, ir dar nebandžius, vien dėl vizualinio vaizdo imi nekantrauti, kaip norisi išbandyti.


Kvapas pirmus kartus man visai patiko ir kažkuo šiek tiek priminė uogas. Tačiau po kelių panaudojimų aromatas ėmė erzinti. Kartu su saldumu jaučiasi ir kažkoks sintetinis pokvapis. Be to, netyčia lyžtelėjus labai jau cheminis ir nemalonus skonis.

Konsistencija. Geliniai lūpų dažai skaidrus, dengiant ant lūpų maloniai tirpsta ir bene iš karto atsiranda spalva.


Sudėtis: Ceresin, Hydrogenated Polyisobutene, Polyethylene, Squalane, Tridecyl Trimellitate, Diisostearyl Malate, Isopropyl Palmitate, Phytosterols, Titanium Dioxide, CI 15850, CI 15985, Methylparaben, Parfum


Poveikis. Lūpų dažai lengvai pasidengia ant lūpų ir skaidri spalva beveik iš karto suteikia lūpoms rožinį atspalvį. Šie lūpų dažai turėtų keistis nuo kūno temperatūros ir pH, iš tiesų pastebėjau, kad didžiąją laiko dalį atspalvis va toks rožinis, kaip nuotraukose, tuo tarpu kai noriu miego ir dažai vis dar būna ant lūpų, jie tampa intensyvesnio, ryškesnio atspalvio. Tad spalva keičiasi, bet minimaliai ir nedaug. Spėju, kad ant kiekvienos lūpų tas pats atspalvis gali atrodyti vis kitaip, priklausomai nuo minėtų faktorių.

Tik pasidengus lūpų dažai turi tokį kremiškumą, lyg sviestiškumą, tačiau po kelių valandų (apie 3 val po padengimo) tas malonus pojūtis dingsta ir lūpos ima vis labiau ir labiau sausėti. Kol galiausiai dėvėjimo pabaigoje lūpos jaučiasi itin sausos ir ima jas perštėti. Pastebėjau, kad nenuvalius lūpų jos nusilupa su oda - ir tai pats blogiausias šių dažų aspektas.

Kalbant apie geruosius aspektus - lūpų dažai labai primena tintus - jie įsigeria į odą ir ilgam nudažo jas rožine spalva. Atspalvis išlieka labai ilgai, itin ilgai ir geriant, valgant visiškai nepalieka pėdsakų, nenusivalo, nenusivalgo ir spalva nedingsta. Net sekančią dieną ant lūpų dar matosi truputį priemonės spalvos. Apskritai ją nuvalyti yra sunku - net aliejiniai valikliai lengvai pavalo paviršių, bet lieka įsigėrę į odą. Tad išlikimas labai džiugina.


Lūpų dažai ant lūpų atrodo itin gražiai ir natūraliai. Net tuo atveju, kai visiškai nesidažau, pasitepusi geline priemone jaučiuosi ir atrodau sau gerai - ji suteikia tokį švelnų, natūralų atspalvį, o minėtas ilgas išlikimas džiugina. Bent jau iki tol, kol lūpos nepradeda labai sausėti.

Tačiau dėl šios priemonės aš turiu abejonių. Pirmiausia tas cheminis kvapas nėra pats mieliausias pasaulyje ir neatrodo kažkas gero. Sudėtis nėra gąsdinanti, tačiau Kinijoje kosmetikos gamyboje negalioja tokie pat standartai, kaip EU, todėl niekad nesi užtikrintas, kad naudoji tai, kas užrašyta. Be to, mane lūpų dažai pasiekė vos vos rausvi, o ne visiškai skaidrūs, kaip turėjo būti. Galiausiai, po pusmečio mano lūpų dažai skaidriai rožiniai, o nebe skaidrūs (todėl ir nebegaliu perfotografuoti). Nežinau, ar tam įtakos turi tai, kad esu sunaudojusi pusę, gal kiek daugiau nei pusę dažų ir per tiek naudojimų ir prisilietimų prie lūpų spalva automatiškai kinta? O gal lūpų dažai jau nebetinkami naudoti? Ir ar tikrai jie saugūs naudoti? Tas odos nusilupimas ir sausumo pojūtis... Kita vertus efektas džiugina, išlikimu aš patenkinta, ir tai patys gražiausi ir įdomiausi lūpų dažai, kuriuos turiu. Tiesa, ar smalsu, kas būna kai pasieki aukso dulkes? Jos yra paprasčiausios aukso spalvos dalelės ir ant lūpų neusideda. O gėlė? Tikriausiai galvojate, kas nutinka kai ją pasieki? Aš jos dar nesu pasiekusi, bet ties pagrindu dažai man nulūžo tad liečiau gėlę ir tai yra paprasčiausia džiovinta gėlė! Fanfaros į orą tikrai nešauna, fejerverkų neatsiranda - paprasčiausiai džiovinta gėlė įlieta į dažų vidų. Užtat atrodo iš tiesų žaviai... Tad, viską reziumuojant - aš dažus vertinu dviprasmiškai: yra nemažai patinkančių, bet ne ką mažiau ir abejonę keliančių aspektų. Ir nors su Tati niekad nesilyginau (ir nesiruošiu to daryti), bet aš nebūčiau tokia garantuota, kokia buvo Tati...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai

  1. Pirmą kartą matau tokius dažus. Bet man regis, kad toks poveikis džiuginantis tik dėl gėlės viduje. O, kad taip veikia dažai lūpas tikrai nieko gero. Kol skaičiau galvojau, gal draugėms užsakyti, bet po to apsigalvojau, nes pasirodė prasta kokybė.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sakyčiau labiau džiaugsmas akims, nei lūpoms. Įdomus, tačiau aš antrą kart nepirkčiau, neverta :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą