BENEFIT "they're Real!" ilginamasis blakstienų tušas

Benefit naujienos Lietuvoje jau visai ne naujienos, tiesa? Apie viską, ką turiu iš šios kompanijos, jums jau papasakojau, tačiau daugiau pirmuoju įspūdžiu. Liko neapkalbėtas blakstienų tušas, apie kurį šiandien noriu papasakoti plačiau. Koks jis naudojimo eigoje, kaip kinta po mėnesio, po poros? 

"Pusės valandos meditacija kasdien yra privaloma, išskyrus tuos atvejus, kai jūs ypač užsiėmę. Tada reikia visos valandos meditacijos."
St. Francis de Sales


Produktas: BENEFIT "they're Real!" ilginamasis blakstienų tušas
Gamintojas: "Benefit". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - blakstienoms paryškinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: su šepetėliu lengva nusiteplioti odą aplink akis
Tūris: 8,5 g
Kaina*: 26,95 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas parduotuvėse arba internetu 
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: NEĮTIKĖTINAI PATRAUKLU! Mūsų ikoninė kolekcija „They’re Real!“ neįtikėtiną grožį leidžia sukurti tiesiog nusikalstamai paprastai. Padidink ir paryškink akis su provokatoriškais blakstienų tušais, kontūro pieštukais ir šešėliais. Drąsiu lūpų dažų ir lūpų kontūro pieštuko potėpiu atskleisk savo žavesį. Ir visų svarbiausia – nesigink, atrodai pribloškiamai!

Jos tikros! Tušas „They’re Real!“ pailgina, užriečia, suteikia apimties, pakelia ir atskiria blakstienas. Ryškiai juodas, ilgai išliekantis tušas nesitepa ir nesudžiūsta. Tu net nežinojai, kokios gražios tavo blakstienos – ypatingo dizaino šepetėlis tai įrodys! 94 % pastebėjo, kad blakstienos daug ilgesnės ir tankesnės*. 94 % pastebėjo, kad blakstienos labiau užriestos*. 100 % patvirtino, kad rezultatas išlieka ilgai*.
* Naudotojų apklausos rezultatai.

Blakstienos nemeluoja... O gal meluoja? Užsiimk tvirtą grožio poziciją: burtų lazdelę laikyk horizontaliai ir leisk šepetėliui judėti nuo krašto iki krašto, nuo šaknelių iki pat galiukų, kad išgautum maksimalią apimtį, pailgintum ir pakeltum. Keičiam kryptį! Dabar laikyk burtų lazdelę vertikaliai ir brauk aukštyn, kad užriestum ir atskirtum. Tepk tiek sluoksnių, kiek tik nori. 


Benefit dekoratyvinės kosmetikos pakuotės man atrodo nepaprastai dailios, žavios, apgalvotos ir visuomet su idėja. Kiekvieną kart paėmus į rankas šios kompanijos produktą nusišypsau - pakuotės iš tiesų turi nemažai įtakos ir nors kažkokių tai konkrečių savybių neturi, bet pripažinkime - daug mieliau žiūrėti į smagias ir širdžiai mielas pakuotes!

Blakstienų tušas turi juodo kartono dėžutę su daug į pasąmonės klodus siunčiančių užrašų, koks šitas tušas geras ir visaip kaip vertas mūsų dėmesio. Tačiau vidinė pakuotė, kitaip tušo tūbelė, akiai daug malonesnė. Pilkas korpusas labai primena plieną, turi tokį lyg ir metalinį efektą, o neįprasta forma džiugina akį ir paįvairina pabodusių cilindiškų tušo tūbelių gausybę parduotuvių lentynose.

Tušo šepetėlis silikoninis, vidutiniškai lankstus, bet prie akių jaučiasi maloniai, nebrėžia ir neerzina. Gala ilgas šepetėlis nusėtas vienodo ilgio spygliukais, o ant galiuko randame kiek neįprastą tušams dalyką - bumbuliuką, kuris turėtų palengvinti pasiekti itin mažas blakstienas. Man šitas burbuliukas nėra praktiškas, ir kiek jo pagalba bandžiau padažyti savo trumpiausias blakstienas, visuomet nusitepliodavau odą aplink. Man asmeniškai to bumbuliuko galėtų ir nebūti.

Kvapas vidutiniškai intensyvus, įprastas blakstienų tušams.

Konsistencija. Kaip ir daugumos tušų, pradžioje tokia vidutiniška, nėra labai skysta ar labai šlapia. Su laiku tušas bręsta ir tirštėja.


Sudėtis: WATER (AQUA), PARAFFIN, POLYBUTENE, STYRENE/ ACRYLATES/ AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, BEESWAX (CERA ALBA), BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE - 2, C18-36 ACID TRIGLYCERIDE, PALMITIC ACID, STEARIC ACID, TRIETHANOLAMINE, VP/ EICOSENE COPOLYMER, ACACIA SENEGAL GUM, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, TETRASODIUM EDTA, BUTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM LAURETH-12 SULFATE, GLYCERIN, POTASSIUM SORBATE, SERICIN, CALCIUM CHLORIDE, SODIUM HYALURONATE, TILIA TOMENTOSA BUD EXTRACT, CITRIC ACID, BHT, SORBIC ACID.
May Contain: IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), ULTRAMARINES (CI 77007), CHROMIUM OXIDE GREENS (CI 77288), CHROMIUM HYDROXIDE GREEN (CI 77289), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891).


Poveikis. Greitai pasidažiusi vienu sluoksniu su šituo tušu aš neišgaunu mane tenkinančio efekto. Tušas tikrai paryškina blakstienas, jas labiau ilgina, bet labai pasigedau intensyvesnio tankinamojo efekto. Smagu, kad tušas iš tiesų pariečia blakstienas, dėl ko jos iš dalie ir atrodo ilgesnės, tačiau tankinimo čia mažoka (mažiau, nei man reikia). Jeigu tušą tepu dviem ar trimis sluoksniais bei kruopščiai dažau kiekvieną blakstieną nuo pat šaknų - tuomet man rezultatas visai smagus ir malonus. 

Tušas gražiausiai man dažė savaitę po atidarymo, o po to gana pradėjo tirštėti ir kas kartą juo pasidažyti tapdavo vis sunkiau. Šiuo metu priemonė skaičiuoja jau 4 mėnesio eigą, bet.. .vis dar gražiai dažo, tiek kad pastangų reikia daugiau: atsargiau tepti (nes nuteplioti lengva), gausiau dengti ir visada būti pasiruošus iššukuoti blakstienas (nes tirštėjant tušui blakstienos kiek lengviau sulimpa). 

Trys kairėje ir vienas dešinėje tušo sluoksniai.

Nemeluosiu, jog tai pats geriausias tušas, kurį naudojau pastaruoju metu. Tiesą pasakius Maybelline Total Temptation efektu aš buvau patenkinta labiau. Visgi, pats tušas man labai patiko ir vertinčiau jį labai palankiai. Labai palankiai vertinu ir tai, kad per visą naudojimo laiką tušas nė karto nenubėgo, nė karto neištepė odos (jei pati neištepu prieš tai), nė kart nenutrupėjo dienos eigoje. Vakare nuvalyti šitą tušą tik miceliniu vandeniu būna sunkoka jis patvarus, tad tenka griebtis dvifazio akių makiažo valiklio ir su juo dar šiek tiek padirbėti.

Man patiko, kabinėjuosi tik prie kelių smulkmenų. Labiausiai patiks toms, kurios siekia ilginamojo efekto bei toms, kurioms tušai dienos eigoje nelaiko ir teplioja ar nubėga. Geras patvarus, ilginantis tušas.



Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai