NEUTRAL "Baby" tepalas su cinku kūdikiams, 0% parabenų, 0% kvapiųjų medžiagų

Kadangi jau rugsėjį pasiskelbiau vaikiškos kosmetikos mėnesiu - apie ją šį mėnesį kalbu labai labai daug ir trumpai pasakoju apie priemones, apie kurias visai neplanavau kalbėti. Ši priemonė paskutinė - vonioje dar yra vaikiškas šampūnas ir viskas, apie visa kita jau trumpesniu ar ilgesniu įrašu papasakojau jums. Šiam kartui apie cinko tepalą iš Neutral. Apskritai, kol neturėjau vaiko, man neutral visai patiko, kaip kompanija, žavėjausi jos idėja, bet šiai dienai esu įsitikinusi, kad galima įsigyti daug geresnių gaminių. Tik va, jei jau taupote mažylio kosmetikos priemonių sąskaita, Neutral yra geriausias pasirinkimas iš pigiausiųjų.

"Baimė sėdėjo už spintos. Buvo milžiniška, turėjo dideles akis, ir Paršelis siaubingos jos bijojo.
"Nors, - staiga jis pagalvojo, - jeigu iš tiesų būtų tokia baisi, tai išeitų ir mane suėstų, o nesislėptų už baldų... kaip koks bailus Paršelis!"
Iš "Gerų minčių kalendorius"



Produktas: NEUTRAL "Baby" tepalas su cinku kūdikiams, 0% parabenų, 0% kvapiųjų medžiagų
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: apsaugoti, sušvelninti ir nuraminti sudirgusią odą
Tinkamas tipas: skirtas sudirgusiai kūdikių odai
Labiausiai patiko: greitai nuramina ir paskatino odos gijimo procesus
Labiausiai nepatiko: norėtųsi lengvesnės kremo formulės
Tūris: 100 ml
Kaina: apie 3,00 - 4,00 EUR
Kur galima įsigyti: vaistinėse, specializuotose vaikų ir kūdikių prekių parduotuvėse

Ką žada gamintojas: Neutral Baby yra jautriai kūdikių odai skirta švelnių produktų linija, kurioje nėra jokių kvapiųjų medžiagų, dažiklių ir parabenų. Neutral Baby produktai yra gaminami iš kruopščiai atrinktų ingredientų, kad sumažinti alergijos riziką.
Neutral Baby tepalas su cinku skirtas sudirgusiai vaikų odelei prižiūrėti. Tepalas padengia odą apsauginiu sluoksniu ir ją ramina. Sviestmedžių aliejus drėkina, minkština ir maitina odą, palaiko natūralų odelės elastingumą.

Naudojimas: paskirstykite nedidelį kiekį plonu sluoksniu ant švarios, sausos odos. Kartokite tol, kol odelė bus sveika.

Sudėtis: Aqua, Zinc Oxide, Coco-Caprylate/ Caprate, Butyrospermum Parkii Butter, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Hexyldecanol, Hexyldecyl Laurate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Isostearic Acid, Zinc Stearate, Tribehenin, Lactic Acid, Citric Acid, Magnesium Sulfate, Phenoxyethanol.
pH 7.2-7.8


Mano nuomonė. Nusipirkusi šį tepalą kažkodėl tikėjausi, kad jis bus stebuklingas, tačiau realiai balta plastikinė tūbelė savo viduje slepia lygiai tokį patį poveikį ir tas pačias funkcijas, kaip ir jau apkalbėtas Sudocream tepalas. Cinko tepalo veikimo principas labai paprastas - jis sudaro apsauginę plėvelę ant odos paviršiaus, o veikliosios medžiagos ramina odą, skatina smulkių žaizdelių gijimo procesus. Tepalo konsistencija visiškai tokia pat, kaip Sudocream - tirštas baltas kremas su labai labai sunkia konsistencija.

Man šiuo tepaliuku patinka ir šiuo gyvenimo periodu, kai  sauskelnės senai išaugtos, patepti smulkias žaizdeles ant rankų ar kūno odos. Kartais, kai jaučiu pirmuosius rankų sudirgimo požymius, tepalu pasitepu ir pati. Nuramina stebuklingai greitai...

Ir visgi, šis tepalas nėra pats geriausias pasirinkimas - Sudocream kokybė ir poveikis man geresni, malonesni. Net ir tas pats cinko tepalas man kiek per tirštas - kai mažiukas buvo gerokai jaunesnis, esam gavę krūvą mėginių, tarp kurių buvo ir lengvesnės konsistencijos cinko tepalas, kuris veikė taip pat, tik skirstėsi ir dengėsi dieviškai lengviau. Mes šią pakuotę sunaudosime ir jokio cinko tepalo nebepirksime - nebeprireiks. Taupančioms patiks, tačiau labiau rekomenduočiau rinktis mažiausią Sudocream indelį, vietoj didelio Neutral priemonės kiekio.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai