ALBERTO VO5 "Firm Hold" oro drėgnumui atsparus plaukų lakas, nestandus ir nelipnus

Paskutiniam, trumpam šios dienos įrašui pasirinkau papasakoti apie plaukų laką. Artėjantys vėsūs orai man visuomet atneša besielekrinančius plaukus ir styrančias antenas, kurias šiek tiek suvaldo antistatiniai purškikliai plaukams, bet galutinai šukuoseną sutvarko tik plaukų laku supurkštos šukos, šukuojamos per plaukus. Šį rudenį madingos ir sulaižytos šukuosenos, tad be lako neapseisi, tiesa? Aš jau įsigijau naują flakoną, bet keliais sakiniais noriu pagerbti ir senąjį iš Alberto VO5.

"Laimingas tas, kuris tikrą draugą randa savo šeimoje."
F. P. Šubertas



Produktas: ALBERTO VO5 "Firm Hold" oro drėgnumui atsparus plaukų lakas, nestandus ir nelipnus
Gamintojas: "Alberto Culver" Co. Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: sutvirtinti ir išlaikyti šukuoseną visą dieną, apsaugoti ją nuo oro drėgmės
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: tvirtai laiko beveik visą dieną
Labiausiai nepatiko: sulipina plaukus
Tūris: 275 ml
Kaina*: apie $ 3,98 US
Kur galima įsigyti: Lietuvoje neprekiaujama, maniškis iš Boots parduotuvės D. Britanijoje
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Formulė itin ilgai išliekančioms šukuosenoms. Atspari itin drėgnam orui, apsaugo nuo žalingų UV spindulių, lengvai išsišukuoja, nesukuria šukuojant paskirų gabalėlių, nelipni, itin greit džiūsta.

Sudėtis: Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Octylacrylamide/ Acrylates/ Butylaminoerhyl Methacrylate Copolymer, Vinyl Caprolactam/ VP/ Dimethylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Polivinylcaprolactam, Benzophenone-4, PEG-12 Dimethicone, Aminomethyl Propanol, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool, Parfum.

P.S. nuotraukose aš be makiažo, tačiau esmė čia plaukai, o ne makiažas, tiesa?

Mano nuomonė. Šitą laką aš turiu jau labai labai senai - kažin kiek galioja plaukų lakas? Tačiau nepaisant jo amžiaus, jis vis dar puikiai veikia. Iš pradžių norėjau rašyti tik vidutinį balą priemonei, bet kuo labiau įsigilinu į poveikį, tuo geresnę galutinę nuomonę turiu.
Plaukų lakas iš tiesų palipina plauką, tačiau toks visų plaukų lakų principas. Svarbiausia, kad lakas nepalieka to traškumo plaukuose, lengvai išsišukuoja ir nesutrūkinėja ir visiškai nesausina plaukų.
Man patinka tvirtas lako laikymas - šukuosena išlieka tokia pati beveik visą dieną, nuo ankstyvo ryto iki vakaro. Pats lakas neturi jokio lipnumo ir tikrai yra atsparus drėgnesniems orams, tačiau ne lietui. 
Iš esmės visi pagrindiniai mano lūkesčiai su šiuo laku buvo pilnai patenkinti - daro ką reikia, pamenu, kad mokėjau visai nedaug, o pakanka - na bent jau mano situacijoje - ne vieniems metams. Nesu iš tų lakų maniakių, kurios jų purškia didžiulius kiekius. Tik tiems retiems atvejams, kai suformuoju šukuoseną ir rudeniui - žiemai, kai reikia suvaldyti pasišiaušusius plaukus. Patiko, bet manau jau metas priemonės likučius paleisti užtarnauto poilsio...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai