CIEN drėgnos servetėlės: "Melon" ir "Orange"

Trumputis įrašas apie paprastas ir pigias servetėles iš Lidl. Anksčiau naudojau ir esu aprašiusi Frotto, kurias naudoju tai rankoms pavalyti, tai kelionėje... Šį kart mano namuose atsidūrė Cien - pagrindinio Lidl prekinio ženklo drėgnos servetėlės, tad pagalvojau, kad būtų smagu jas trumpai aptarti.

"Vieną dieną anksti pabudau ir supratau, kad esu Tigras! - pasakė Tigras. - Ateis diena, kai ir tu anksti pabusi, Nulėpausi, ir suprasi, kad esi Tigras. Tuomet įsitikinsi, koks nuostabus gyvenimas."
Iš "Gerų minčių kalendorius"


Produktas: CIEN drėgnos servetėlės: "Melon" ir "Orange"
Gamintojas: Pagaminta Rumunijoje
Paskirtis: sakyčiau tiesiog nusivalyti rankas
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: pigios, paprastos servetėlės kasdienėms reikmėms
Labiausiai nepatiko: per stiprus, sintetinis kvapas
Kiekis: kiekvienas pakelis po 15 vnt.
Kaina*: kiekvienas po 0,20 EUR
Kur galima įsigyti: Lidl

Ką žada gamintojas: Servetėlės sukurtos specialiai odos valymui ir atgaivinimui. Tinka naudoti visai šeimai. Patikrinta dermatologų. Sudėtyje nėra alkoholio.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polysorbate 20, Tocopheryl Acetate, Chlorhexidine Digluconate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Tetrasodium EDTA. (apelsininių sudėties gale dar randame Limonene ingredientą).

Dermatologiškai patikrintas.
Be alkoholio.
Hypoalerginis.
Fiziologinis pH.
Su vitaminu E ir glycerinu.


Mano nuomonė. Mane dažnai erzina šitų pigių servetėlių kvapas: jis pigus, aiškiai sintetinis ir gerokai per stiprus, nei iš ties reiktų. Pačios servetėlės nedidelio dydžio, tačiau patogios norit greitai nusivalyti rankas - turi ir pakankamai drėgnumo ir gerai valo.

Tiesą sakant su šiuo įrašu visai nenoriu išsiplėsti. Kodėl? Pasirodo tas pats gamintojas sukūrė lygiai tokias pat servetėles, tik sudėjo į kitokią pakuotę. Čia jau matau apsisaugojimą iš pardavėjo pusės, mat servetėlių paskirtis ant pakuotės nenurodyta. Kad ir kaip ten būtų, jokių būdu šiomis nevalykite veido odos, mat gali ne tik suerzinti odą, bet ir alergizuoti, sukelti rimtesnių problemų.

Kadangi nenoriu vėl kartoti visų aspektų, kurie idealiai tinka jau apkalbėtoms Frotto, tai tik papildysiu, kad man tokį kompaktišką pakutį smagu įsimesti į rankinę, nusivalyti rankas, kai jos jaučiasi nešvarios, pavalyti batus (jei to reikia), fotografuojant makiažo pagriemones - nuo rankų pašalinti 'swatch'us" ir pan... 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai