AVON Mark. Perfect Brow - antakių gelis/ kreminiai antakių dažai "deep brown"

Avon Mark, priemonės... Tiesą sakant dėl dekoratyvinės kompanijos kosmetikos aš nesu tikra: kažkada, kai tik pradėjau naudoti kosmetiką turėjau daug daug Avon gaminių ir viską naudojau su mielu noru. Didelio pasirinkimo kosmetikoje tuomet nebuvo: rusiška, Golden Rose arba Avon. Laikai keičiasi, keičiasi ir kosmetika - jau senai rinkoje galima rasti nuostabių produktų, kokybe senai pralenkusių mano paauglystės laikų kosmetiką. Lygiai taip pat ir mano pačios reikalavimai jau senai pakilę aukščiau...

Avon kosmetikos gavau dalyvaudama keistame jų konkurse, viską tuo metu jums parodžiau, tačiau apie priemones nekalbėjau ir nesiruošiau kalbėti. Tačiau vis dar sulaukiu jūsų klausimų, kaip man patiko viena ar kita priemonė. Domėjotės antakių geliu - atsakau!
P.S. jei jus kažkas domina - paklauskite, dėsiu į planus ir būtinai papasakosiu ir apie jus dominantį dalykėlį.

"Išdrįsk būti protingas, turėk drąsos remtis savo protu."
I. Kantas


Produktas: AVON Mark. Perfect Brow - antakių gelis/ kreminiai antakių dažai "deep brown"
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - antakiams
Tinkamas tipas: brunetėms
Labiausiai patiko: nedidelė kaina (praktiškai visada taikomos nuolaidos - galima įsigyti už maždaug 3 Eur)
Labiausiai nepatiko: formulė - sunku gražiai ir tolygiai padengti
Tūris: 4 g
Kaina*: pilna kaina 6,50 EUR
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultanto (avon internete)
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Profesionaliais antakių dažais nesunkiai paryškinsi antakių atspalvį ir pabrėši jų formą.
• sodrūs atspalviai 
• suteikia antakiams vešlumo įvaizdį 
• kreminė-želinė formulė kuria tikslias linijas ir paryškina antakius 
Kaip naudoti? Naudodama antakių makiažo šepetėlį, pirmiausia apibrėžk antakio kontūrą, o tuomet užpildyk vidurį.


Pakuotė. Juoda kartoninė dėžutė su baltais užrašais, visiškai niekuo nesiskiria nuo kitų kartoninių kompanijos pakuočių dizaino prasme. Norint rasti ingredientų sąrašą dėžutę reikia pilnai išardyti, kas mano nuomone yra nesąmonė. Avon turi produkto garantiją - nepatikus galima gražinti, tik įdomu, ar bus galima gražinti suplėšius dėžutę?

Vidinis indelis stiklinis su užsuktu baltu dangteliu. Produktas dozuojamas visiškai paparastai - kaip ir kiti geliai. Imi kirstą šepetėlį, mirkai į produktą ir tepi ant antakių.

Kvapas. Neutralus, natūralus, būdingas antakių produktams.

Konsistencija. Kreminė - gelinė, sakyčiau labiau kreminė.


Sudėtis: ISODODECANECYCLOPENTASILOXANE, POLYETHYLENE, HYDROGENATED POLYCYCLOPENTADIENE, DI-PPG-3 MYRISTYL ETHER ADIPATE, PHENYL TRIMETHICONE, HYDROGENATED POLYISOBUTENESILICACAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDEDISTEARDIMONIUM HECTORITEDIMETHICONE, ACRYLATES COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, PROPYLENE CARBONATE, HYDROGENATED LECITHIN, HYDROXYAPATITE, CI 77947
MAY CONTAIN: CI 77491, CI 77492, CI 77499, MICA, CI 77891.


Poveikis. Pirmiausia - man labai sunku šitą produktą padengti tolygiai. Kažkas tikrai negera su priemonės formule. Pirmiausia, svarbu produktą dengti su minkštu šepetėliu - dengiant su kietesniais šereliais, produktas ant antakių dengiasi dryžiais, labai nevienodai ir netolygiai... Apskritai, galbūt šitam produktui kažkiek trūksta ir pigmentacijos - pirmas perbraukimas kaip ir normalus, bet antrąjam trūksta pigmentacijos, persimato oda, bet svarbiausia - labai netolygiai... 

Produktas man per tamsus - prie šiandieninės plaukų spalvos toks ryškus gelis atrodo per tamsus. Kompanija turi ir šviesesnį gelį, bet nežinau, ar jis pakankamai šalto atspalvio šviesiaplaukėms. 


Kadangi spalva man per tamsi, padengus ant antakių ją gerai iššukuoju, ir pastebiu, kaip produtkas sukuria mažučius burbuliukus, kuriuos labai sunku pašalinti lauk. Viršuje paveikslėlyje labai aiškiai matosi visos priemonės problemos. Pirmoje nuotraukoje antakiai be jokio makiažo. Antroje - geriausias rezultatas, kurį pavyksta išgauti. Antroje - netolygi antakių spalva ir burbuliukai bandant iššukuoti. Galiausiai paskutinė - stipriausiai iššukuota spalva, kiek tik įmanoma.

Nežinau, labai jau sunku su šiuo produktu dirbti. Aš tikiu, kad su kiekviena priemone įmanoma pasidažyti, tik įdėtas pastangų kiekis ne visuomet būna to vertas. Antakių geliu pasidažyti, kaip matote, tikrai įmanoma, tačiau tai sudėtingiausias produktas, kokį turiu... nors rezultatas išlieka visą dieną, tačiau ar produktas tikrai vertas to vargo? Nemanau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample (Gaminys atsiustas Avon Mark konkursui)

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai