#49/2018 Grožio šiukšlynėlis. Rugpjūčio mėnesį baigiau...

Labas, rudenėli, na, bent jau kalendorini,
Tikiuosi, kad ruduo neskubės ateiti, ir šiltomis vasariškomis dienomis dar bus galima pasidžiaugti iki soties. O paskui - paskui bus metas arbatoms, kakavai, šiltiems megztukams, geroms knygoms, mėgiamiems serialams ir jaukiems vakarams... bet kol kas...

Dar vienas tradicinis įrašas - baigti produktai. Neįsivaizduoju kodėl, bet šį mėnesį dėžutė net neužsidaro nuo produktų gausos: nemažai produktų pabaigiau, dalį išmečiau, kaip nepatikusius, ir kelis, kurie tiesiog per ilgai užsibuvo mano namuose. Pirmąją rudens dieną kviečiu jus puodeliui arbatos ir galutinei nuomonei apie viską, ką sudėjau į šiukšlynėlio dėžutę.

"Gyvenimas - kalėjimas iki gyvos galvos."
J. Turinas


Kūnui I

Vaikiškos vonios putos, kurias aš vertinu labai palankiai. Produktas sukuria vidutinišką burbuliukų kiekį, turi gerą sudėtį, visiškai nesausina odos ir kvapas labai malonus, nuteikiantis maloniai. Sakyčiau visai vertas dėmesio dalykas.
Patiko, mielai pakartotume.

Koks malonus kvapas - m, m, mmmm... Ir putos, labai minkštos, labai švelnios, nors šie tiek pasigedau jų standumo, tačiau produktas šaunus, labai tinka greitiems vasariškiems dušams!
Mielai pakartočiau dar kartą.

Aš nemėgstu purškiamų dezodorantų - matyt dėl silpnesnių plaučių (giminės paveldas) purškiant įkvėpiu kažkiek dalelių ir mane jos pradeda dusinti, ima trūkti oro... Ir taip yra ne tik su šituo, bet ir su visais purškiamais dezodorantais. Jei atmesti mano asmeniškumus - dezodorantas puikiai veikia, gerai apsaugo, maloniai kvepia - pasirodė net labai neblogas. Tad sunaudojau atostogų metu, atvirame lauke.
Purškiamos versijos negaliu naudoti, nors pats dezodorantas nieko blogo neturi.

Kūnui II

Maloniai kvepėjo, greit susigerdavo ir tikrai stangrindavo kūno odą, tik man labai kliuvo drėkinamojo efekto trūkumas. Nežinau, kai kūno kremas neturi drėkinamosios funkcijos, mano kūno oda ima pleiskanoti. Tad jei kremas nedrėkina - man tai labai didelis trūkumas.
Net jei tokių losjonų būtų prekyboje, tikriausiai nebenorėčiau kartoti, tiesiog poveikio negana.

Net nežinau ką apie šią priemonę galvoti - efektas iš tiesų geras, tačiau... priemonė ilgam palieka lipnią odą. O dar pakuotė... ji nepatogi, neveiksminga, nuolat tenka taisyti neužsifiksuojančią galvutę... Tai nėra labai patogu... Tikriausiai vien dėl nepatogios pakuotės ir lipnumo nenorėčiau kartoti.

Plaukams I



Geriausias efektas, kurį pastebėjau buvo spalvos apsaugojimas, iš tiesų dažant plaukus pastebi, kaip greit spalva nusiplauna, o su šita porele spalva išsilaikė ilgiau. Tačiau vertinant visą patirtį - šampūnas savo darbą atliko, o va kondicionierius man buvo gerokai per silpnas. Mano nuomone dažyti plaukai reikalauja daugiau priežiūros, o čia to buvo mažoka.
Nei taip, nei ne, nuomonė labai neutrali - nei sužavėjo, nei nuvylė.

Pirmas įspūdis man labai patiko - atrodo priemonė geba puikiai išvalyti galvos odą, plaukai tampa lengvučiai, purūs ir jaučiasi švaresni. Man patiko, sužavėjo, apžavėjo - manau mielai įsigyčiau pilno dydžio pakuotę!

Kažkas nerealaus, ką iki šiol rekomenduoju visiems draugams ir pažįstamiems: kvepia dieviškai ir puikiai veikia kaip kiek stipresnis kondicionierius. Plaukai įgauna paklusnumo, švelnumo, minkštumo ir apimties - tampa maloniais liesti...
Itin patiko, tad noriu įsigyti dar vieną, tik gal bandysiu kitos rūšies.

Plaukams II



Spalvotus plaukų lakus turiu jau labai labai ilgai, tad tikriausiai jau buvo metas juos išmesti. Šiai dienai man jie ne taip jau labai patiko, kaip prieš kelis metus. Tuomet priemonė su spalva buvo kažkas tokio, tik kadangi tai lakas - nemenkai ir plaukus sulipindavo. Naudojau ne taip jau ir mažai - mėlyna pakuotė beveik baigta, o rožinė - kažkur apie pusę sunaudota. 
Spalvotos plaukų priemonės nepirkčiau plaukų lako apvalkale - jau geriau rinktis spalvotą kremą ar vienkartinius dažus. Tačiau puikiai suprantu, kad tuo metu, kai juos pirkau, nebuvo labai daug tų vienkartinių spalvotų priemonių pasirinkimo.

12. WELLA "Shockwaves" spindesio ir apimties suteikiančios plaukų putos "Shine & Body", 200 ml
Suteikė plaukams spindesį, ir jei tinkamai formuodavau džiovintuvu - pakeldavo plaukus nuo šaknų. Tačiau nepasakyčiau, kad buvo kažkas ypatingo. Sekančiam kartui jau pasirinkau kitokias ir noriu labiau pastebimo efekto.
Šitų nekartočiau - parduotuvėse manęs laukia tikriausiai krūva daug geresnių.

Rankoms - burnos ertmei

Nežinau, labai jau vidutiniškas muilas ir kažkodėl norėjau daugiau. Lyg ir nieko labai blogo, tačiau kvapas man visiškai nepatiko ir nepriminė šaltalankių. Ir visiškai nedrėkino rankų odos, o ir konsistencija kažkokia praskiesta pasirodė. Nors plauna rankas gerai, o didelio kiekio pakanka ilgam.
Nekartočiau.

Ko nepasakyčiau apie šitą muilą - tobulai geras; labai malonus kvapas, geras poveikis, o didžiulis gabalas vonioje guli kelis mėnesius! Šitos kompanijos muilai labai geri, patiko.
Kartočiau, kartosiu, būtinai.

Labai geras kremas, kuris gali tarsi išlyginti odą, ją pašviesinti ir atjauninti. O ir drėkina gerai.
Tiesą sakant norėčiau įsigyti pilno dydžio pakuotę - pirmas įspūdis labai geras.

16. - 17. Dantų balinimo lempos
Lempos buvo prie balinimo rinkinių, pirktų iš ebay. Vienos baigėsi baterija, kita atkeliavo visiškai neveikianti.. Tiesiog prasivalau vonios spintelę ir metu lauk nereikalingas priemones.

Veido priežiūra I

Švelnus valymas ir minimalus lipnumas ant odos. Deja, tačiau nepasakyčiau, kad pilnai pateisino mano lūkesčius... valymas nėra tobulas, nešvarumų ant odos lieka. Nepaisant to sunaudojau, ir esu linkusi laikyti vidutiniu produktu.
Galbūt kartočiau.

Rasa mano lūkesčių nepatenkino, o va Mixa micelinis gelis - su kaupu! Labai švelniai ir gerai valo odą, o svarbiausia - po valymo nejaučiu jokio diskomforto. Oda jaučiasi tobulai drėgna, neišsausinta, jos netempia, neerzina akių. Tobulas reikalas!
Mielai kartočiau!

MĖGINYS.
Šiaip jau korėjietiška kosmetika man patinka, tačiau šis prausiklis ne. Pirmiausia tai net ne putos, o įprastas gelis, kuris kvepia muilu ir siaubingai sausina odą. Po jo visą veidą tempia, niežti ir norisi kuo greičiau ir kuo riebesnio kremo.
Nepatiko, nekartočiau.

Mano mylimiausias micelinis vanduo, kuriam šiai dienai dar nesu radusi prilygstančios priemonės. Jei nežinote kas tai, tiesiog privalote išbandyti, o jei trumpai: valo tobulai, odos nedirgina, suteikia malonų komforto jausmą, įveikia net atsparesnius blakstienų tušus!
Būtinai kartojamas reikalas.

Nežinau, kelintas čia buteliukas, kartoju ir kartoju su didžiausiu malonumu! Puikiai atgaivina ir atvėsina odą tiek dienos eigoje, tiek nusivalius makiažą, tiek ant to paties makiažo. Dar vienas tobulas produktas, kurį norisi kartoti.
Mielai kartosiu.

Veido priežiūra II

Dar vienas tobulas reikaliukas. Žinot, nemėgstu aš tų kataloginių kompanijų veikimo principų, nesižaviu užsakymais per žmogų, tad pastaruoju metu retai kažką iš tokio tipo kompanijų renkuosi. O išsirinkusi labai skeptiškai vertinu. Ši kaukė, nors ir gan brangi, užkariavo mano širdį valomuoju efektu. Iš pirmo karto neišvalo, bet aiškus efektas matomas net po pirmojo naudojimo. Pasiilgsiu.
Tad kada nors būtinai pakartosiu.

Pritrūko maitinimo ir drėkinimo, tik nelabai to galima tikėtis, kai kaukė nežada. Ką pajaučiau - matinį efektą, skaistinimą, šviesinimą ir sveikos odos išvaizdą. Nors ne 100% bet patiko.
Manau kartočiau.

Nepatiko - nudegino skruostų odą, o visa veido oda dar ilgai jautėsi tokia jautri, kad nebuvo galima prisiliesti. Apie kažkokį teigiamą poveikį nei kalbos negali būti.
Nė už ką nekartočiau.

26.  MIXA Hyalurogel Ultra-Sensitive raminamasis gelinis serumas su hialurono rūgštimi, dehidratuotai, sausai odai, 40 ml
Iš esmės tai yra serumas, skirtas tepti prieš veido kremą, tačiau kai šią vasarą kepino saulė ir buvo karšta, man visai nesinorėjo riebesnių (lygiai taip pat ir lengvesnių) veido kremų. Didžiąją dalį vasaros pranaudojau šį serumą kaip veido kremą, ir jis puikiai drėkino odą, atgaivindavo, - su juo nebuvo karšta ir nesijautė, kad priemonė per sunki ar jos per daug. Maloni gelinė konsistencija lengvutė, jei naudojama kitais sezonais, rekomenduočiau tik kaip serumą,  o vasarą buvo tobulas dieninis ir naktinis kremas.
Patiko, mielai pakartočiau.

Grožio smulkmenos

27. CHERISH vienkartinės servetėlės, 70 vnt.
Nežinau, kodėl jas čia pridėjau, bet tebūnie. Nepatiko man jos, visiškai. Nors rašo, kad turi porą sluoksnių, tačiau buvo per skystos, per plonos ir greit plyšdavo. Niekad tokių nebepirkčiau - visiškai nieko doro.

28. CAROLI Essentialss  Maxi Pads dideli medvilnės diskeliai, 40 vnt.
Dideli diskeliai man patinka, su jais patogiau nusivalyti ir nagų laką, ir makiažą. Šitie visai neblogi, nesiburbuliuoja, neplyšta. Galbūt kokybė galėtų būti geresnė, tačiau neburbuliuoju, visai patinka ir žadu kartoti.

29. BELLA Wipping & Cleaning dvigubi vatos diskeliai, 120 vnt.
Patys mėgstamiausi ir geriausios kokybės rinkoje. Na, bent jau iš to, ką esu bandžiusi. Kartoju nuolat.

Makiažo šepetėliai ir įrankiai

Visiškas nusivylimas... Pirkau brangesnes, galvojau ir tikėjausi geresnių rezultatų, tačiau... žnyplės visiškai neriečia blakstienų. Tad, labai gaila, kad praktiškai naujas metu lauk. Hrrr... pikta...

Nežinau, ką galvojau, pirkdama šias kempinėles su koteliais? Žinau, tikėjausi, kad bus paprasta naudoti ir patogiau paskirstyti maskuoklį, o gal net padengti makiažo pagrindą. Tačiau violetinis neįtikėtinai kietas, neįmanoma kažką padengti... O žalias - nutrupėjo po pirmo naudojimo ir palikdavo trupinėlius ant veido... Tragedija rūtų darželyje  - tiesiai į šiukšlių dėžę!

Dekoratyvinė kosmetika ir aromatai

Supurškaliojau per šią vasarą. Priemonė lengvai vėsina odą, tačiau pats purškiklis, na toks taip sau: priemonę reikia purkšti tolygiai ant odos, nes blizgučiai visiškai nevaldomi; reikia laukti kol nudžius, mat bandant sausinti - viskas nusivalo; o ir patys blizgučiai lengvai keliauja visu kūnu. Hmm... nelabai nelabai... 
Nemanau, kad norėčiau kartoti.

MĖGINYS.
Nesu tikra, ar man pavyko šitą aromatą prisijaukinti. Jis man patiko, bet kiek sunkesnės pačiulių natos paliko abejones. Šiaip jau nesu šiprinių aromatų mėgėja, bet šitas paliko labai įdomų įspūdį.
Galbūt norėčiau, bet tik nedidelio kiekio pakuotės.

MĖGINYS
Lengvas, žaismingas, banguojančios gėlių jūros aromatas su dominuojančia bijūnų nata. Moteriškas aromatas žavus, lengvas ir visai ne vaikiškas; realus, tikras ir primenantis didelį gėlių sodą. Kuo toliau, tuo labiau nišiniai Fragonard aromatai man ia patikti. Mielai įsigyčiau pilną pakuotę.

Maloniai vėsinantis lūpas ir lengvai drėkinantis. Paprastai šitie balzamai būna labai labai labai skalsūs ir šitą būčiau naudojusi dar mažiausiai pusmetį, tačiau šitą prigriebė mano vaikas ir po kelių jo pasitepliojimų indelyje visiškai nieko neliko.
Man eos'ai nėra labai blogi, pakartočiau, kai nereikia labai intensyvaus maitinimo ir drėkinimo.
----------------------------------------------------------------

Viskas, dėžutė visiškai tuščia, ir jau netrukus į ją imsiu mesti naujas baigtas pakuotes, tačiau juos palikime sekančiam mėnesiui. Nors šiandien šeštadienis, sveikinu visus besimokančius su rugsėjo 1-ąją! Lai ne tik mokslo vaisiai būna saldūs, bet ir šaknys!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai