CATRICE limituoto leidimo kolekcija "Travelight Story"

Sveikos merginos,
Vasara dar toli gražu nesibaigė, laukia dar visas mėnuo saulėtų ir karštų orų, ir nors rugpjūtis, nei paltų, nei šaltąjam sezonui labiau tinkamo makiažo dar tikrai netrauksime lauk. O ta proga noriu jums parodyti limituoto leidimo Catrice "Travelight Story" kolekciją ir beveik visus kolekcijos gaminius. Su savimi neturiu tik nagų lakų, kurie yra trijų dailių atspalvių, o buteliukai, nepaprastai įdomios, akį traukiančios formos.

Šiandien trumpai papasakosiu apie kiekvieną produktą ir galutiniame rezultate parodysiu du makiažo variantus, kuiuose naudojami visi kolekcijos produktai. Nepaprastai gražios pakuotės ir ryškūs spalvoti produktai vasarai ir smagioms kelionėms.

"Akys neklysta, kol pasikliauji savo paties, o ne kitų akimis"
A. Miuntė




Prieš tai buvuvios limituoto leidimo Cruise kolekcijos buvo įkvėpimas šitai, "Travelight Story" kolekcijai, kurioje susipina jūriniai motyvai ir '50 mados. Kolekcija sukuria nerūpestingų atostogų įspūdį ir norą tyrinėti pasaulį. Degintis balto smėlio paplūdiniuose, plaukioti žydrame vandenyje - kelionių virusas sklinda! Daugiafunkciniai produktai, vėsinančios formulės, praktiškos, lazdelės formos pakuotės papildys kelionių lagaminą. O spalvų paletė nuo klasikinių raudonų atspalvių iki šaltų mėlynų bei nesenstančių rudų ir elegantiškų sidabrinių.

Man šita kolekcija yra kažkas tokio savo pakuotėmis, nors tikrai ne visi kolekcijos gaminiai yra verti dėmesio ir kartojimo. Tačiau visos pakuotės nepaprastos, patogios. Pusę kolekcijos gaminių turi laivelio motyvą, tačiau visus juos vienija sidabrinė spalva. Pasižiūrim kiekvieną gaminį atskirai - kaip dengiasi, kaip naudojasi ir kitus, svarbius aspektus.


MAKIAŽO GRUNTAS (PRAIMERIS)


Produktas: CATRICE "Travelight Story" cool & matt stick - praimeris (makiažo gruntas). "C01 Transparent"
Gamintojas: "Cosnova". Kokioje šalyje pagaminta - nenurodyta
Paskirtis: dekoratyvinė - paruošti veido odą makiažui ir atgaivinti veidą, kai karšta
Tinkamas tipas: visiems tipams, nors manau būtų tinkamesnis riebiai ir mišriai odai
Labiausiai patiko: minimali, kelionėms patogi pakuotė
Labiausiai nepatiko: silpnai vėsina odą
Tūris: 4 g
Kaina*: 4,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Tobulą, matinės veido odos efektą pasiekti lengva su makiažo praimerio pieštuku. Jis idealus paruošti odą makiažo pagrindo padengimui, taip pat tinka greitai atgaivinti odai. Malonų vėsinantį efektą turinti priemonė idealiai tinka keliaujant ir apsaugo odą nuo prakaitavimo esant karštam orui. Su šia priemone jums nereikės naudoti matizuojančios sausos pudros, tad oda atrodys neapkrauta, gaivesnė.

Sudėtis: AQUA (WATER), BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, NYLON-12 FLUORESCENT BRIGHTENER 230 SALT, PALMITIC ACID, STEARIC ACID, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) STEROLS, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, GLYCERYL ISOSTEARATE, ISOSTEARYL ALCOHOL, POLYVINYLALCOHOL CROSSPOLYMER, MYRISTIC ACID, OLEIC ACID, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL.


Matizuojantį makiažo pagrindą tepame ant švarios veido odos. Aš po tokiomis priemonėmis visuomet naudoju savo mėgstamą drėkinamąjį kremą (apskritai, prieš bet kokį makiažą kremą naudoju). Man nepaprastai patinka priemonės idėja, siekant sukurti lengvo naudojimo būdas priemonės - tiesiog tepi visur ant veido odos (arba ten, kur oda riebesnė) ir lengvai paskirstai rankomis. Priemonė itin greitai susigeria į odą, dėl to lieka ne visuomet aišku, ar gerai padengėme visą veidą ir ar tolygiai paskirstėme. O ir nepaskirstyta priemonė greitai susigeria, dėl ko reikia arba pakartotinai jos dengti daugiau, arba tampyti sausą odą bandant išsklaidyti, arba nusiplauti ir viską pradėti iš naujo. Tačiau tikrai geba prislopinti veido odos blizgesį. O ir nedidelis pakuotės dydis bei mažas kiekis labai smagus, kai reikia įsimesti į rankinę, ir pavyzdžiui, panaudoti ant makiažo, siekiant atgaivinti veido odą. Tiek kad - aš bandžiau tepti ant pilno makiažo - ir nerekomenduoju jo tepti ant bronzato ir skaistalų ar hailaiterio zonų. apskirtai ant makiažo - skruostus ir bronzatą jis numozoja, o makiažą yra linkęs pakelti  ir vilti kartu su dengimo judesiu. Arba reiktų dengti labai atsargiai, bet aš to nebeketinu bandyti.

Priemonė yra visiškai skaidri, labai primena greitai tirpstančio vazelino konsistenciją, tik be riebumo. Priemonė odai suteikia vos vos jaučiamą vėsinamąjį efektą. Kažkodėl tikėjausi intensyvesnio, stipresnio vėsinimo, kad ir trumpalaikio. Šitas, tiesiog primena vėsesnio veido kremo šaltumą, kuris itin greitai dingsta ir nėra iš viso jaučiamas. Aš nesu tikra, kad šita priemonė yra tinkama mano odos tipui, tačiau naudojau jau ne kartą, ir jokių problemų nebuvo. Atvirkščiai, džiaugiausi, kad mano makiažo pagrindai labai dailiai gula ant veiduko, tad darau išvadą - praimeris sugeba tinkamai paruošti odą makiažui. Nors vėsinamasis efektas nuvilia ir super matiško veido odos tikėtis tikrai nereiktų. Neblogas, smagus dalykėlis, sunkiai primenantis tradcinius praimerius. Liuks pakuotė!

SKAISTALAI IR BRONZATAS


Produktas: CATRICE "Travelight Story" blush & bronze - skaistalų ir bronzato paletė. "C01 From Dusk Till Dawn"
Gamintojas: "Cosnova". Kokioje šalyje pagaminta - nenurodyta
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui kontūruoti
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: efektas ant odos
Labiausiai nepatiko: galbūt tik tai, kad informacijos ant pakuotės nėra - visą reikiamą informaciją reikia susirinkti pardavimo vietose ir/ arba internetu
Tūris: 7 g
Kaina*: 5,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Subtiliai spindintys skaistalai ir bronzatas sukuria gaivią, natūraliai atrodančią, įdegusio veido išvaizdą. Smulkiai malta pudra, kurioje įspaustas laivelis su jūrinias motyvais yra tobulai suderinto tarpusavyje atspalvio. 

Sudėtis: 
TALC, MICA, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, MAGNESIUM MYRISTATE, DIISOSTEARYL MALATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, CAPRYLYL GLYCOL, MALTODEXTRIN, P-ANISIC ACID, HEXYLENE GLYCOL, TIN OXIDE, AQUA (WATER), PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 75470 (CARMINE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

TALC, MICA, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, MAGNESIUM MYRISTATE, DIISOSTEARYL MALATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, CAPRYLYL GLYCOL, P-ANISIC ACID, HEXYLENE GLYCOL, TIN OXIDE, AQUA (WATER), PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Kokius skaistalus renkatės vasarai? Kokia šita - skaistalų ir bronzato paletė graži... Saplvos, tieisog tobulos ryškiam makiažui. Tiesą sakant, pamačiusi spalvas pagalvojau, kad siaubas, kokia ryški paletė, nežinau ar noriu tokią naudoti ir ar nebus taip, kad atrodysiu pasidažiusi kaip klounas, o atspalviai man bus per ryškūs. Tačiau nieko panašaus - spalvos aišku yra ryškios, tačiau veido odai suteikia natūraliai atrodantį efektą, su ryškiais skruostais. Žiūriu į savo skruostus ir pagaunu mintį, jog vis galvoju, kaip gaiviai ir skaisčiai veidas atrodo. Iš pradžių atrodžiusi beveik raudona ant skruostų spalva labai gražiai papildo įdegusią mano veido odą ir suteikia jai tokio sveiko gaivumo - man patinka. Na, o bronzatas - naudojant streteginėse vietose sukuria dailų, saulės nubučiuoto veido odos efektą. Tobulas rezultatas, su spalvomis lengva dirbti, jas padengti ir išsklaidyti taip, kaip norisi!

Galbūt to sveiko spindesio odai suteikia abiejų priemonių konsistencijoje esančios blizgios dalelės - jų nedaug, jos gana smulkios - nuotraukoje atrodo, jog jų net nėra, lyg būtų matinio užbaigimo, tačiau jis tikrai yra  ir aiškaii matomas paletėje. Kalbant apie paletę - man keista, jog ant jos nėra jokios informacijos, apskritai - daugumoje šios kolekcijos gaminių neturi informacijos, tačiau ar jos tikrai reikia? Man aktualu, tačiau pasidomėjau gavusi priemones. O čia - kitoje pusėje randame sidabrinį paviršių, kuris kaip veidrodis atspindi aplinką. Taupom vietos lagamine ir galim nesivežti veidrodžio! 😉 Aš šitą priemonę labai užskaitau - efektas tobulas, konsistencija maloni ant odos, beveik nėra jokio byrėjimo. Vienas geriausių šios kolekcijos produktų. Net ir išlaikymas, kur anksčiau nuolat skųsdavausi Catrice sausomis kontūravimo priemonėmis, yra geras - puikiai išlaiko iki vakaro (kokias 8 val. tai tikrai). Tad šitą - drąsiai rekomenduoju.

AKIŲ ŠEŠĖLIŲ PALETĖ


Produktas: CATRICE "Travelight Story" akių šešėlių paletė "C01 Travel Lust"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta PRC (Kinijoje)
Paskirtis: dekoratyvinė - akių makiažui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: atspalvių tarpusavio dermė
Labiausiai nepatiko: trūksta pigmentacijos
Tūris: 11 g
Kaina*: 7,25 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 1,5-2/5

Ką žada gamintojas: Dvylikos atspalvių akių šešėliai su įvairiais efektais ir veidrodėliu paletėje bei pridėtu aplikatoriumi. Derančios spalvos užtikrina tobulą '50 makiažo įvaizdį.


Sudėtis: MICA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, NYLON-12, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, DIMETHICONE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), TOCOPHERYL ACETATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINUM HYDROXIDE, ALUMINA, PHENOXYETHANOL, CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

MICA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, NYLON-12, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, DIMETHICONE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), TOCOPHERYL ACETATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL
MAY CONTAIN: CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

MICA, NYLON-12, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, DIMETHICONE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), TOCOPHERYL ACETATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL
MAY CONTAIN: CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

MICA, NYLON-12, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, DIMETHICONE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, TOCOPHERYL ACETATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

MICA, TALC, GLYCERIN, MAGNESIUM STEARATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CAPRYLYL GLYCOL, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINA, PHENOXYETHANOL
MAY CONTAIN: CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

MICA, NYLON-12, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, DIMETHICONE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), TOCOPHERYL ACETATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, TIN OXIDE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINA, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

MICA, TALC, GLYCERIN, MAGNESIUM STEARATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES).


Šita paletė man buvo esminis kolekcijos produktas, ir prieš pabandant, aš nuoširdžiai tikėjau, kad ji bus tobulai gera. Mintys kažkur galvoje vis skatino nesitikėti per daug - kiek esu bandžiusi Catrice akių šešėlių, tiek tekdavo nusivilti jų pigmentacija, pastebėti byrėjimą ir gana prastą kokybę. Galvojau, gal jau šį kartą? Atrodo ji labai dailiai ir šiek tike išvaizda primena Kylie Jenner akių šešėlių paletes, tikriausiai balta spalva, šešėlių sudėjimu paletėje. Plius paletė dar turi didelį ir patogu veidrodį bei aplikatorių, kuris man visiškai nepatinka ir yra tinkamas tik vienai spalvai ant voko uždėti. Tad dengdama šešėlius naudojausi savo turimais makiažo šepetėliais. 

Paletėje žemiškos/ rudų atspalvių turinčios spalvos man atrodo tiesiog tobulos kelionėms ir tinkamos viskam - nėra nieko geriau kažkur keliaujant su savimi pasiimti patikimą paletę su tobulu atspalvių asortimentu, tinkančią visur ir viskam. Tačiau šita paletė tikrai nėra patikima - jai labai trūksta pigmentacijos! Padariusi 'swatch'us" ant rankų buvau linkusi manyti, kad kokybė yra vidutiniška, tačiau užteko su šešėliais pradėti dažytis... Pirmiausia - spalvos byra, jeigu matinės dar vidutiniškai, tai blizgios itin stipriai, ypatingai imant spalvas šepetėliu. Be to, dengiant ant voko spalvos atrodo labai panašios, o dažnai ir vienodos su šalia lizdelyje esančia kaimyne. Nors paletėje visos spalvos atrodo skirtingai, tačiau realiai daugumos jų efektas ant voko labai panašus - ar ne geriau buvo sukurti vieną, tačiau kokybišką atspalvį vietoj keturių. 

Su pigmentacija reikalai prasti dar ir dėl to, kad sklaidant visos spalvos kažkur tiesiog dingsta, todėl reikės krauti daug produkto ant voko ir ilgai dirbti, kol bus išgautas norimas efektas. Bambu ant kokybės, tačiau nesakau, kad paletė neįmanoma naudoti - įmanoma ir kaip matysite nuotraukose žemiau - man visai neblogai pavyko. Tad galbūt tokia paletė būti naudinga toms, kurios tik pradeda mokytis ir eksperimentuoti, kaip pasidaryti akių makiažą - tokiu atveju spalvą bus sunku padauginti, net ir padarytos makiažo klaidos nesimatys labai akivaizdžiai. Visgi, man šitos paletės pigmentacija per silpna - tikėjausi ženkliai geresnės kokybės, todėl rekomenduoti tikrai negaliu ir to nedarau.

SKYSTI AKIŲ PRAVEDIMAI


Produktas: CATRICE "Travelight Story" skysti akių pravedimai. "C01 Skyline" ir "C02 Deep Dark Waters"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akių kontūrui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai labai ilgai laiko
Labiausiai nepatiko: reikia priprasti prie dengimo kieta plunksnele
Tūris: kiekvienas po 3,2 ml
Kaina*: kiekvienas po 3,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Metalinio efekto pastelinė melyna ir matinė tamsiai mėlyna spalvos sukuria ekspresyvų makiažo įvaizdį. 


Sudėtis:
"C01 Skyline": AQUA (WATER), MICA, PROPYLENE GLYCOL, STYRENE/ ACRYLATES/ AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, ACRYLATES/ OCTYLACRYLAMIDE COPOLYMER, XANTHAN GUM, GLYCERIN, SUCROSE LAURATE, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, BUTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SUCROSE DILAURATE, SODIUM LAURETH-12 SULFATE, CAPRYLYL GLYCOL, SUCROSE TRILAURATE, C11-15 PARETH-7, TETRASODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

"C02 Deep Dark Waters"AQUA (WATER), SILICA, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, PROPYLENE GLYCOL, STYRENE/ ACRYLATES/ AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, ACRYLATES/ OCTYLACRYLAMIDE COPOLYMER, XANTHAN GUM, GLYCERIN, SUCROSE LAURATE, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, BUTYLENE GLYCOL, SUCROSE DILAURATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LAURETH-21, SODIUM LAURETH-12 SULFATE, CAPRYLYL GLYCOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SUCROSE TRILAURATE, C11-15 PARETH-7, TETRASODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM DEHYDROACETATE, CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77266 (BLACK 2) (NANO), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Man asmeniškai pats geriausias produktas iš visos linijos yra akių pravedimai! Siurprizas man pačiai, nes šiaip jau aš nesu didelė akių pravedimų mylėtoja, nes paprasčiausiai nemoku ir nesugebu jų gražiai nusipiešti. Aišku, tobulėju, beveik kasdien, turėdama bent menkiausią progą vis mokausi padaryti kuo geresnį pravedimą, tinkamą mano akių formai.

Grįžtant prie pravedimo, jo plunksnelė beveik nelanksti, todėl pravedimą su juo padaryti šiek tiek sunkiau, negu lanksčiomis plunksnelėmis, tačiau visa tai yra įpročio reikalas ir man pavyko gana greitai "prasilaužti" ir išmokti naudotis tokia plunksnele. Nors pirmenybę visuomet teikiu lanksčiai, plonai plunksnelei.

Turiu abi spalvas - žydra turi matalinio spindesio, tuo tarpu tamsiai mėlyna yra matinė. Manyčiau gamintojas labai protingai pasielgė leisdamas pasirinkti užbaigimą - juk ne visos mėgsta metalininius efektus. O man smagu, kad nėra juodų - man asmeniškai juodas pieštukas tikrai būtinas, bet jau spėjęs atsibosti - smagu pažaisti su spalvomis.

Tad man kontūras brėžiasi lengvai, spalva skirstosi tolygiai, džiūva itin greitai (apie 30 sekundžių). O svarbiausia - priemonė puikiai prikimba prie odos ir išsilaiko absoliučiai visą dieną, nei tepa, nei kažkur nukeliauja - tobulai. Galbūt matinė linkusi truputį paskilinėti po kiek laiko, tačiau patikėkit, kad ir kiek ištempusi žiūrėjau - vizualiai įskilimai labai mažučiai ir jų nesimato. Puikūs šitie pieštukai - šituos iš visos kolekcijos produktų šsimylėjau ir jums rekomenduoju labiausiai.


MATINIAI LŪPŲ DAŽAI


Produktas: CATRICE "Travelight Story" vėsinančio efekto matiniai lūpų dažai. "C01 Refreshed Red" ir "C02 Chilly Orange"
Gamintojas: "Cosnova". nenurodoma, kokioje šalyje pagaminta
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ryškios, sodrios spalvos
Labiausiai nepatiko: spalva lengvai persineša nuo lūpų ant veido
Tūris: kiekvienas po 3,3 g
Kaina*: kiekvienas po 5,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Vėsinantys matiniai lūpų dažai yra kreminės tekstūros, tolygiai pasidengia ant lūpų. Intensyvios spalvos turi sodrią tekstūrą ir matinį užbaigimą. Turi malonų vėsinantį efektą. Kai vasarą temperatūra aukšta - truputis gaivinančių lūpų dažų daro stebuklus.

Sudėtis:
"C01 Refreshed Red"COCO-CAPRYLATE/ CAPRATE, OCTYLDODECANOL, ISOSTEARYL NEOPENTANOATE, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, KAOLIN, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, OZOKERITE, MENTHONE GLYCERIN ACETAL, METHOXY PEG-17/METHOXY PEG-11/HDI ISOCYANURATE TRIMER CROSSPOLYMER, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 15985 (YELLOW 6 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

"C02 Chilly Orange"COCO-CAPRYLATE/ CAPRATE, OCTYLDODECANOL, ISOSTEARYL NEOPENTANOATE, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, KAOLIN, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, OZOKERITE, MENTHONE GLYCERIN ACETAL, METHOXY PEG-17/METHOXY PEG-11/HDI ISOCYANURATE TRIMER CROSSPOLYMER, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), CI 15850 (RED 6), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 15985 (YELLOW 6 LAKE), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Lūpų dažai? Jie man ir patiko ir nepatiko. Ar rekomenduočiau - taip! Kreminė tekstūra, matinis užbaigimas ir sodrios, intensyvios spalvos. Abi man nepaprastai patinka - tiek ta oranžinė, tiek šiek tiek prislopinta raudona. O smagiausia, kad lūpas tikrai maloniai vėsina ir palyginus ilgą laiką. Netikėjau ir tiesą sakant, pirmą kartą turiu vėsinančio efekto lūpų dažus.

Kita vertus, jei nuspręsite naudoti šiuos lūpų dažus, turite tobulai, nepriekaištingai nušveisti lūpų odą, pašalinti visas negyvas odos ląsteles ir nepriekaištingai gerai pamaitinti lūpas. Aš turiu nuolat sausų lūpų bėdą, todėl man su šitais lūpų dažais gana sudėtinga. Kita vertus, beveik su visais lūpų dažais man sudėtinga 😆tad jei neturite sausų lūpų problemos, nesukite sau galvos, tik nepamirškite prieš makiažą jų tinkamai paruošti.

Lūpų dažai išlieka vidutiniškai, tiek, kiek dauguma lūpų dažų apie 3-4 val, priklausomai nuo to, ką darote, valgote, geriate ir pan. Tačiau dažai tikrai lengvai persineša nuo lūpų ant odos, todėl reiktų elgtis pakankamai atsargiai. Bet šiaip - pasidengia dailiai, pakankamai lengvai, dėl kirsto galiuko nereikia ir kontūro pieštuko. Žodžiu - ne tobula, bet labai gerai!

SPINDINTI KŪNO DULKSNA


Produktas: CATRICE "Travelight Story" radiant glow mist - kūno dulksna
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - kūno odai
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: vėsinamasis efektas
Labiausiai nepatiko: reikia itin daug produkto, kad ant odos matytusi spindesys
Tūris: 30 ml
Kaina*: 4,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Gaivinantis purškiklis su subtiliu spindesiu - dailiam, vasariškam spindesiui. Purkšklis turi vėsinantį efektą ir drėkina odą, ypatingai šiltuoju metų laiku. Dėl praktiškos pompos, produktą lengva paskirstyti ant odos. 

Sudėtis: AQUA (WATER), PROPYLENE GLYCOL, PANTHENOL, SODIUM HYALURONATE, PENTYLENE GLYCOL, MICA, METHYL DIISOPROPYL PROPIONAMIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), HEXYL CINNAMAL, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Ir paskutinis dalykėlis, kurį turiu iš šitos kolekcijos - kūno purškiklis. Kažkur mačiau mergina purškėsi šitą ant veido odos - tai jokiu būdu to nedarykite - tikrai susigadinsite savo makiažą, jis nueis plėmais ir ant veido turėsite krūvą blizgučių. Tai išskirtinai kūnui skirta priemonė.

Iš šitos priemonės aš tikėjausi daug - tačiau tiesą sakant ji sunkiai atitinka gamintojo pažadus ir man nepatinka. Pagal pavadinimą galima suprasti, kad radiant glow yra priemonė, kuri suteikia vientiso, sveiko spindėjimo. Tačiau priemonės dalelės ant odos nugula baltomis, spindinčiomis, didelėmis dalelėmis, kurios labiau pretenduoja į shimmering - blizgučių pagrindo priemonę. Net ir tuos blizgučius išgauti ant odos reikia pasistengti - sakyčiau, kad purkšti reikia labai daug į vieną vietą (prieš purškiant būtina stipriai suplakti), leisti skysčiui susigerti, nes bandant nusausinti blizgučiai lengvai nusivalo lauk. Apskritai, tie blizgučiai labai lengvai keliauja visu kūnu ir kažkaip vis sugeba atsidurti net ant veido odos.

Nežinau, nežinau, aišku, tai ne veido kosmetika - naudoti galima, sakyčiau labiau pavakare, nes dienos šviesioje tas blizgesys gali atrodyti pigiai. Priemonė turi įdomų kvapą ir tikrai vėsina kūno odą. Tačiau ar aš rekomenduočiau - ne, manau kažkur rinkoje tikrai yra geresnių priemonių, suteikiančių gražesnį ir dailesnį efektą. Sunaudoti sunaudosiu, bet antros pakuotės nepirkčiau.


Viskas, tokia buvo kolekcija ir tokie mano pastebėjimai - stengiausi trumpai, o gavosi kaip visuomet. Tačiau neskubėkite išjungti, nes dar noriu parodyti du skirtingus makiažus, kuriuose naudojau visas priemones - nematysite tik purškiklio kūnui. Jo efektą jau parodžiau jums ant rankos.


Va, mano abu variantai - vienas su žydru akių kontūro pieštuku + oranžiniais lūpų dažais. Kitas - tamsiai mėlynu kontūro pieštuku ir raudonais lūpų dažais. Visi kiti produktai - praimeris, akių šešėlių palėtė, bronzatas ir skaistalai - naudoti abiejuose makiažuose. Makiažo pagrindui rinkausi Gabriella Salvete CC kremą, plius fiksavau Paese spindinčia pudra. Antakius tvarkiausi su Amway rinkinuku. Pasidariau su makiažais krūvą nuotraukų ir stengiausi atrinkti tas, kurios geriausiai atspindi kolekciją ir kur efektas matosi geriausiai.


Kuris makiažas jums patinka labiau? Aš niekaip negaliu išsirinkti ir džiaugiuosi kolekcijos produktais, įnešusiais spalvų į mano kasdienį makiažą. "Travelight Story" kolekcija įdomi ir nepaprastai graži, tačiau garantuotai iš jos rekomenduočiau tik akių kontūro plunksneles bei skaitalų-bronzato paletę. Galbūt dar lūpų dažus, jei neturite problematiškos odos. O akių šešėlių palėtės ir praimerio visgi nerekomenduočiau - neverti dėmesio produktai, manau tikrai galima atrasti kažką geresnio net ir labai panašiomis kainomis.
O kaip jums šita kolekcija? Ir dabar galvoju - įrašas kilometro ilgio, gal reikėjo daryti kelis atskirus. 🙊




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai

  1. Labai apsidžiaugiau, sužinojusi, jog ši kolekcija atsirado, nes labai ieškojau raudonai oranžinių lūpų dažų :D tai tikrai graži kolekcija :)
    makiažai tai abu labai gražūs, man liūdna, kad netinka man skaistalai, nes raudonžandė ir taip esu :(

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Živile - kaip smagu - nereikia papildomai skaistalų pirkti :) Natūraliai rausvi skruostai labai žavu. O progomis - galima pabandyti pamaskuoti. Nežinau, kiek tas raudonumas stiprus, bet gal įmanoma?
      Kolekcija labai graži ir lūpų dažai - wow, kaip ir akių kontūro plunksnelės. ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą