CIEN "Tropical Summer" limituoto leidimo purškiama priemonė, apsauganti plaukus nuo saulės spindulių poveikio

Visi vasarą žinome, kad kūno ir veido odą reikia saugoti nuo žalingų ir intensyvių saulės spindulių. Tačiau ar saugote savo plaukučius? Juk jiems saulė kenkia ne ką mažiau. Ir tai itin stipriai asimato rudenį, kai daugybę merginų ima ieškoti straipsnių, informacijos būdų, kaip atgaivinti saulės nualintus plaukus, o draugių pokalbiuose dažna tema būna apie būdų ir kažkur skaitytų patarimų, kaip greitai atgaivinti vasaros karščio paveiktus plaukus, analizavimą ir patirtis. Jau netrukus tokia informacija taps realybe, tačiau kol kas, kol saulėtas ir šiltas rugpjūtis dar prieš nosį, noriu papasakoti apie CIEN prekinio ženklo, limituoto leidimo purškiamą plaukų priemonę, turinčią sukurti apsaugą plaukams ir neleisti karščiui, saulės spinduliams jų nualinti. Šitą priemonę naudojau porą mėnesiukų - jei pažiūrėsite į nuotraukas, tikriausiai pagalvosite, kad ne kažin kiek esu sunaudojusi, tiesa, tačiau jos darytos gerokai anksčiau, negu šitas įrašas, tad likutis buteliuke, šiai dienai žnekliai skiriasi. 😊

Jeigu žvelgdamas į pasaulį matai tik sumaištį ir naikinimą, laikas atsirinkti, ką skaitai ir žiūri. Viena - suvokti aplinką, ir visai kas kita - leisti jai tave praryti. Nepersisotink žiniasklaida, kad užblokuota pasąmonė nesužlugdytų teigiamų kūrybingų veiksmų.


Produktas: CIEN "Tropical Summer" purškiama priemonė, apsauganti plaukus nuo saulės spindulių poveikio, saulės nualintiems plaukams
Gamintojas: "WIN Cosmetics" GmbH & Co. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: apsaugoti plaukus nuo žalingo saulės poveikio
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai maloniai kvepia
Labiausiai nepatiko: daug nesaugių ingredientų sudėtyse
Tūris: 150 ml
Kaina*: 1,49 EUR 
Kur galima įsigyti: Lidl
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Purškiama priemonė, asauganti plaukus nuo saulės spindulių poveikio - saulės nualintiems plaukams. Apsaugo nuo žalingo saulės spindulių poveikio.
Naudojimas: naudoti prieš deginantis saulėje ir besideginant. Purkšti ant sausų arba drėgnų plaukų. Nereikia nuskalauti.


Priemonės pakuotė, skaidraus plastiko buteliukas, su purkštuku viršuje ir spalvingu, vasarą simbolizuojančiu dizainu. Iš pirmo žvilgsnio, pakuotė atrodo visai neblogai, tačiau pažiūrėjus prieš saulės šviesą, matosi, jog ji gana pigiai pagaminta, neinvestuojant didelių pinigėlių. Ką gi, lieka tikėtis, kad daug daugiau investuota į priemonės kokybę.

Kvapas. Purškiklio kvapas labai malonus, šiek tiek primena vaisius ir turi nemažai saldumo. Man jis patinka, o ir išlieka palyginus ilgai. Kartais save pagaunu, kad užsipurškiau priemonės, net jei tik ruošiuosi valandžiukę pasivaikščioti lauke.

Konsistencija. Skaidrus skystis, visiškai toks, kaip vandenukas. 

Sudėtis: Aqua, Alcohol, VP/ VA Copolymer, Cetrimonium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Panthenol, Citric Acid, Polyamide-2, PEG-25 Paba, PEG-14 Dimethicone, Orbignya Oleifera Seed Oil, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Sodium Sulfate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tocopherol.


Poveikis. Kaip patikrinti, ar saulė nepažeidė mano plaukučių ir kiek priemonė apsaugo nuo saulės spindulių. Tikriausiai sunku įsivaizduoti būdus, kaip tai būtų galima padaryti. Ir žinoma, kad akivaizdžiausiai efektas matysis būtent po vasaros.

Pasipurškusi plaukučius aš pastebiu ne tik malonų jų kvapą, tačiau net ir susigėrus priemonei, jaučiasi jos likučiai ant plaukučių - plaukas tampa švelnus, produktas jaučiamas, bet tik vos vos, jeigu nepastebėjote, koks plaukas buvo prieš tai, tikriausiai priemonės net nejausite. Ir per visą naudojimo laiką, daugiau jokio poveikio aš nepastebėjau! Bet kol kas mano paukučiai neatrodo nei trupučio pavargę, išsiplaikstę, nualinti ar kaip kitaip paveikti šios vasaros oro. Tad ar priemonė veiksminga?

Bandome žiūrėti į sudėtį ir ten ieškoti potencialiai naudingų medžiagų. Pirmiausia, kas aiškiai krinta į akis - yra alkoholis, ir jo mūsų produkte yra labai daug. Tikriausiai niekam ne paslaptis, jog šitas ingredientas sausina plaukus ir odą, todėl kosmetikos priemonėse naudojamas nedideliais kiekiais, o aš paprastai jo vengiu. Ir iki šiol nesu mačiusi plaukų priežiūros priemonių su tiek daug alkoholio sudėtyje. Nors, sudėtyje tikrai yra saulės filtrų, bet jie nėra saugūs, gali turėti pavojingų priemaišų ir būti toksiškas. Būtų daug smagiau, kad filtrai būtų saugesni. Tačiau kita vertus - ar ne per daug tikiuosi iš tokios pigios priemonės? Sudėtyje randame lašelį vitamino E, pasižyminčio drėkinamuoju efektu, ricinos aliejaus ir natūralaus Atalių aliejaus, kuris kondicionuoja odą. Tačiau šitų ingredientų palyginus mažai, todėl potencialiai priemonė saugos nuo saulės, tačiau ilgalaikėje perspektyvoje išsausins plaukus, o kondicionuojantys ingredientai priemonės sudėtyje tikriausiai nebus pakankama atsvara sausinamąjam poveikiu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai