ODA atkuriamasis serumas su vitaminu C

Jau senai žinoma, kad vitaminas C ir apskritai, kosmetika su vitaminu C yra itin naudinga mūsų odai. Kiekvieną kartą, kai mano veidukas parausta, skruostus nuberia raudonis, skubu ieškoti priemonių, kurios sudėtyje turėtų būtent vitamino C. Kaip sykis toks metas atėjo pavasario metu - nuo praeitų metų spalio kankinausi su paraudusiais skruostais, kol pavasarį neištvėriau ir nusipirkau ODA serumą su vitaminu C. Apie ODA kosmetiką guvau girdėjusi pakankamai daug, tačiau kažkaip vis nebandydavau - ilgą laiką galvojau, kad kompanijos produktcija išskirtinai riebiai arba/ ir su akne kovojančiai odai. O mano taigi priešinga! Tad pakankamai ilgai ieškojusi sprendimo, galiausiai pamačiusi Oda priemones ilgai nedvejojau ir įsigijau. Bandžiau pakankamai ilgai - metas nuomonei.

"Galbūt nevaldai padėties, bet visada gali spręsti, kaip tau elgtis. Papuolęs į bėdą užsiplieksi ar įveiksi rūpesčius ramiai ir taikingai? Spėk, kuris būdas atves tave į kelią, kuriuo nori eiti?


Produktas: ODA atkuriamasis serumas su vitaminu C
Gamintojas: "ODA Pro". Pagaminta Elektrėnai, Lietuva
Paskirtis: veido odai - nuraminti sudirgimus, veikti priešuždegimiškai, naikinti bakterijas, skatinti odos regeneraciją
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: labai greitas efektas
Labiausiai nepatiko: ilgai išliekantis riebumo ir lipnumo jausmas odos paviršiuje
Tūris: 30 ml
Kaina*: 23,00 EUR
Kur galima įsigyti: oda.lt
Įvertinimas: 4,5-5/5

Ką žada gamintojas: Priemonė sukurta skatinti odos regeneraciją, nuraminti sudirgusią odą, atkurti sveiką jos būklę. Rekomenduojama naudoti po įvairių veido odos procedūrų ar depiliacijų. Taip pat siekiant maitinti bei atkurti natūralią odos drėgmės pusiausvyrą. Skirta visų tipų odai.

Rekomenduojamas kai oda: ypatingai jautri; sausa; spuoguota; po įvairių veido procedūrų; mažinti sudirgimui po depiliacijos.

Poveikis: nuramina sudirgusią odą; veikia prieš uždegimą, naikina mikrobus, virusus, bakterijas; skatina odos regeneraciją.

Aktyvųs komponentai:
- lantano junginiai skatina sudirgusios ir pažeistos odos gijimą, mažina uždegimą, naikina mikrobus, virusus ir grybelį;
- medetkų aliejus dezinfekuoja, ramina odą, neleidžia kilti bėrimams, spuogams, mažina varginantį odos niežulį;
- vitaminas C – šviesiną odą, apsaugo ją nuo žalingo laisvųjų radikalų poveikio.
Naudojimas: Priemonę tapkite ant sausos švarios odos.


Gamintojas teigia, kad ODA kosmetika yra skirta profesionalams, todėl nenuostabu, kad serumo pakuotė turi tą minimalizmo ir profesionalumo pojūtį. Baltos spalvos nedidelė plastikinė pakuotė ir sidabrinio metalo imitacijos užsukamas dangtelis. Kad ir kokia minimali pakuotė, bet visa informacija ant jų yra. Be to labai smagu, kad ant dozavimo angos buvo uždėta apsauginė folija - tad produktas buvo šviežutėlis, kai jį pirmą kartą išbandžiau. Apskritai, pakuotė labai smagi, nedidelė ir itin patogi laikyti rankose. Mano rankos pačios siekia serumo. 😊

Kvapas pakankamai stiprus ir man pasirodė, jog ir išlieka pakankamai ilgai. Jaučiu rūgštelę ir man labai primena kažkokias rūgščiai skanias uogas - gal erškėtrožių vaisius? Sunku pasakyti, tačiau pauosčius serumą tikrai pasakysi, jog čia yra vitamino C, net nereikia apie tai galvoti.

Konsistencija. Serumas geltonos spalvos, neatrodo labai vienalytės konsistencijos. Tačiau greitai tirpsta ant odos ir pasidengia skaidria, tačiau rieboka plėvele, man kažkodėl labai primenančia vazelina.


Sudėtis: Simmondsia Chinesis Seed Oil, Calendula Officinalis Seed Oil, Bytirospermum Parkii Butter, Triethylene Glycol, Ethylcarbitol, Ascorbyl Palmitate, PEG – 90, Lanthanum Chloride, Glycerin, Mineral Oil, Hydrogenated Styrene, Butadiene, Copolymer.


Poveikis. Mane erzina tai, jog priemonė ant odos paviršiaus ilgam palieka skaidrios ir vizualiai matomos plėvelės pojūtį, kuri šiek tiek apsunkina odą. Galbūt naudoju šiek tiek per daug? Tačiau net ir nedidelis kiekis greitai neįsigeria į odą. Dėl to mieliau serumą naudoju nakties metui, o jau ryte atsibundu su visiškai susigėrusia priemone ir gražiu veiduku.

Kaip jau minėjau įžangoje, priemonę nusipirkau po to, kai gana ilgai kankinausi su stipriu veido raudoniu, likusiu po gimdymo. Vis laukiau, kol tas raudonas, lyg ir pabėrimas, lyg ir paraudimas praeis susitvarkius hormonams, tačiau užsitęsė per ilgai, tad nusprendžiau, jog priemonė su vitaminu C gali būti sprendimas. Ir serumas iš tiesų yra sprendimas tokiai odai - galiu drąsiai teigti, jog per nepilną savaitę visas raudonis visiškai dingo ir mano skruostų visiškai nebereikėjo naudoti jokių maskavimo priemonių tose vietose. Stebuklas? Tikrai taip! Priemonė nepaprastai veiksminga sprendžiant tokias problemas.

Tačiau aš ir toliau ją naudotu. Kodėl? Pirmiausia, pakuotėje esantį produktą galima naudoti tik 6 mėnesius nuo atidarymo dienos, o jei vėl lauksiu, kol oda taps probleminė - likučiai spės sugesti ir priemonę reikės mesti lauk, o ji nėra pigi.

Ir apskritai, vitaminas C naudingas stiprinant odos kapiliarus, sprendžiant atspalvio netolygumus, skatina odos regeneraciją, tad stabdo senėjimo procesus. Be to, vitaminas C dar yra svarbus ir reikšmingas kolageno gamyboje, o kolagenas yra tas produktas, dėl kurio mūsų oda išlaiko drėgmę, todėl oda išlieka elastingesnė, stangresnė, sukuria barjerą raukšlių susidarymui bei odos dehidratacijai. O jei aktualu - vitaminas C gali padėti ir aknės gydymui, bet kadangi tokio dalyko niekad nesu turėjusi, negaliu pasakyti, ar išbandyti, kaip toks serumas veiktų spuoguotą odą.

Iš esmės, naudodama ilgą laiką, pastebiu jog mano oda tikrai gražesnė ir tolygesnio atspalvio. Galbūt baiginėdama pakuotę pastebėsiu ir poveikį raukšlėms? Bet apie tai pakalbėsime tuštučių įrašuose. O kol kas - na gerai, tikrai nepigi priemonė, tačiau ji labai veiksminga, veikia greitai ir efektyviai sprendžia odos problemas. Man šitas serumas patinka, manau mielai ne tik kartosiu dar kartą, tačiau ir išbandysiu daugiau ODA produktų ateityje.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Dievinu ODA kosmetiką ir jau naudoju kelis metus. Poveikis nėra kažkoks abra kadabra stebuklas, bet mano oda tapo sveikesnė ir skaistesnė. O aš kaip tik ir norėjau natūralumo :) O dabar svarstau pasigilinti apie juos dar labiau - planuoju aplankyti jų buveinę Elektrėnuose :) Tik nežinau, kur ten mane išleis autobusas, nes važiuosiu viešuoju: http://118.15min.lt/transporto-tvarkarasciai/paieska/elektrenai-vilnius - nes nesu buvusu Elektrėnuose, tačiau dėl ODA daug kam galiu ryžtis :)))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Hmm... man kaip tik efektas buvo kaip stebuklas ir labai labai patiko :) Norėčiau pas juos apsilankyti. Labai norėčiau :) Bet toloka, na gal kada nors :)

      Panaikinti
    2. Kai lietuviskai kosmetikai labai brangu!

      Panaikinti
    3. Nepigu, nepigu... Bet efektas man buvo vertas kiekvieno cento :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą