KINETICS "Solar Gel" gelinio efekto nagų lakas "Give Me Better Price"

Kaip aš, būdama tokia didžiulė nagų lakų mylėtoja iki šiol neišbandžiau Kinetics nagų lakų? Vaje, vaje, tikra bėda 😆 Kažkodėl niekad labai netraukė, tačiau perskaičius kokį milijoną gerų atsiliepimų įvairiuose tinklaraščiuose, pasižiūrėjus video ir mano naujienoms atviram naujovėms protui gavus didžiulį srautą teigiamos informacijos - negalėjau nepabandyti. Samlsumas nugalėjo, tad įsigijau vieną buteliuką ir testuoju - ar tikrai išlieka 10 dienų? Atrodo nerealiai geras laiko tarpas. Prieš pat apžvalgą bandžiau šitą laką keturis kartus, todėl rašydama įrašą jau puikiai žinau, ką kalbu ir kaip šitas lakas man pasirodė.

"Gyvenime nieko nereikia bijoti. Reikia tik suprasti."
M. Kiuri



Produktas: KINETICS "Solar Gel" gelinio efekto nagų lakas "Give Me Better Price" 
Gamintojas: "Pretty Woman". Pagaminta Riga, Latvija
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas ant nagų
Labiausiai nepatiko: tikėjausi gerokai ilgesnio išlikimo
Tūris: 15 ml
Kaina*: 6,59 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Cascada
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: KINETICS didžiuojasi pristatydami profesionaliam naudojimui skirtus naujos kartos produktus – Solar Gel nagų laką ir Solar Gel Top Coat nagų lako dangą. Šie du revoliuciją sukėlę produktai, naudojami kartu, leidžia sukurti gelinio lako efektą, ypatingą nagų žvilgesį ir išsilaiko net iki 10 dienų! Be to, jums nereikės UV ar LED lempos. Šiam puikiam rezultatui pasiekti jums neprireiks ir daug laiko. Vos dviejų žingsnių sistema leis greitai džiaugtis nuostabiu manikiūru.

Nereikia nagų lako pagrindo, tiesiog nulakuokite nagus pasirinktos spalvos laku ir užtepkite apsauginį viršutinį sluoksnį. Tai užtikrins, kad jūsų manikiūras išsilaikys iki 10 dienų, o nagų lakas nepradės luptis ar trupėti. Atsisveikinkite su įprastu nagų laku, kuris pradeda luptis ir trūkinėti jau po kelių dienų, nes Solar Gel yra daug patvaresnis, o viršutinė danga jį padaro dar tvirtesniu, labiau žvilgančiu. Be to, Solar Gel turi savaiminio išsilyginimo savybę, todėl jūsų nagų paviršius bus nepriekaištingai lygus, lyg būtumėt ką tik išėjus iš salono.

Taigi, jei jūs norite tobulo gelio efekto manikiūro, ryškios, spindinčios spalvos vos per kelias minutes – KINETICS kaip tik jums!

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Isopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Silica, N-Butyl Alcohol, Trimethylpentanediyl Dibenzoate.
May Contain: Styrene/ Acrylates Copolymer, Mica, Polyethylene, Polyethylene Terephthalate, Synthetic Flourphologipite, Calcium Aluminum Borosilicate, BIS (Glycidoxyphenyl) Propane/ Bisaminomethylnorbornane Copolymer, Tin Oxide, CI 77891, CI 77491, CI 77510, CI 77499, CI 19140, CI 77000, CI 15880, CI 15850, CI 60725, CI 12490, CI 77742, CI 77163, CI 77002, CI 42090, CI 77007, CI 74160, CI 77266, CI 47000, CI 12085, CI 45380, CI 45410, CI 47005.


Poveikis. Nagų lako buteliukas įprastos, kvadratinės formos su juodu matinio efekto dangteliu. Priemonės dizainas gana paprastas, tačiau suteikia gerą, solidų ir profesionalų įspūdį. 

Nagų lako šepetėlis vidutinio ilgio, tačiau šiek tiek platesnis, nei vidutinis, labai nežymiai. Man aplikavimas su tokiu šepetėliu nepaprastai patogus - lengva visur pasiekti ir pasidengia pakankamai greitai. Be priekaištų.

Vienas sluoksnis

"Give Me Better Price" atspalvis lengvas, pastelinis alyvinis, tačiau jis turi daugiau rožinio atspalvio negu violetinio, bent jau lyginant su mano turimais atspalviais. Man tai tobulas atspalvis, kai po neoninių vasaros spalvų jaučiuosi šiek tiek pavargusi ir norisi kažko šiek tiek neutralesnio. "Give Me Better Price" atspalvis man puikiai tinka kai reikia/ norisi šiek tiek rimtesnio, elegantiškesnio ir lengvesnio manikiūro.

Priemonės pigmentacija gera - spalva iš karto dengiasi įmanomu ryškumu. Antras sluoksnis kaip ir būtų nereikalingas dėl pigmentacijos, bet reikia dėl kitų problemų - man pirmasis sluoksnis nesidengia visiškai tolygiai, nesu patenkinta sluoksnio lygumu (nuotrauka viršuje), todėl būtinai dengiu antrą sluoksnį. Tačiau ne visuomet - vieną kartą man pavyko padengti tobulai iš pirmo karto. Tačiau vienaip ar kitaip - vidurkis sako, kad antrą sluoksnį dengti būtinai reikia. Su antruoju sluoksniu visi netolygumai užglaistomi ir dingsta nuo paviršiaus, suteikdami lakui visiškai lygų efektą.

Nagų lako formulė neturi jokių blizgučių, tačiau išdžiūvus paviršius tampa stipriai blizgus, net ir nenaudojant skaidraus viršutinio nagų lako. 

Du sluoksniai

Kiek ditirambų šiems Kinetics nagų lakams prirašyta... ypač ilgam išlikimui... Tačiau man jis tikrai neišlieka tiek ilgai, kiek teigia dauguma bandžiusių. Vidurkis 4 dienos, pasitaiko ir 3 ir 5, tad nežinau, kaip reiktų vertinti. Iš vienos pusės, kaip ir normaliai. Tačiau iš kitos pusės - kur tas 10 dienų, kur gamintojas žadėjo? Taip, aš nenaudojau viršutinio skaidraus nagų lako, tačiau bandymu keliu, viršutiniai nagų lako sluoksniai pratęsia ne ilgiau negu porą dienų - tai uždėjus +2 dienos - sakyčiau šiek tiek trūksta iki tų 10 žadamų dienų. 

Išlikimas mane nuvylė labiausiai, tačiau iš esmės - labai gražus efektas, dailus spindesys ir visai gera kokybė. Nors ir tikėjausi daugiau - bet patiko, tik gal reikėjo bandyti su viršutiniu nagų lako sluoksniu? 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Tikrai nesurinku su konentaru dėl laiko. Naudoju ne pirma kartą ir drąsiai galiu pasakyti,kad uždėjus lako apsaugą,laiko 10 dienų

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nagų lako išlikimas yra lygiai toks pat individualus dalykas, kaip makiažas. Lako išlikimas priklauso nuo daugybės faktorių: pradedant buities darbais, rankų vandenyje laikymo ilgumu ir dažnumu, darbo su kompiuteriu ypatumų, prieš tai dengtos bazės sukibimo su laku, net nuo to paties viršutinio nagų lako sukibimo su laku. Ne kartą įrašuose esu minėjusi, kad rašau tik apie savo potyrius asmeniškai - tuo metu jie buvo būtent tokie :)
      Tikiu, kad gali būti, jog kitiems neišlaikys ir pilnos dienos, o kitiems ir porą savaičių gali atrodyti gerai ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą