EO LAB "Vostanavliajuščiaja" atkuriamoji plaukų kaukė pažeistiems plaukams su kamelijų, simondsijų aliejais; šilko baltymais ir bambuko ekstraktu

Kai pradėjau šviesinti visą galvą, turiu galvoje balinti visus savo plaukučius, stipriai ir efketyviai veikiančios plaukų kaukės yra būtinos. Anksčiau balindavau plaukučius tik pavienėmis sruogomis ir nemačiau didelio vargo su sausumu ar dideliu pažeidimu. O dabar - dabar paprastos priemonės, ar silpniau veikiančios, jau nebėra tas dalykas, kuris tenkintų mano poreikius. Ką turiu galvoje? Jei Gaia ar Bielita priemonės anksčiau visai puikiai tiko, tai dabar jos man pernelyg silpnos. Tenka ieškoti naujų, efektyvesnių sprendimų.

Apie ECO LAB kompanijos produkciją buvau girdėjusi jau tikrai nemažai, smalsumui neatsispyriau ir aš, tačiau jei kūnui turiu visą krūvą, tai nusprendžiau imti plaukučiams. Atstatomoji priemonė man pasirodė stipriausia, efektyvesnė, todėl griebiau bandyti. Įspūdžiai jau čia!

Galbūt sunku įžiūrėti šviesiąją gyvenimo pusę, kai tave gaubia tamsa, bet net ir sunkiausi laikai netrunka amžinai. Jeigu atsidūrei tamsybėse, skirk laiko saviugdai ir primink sau, kad visada išaušta nauja diena. Tamsa - augimo ženklas, pasiduodamas tik atsisakytum atlygio!


Produktas: EO LAB "Vostanavliajuščiaja" atkuriamoji plaukų kaukė pažeistiems plaukams su kamelijų, simondsijų aliejais; šilko baltymais ir bambuko ekstraktu
Gamintojas: "OOO Eko Laboratorija". Maskva, Rusija
Paskirtis: atkurti, drėkinti, maitinti, suteikti plaukams žvilgesio, glotnumo, minkštumo ir stangrumo
Tinkamas tipas: pažeistiems plaukams
Labiausiai patiko: efektas plaukams
Labiausiai nepatiko: maitinamojo efekto beveik nepajaučiau
Tūris: 250 ml
Kaina*: 6,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: ECOLAB serija sukurta natūralių aliejų ir ekstraktų pagrindu, naudojant naujausios kartos pažangiausias mokslines technologijas. Atkuriamosios plaukų kaukės sudėtyje yra 97,2% augalinės kilmės medžiagų. Be parabenų, silikono. Naudojami natūralūs konservantai ir dažikliai. Kamelijų aliejus intensyviai drėkina ir maitina plaukus, suteikia jiems žvilgesio ir stangrumo. Organinis simondsijų aliejus sukuria ant plauko paviršiaus apsauginę plėvelę, palaiko reikiamą drėgmės kiekį, suteikia plaukams minkštumo ir glotnumo. Šilko baltymai įsiskverbia į plauko vidų, aprūpina būtinais maitinamaisiais elementais ir drėgme, skatina pažeistų plaukų atkūrimą.
Naudojimas: tepti nedidelį kiekį ant drėgnų plaukų, pamasažuoti ir palikti 2-5 min., nuskalauti vandeniu. 


Plaukų kaukės pakuotė tradicinis, apvalus plastikinis indelis, atsukamu dangteliu, po kuriuo dar yra apsauginė folija. Indelis dar buvo įdėtas į kartoninę dėžutę, kas mano manymu yra visiškai nebūtina, tačiau kartoninė + plastikinė pakuotė atrodo solidžiau negu tik plastikinis indelis.

Kalbant apie dizainą - jis manęs nežavi - pati nemėgstamiausia ruda spalva ir visa krūva užrašų su augaliniu motyvu. Tipiška rusiškos kosmetikos pakuotės išvaizda, kuri mane nelabai nuteikia produktui, kuris mane sužavės, bet yra toks posakis - nespręsti apie knygą, pagal jos viršelį! Nesprendžiam ir žiūrim toliau.

Kvapas keistokas, lyg ir augalinis, lyg ir sintetinis. Pakankamai intensyvus, bet neturi sunkaus pokvapio. Tai nėra kvapas, kurį norėčiau nuolat uostyti ir uostyti, tačiau jis ir neišlieka labai ilgai, pakankamai greit išgaruoja ir dingsta.

Konsistencija. Baltos spalvos kaukė kreminė, tačiau lengvos konsistencijos ir tekstūros, šiek tiek primena kūno losjonus.


Sudėtis: Aqua, Rosa Canina Floral Water, Organic Simmondsia Chinensis Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Organic Bambusa Arundinacea Extract, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Glycerin, Behenamidopropyl Dimethylamine, Glyceryl Monostearate, Hydrolyzed Silk Peptides, Glyceryl Stearate SE, Perfume, Lactic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol.

Be parabenų, silikono.


Poveikis. Kaukių naudojimas man atrodo visiems jau savaime suprantamas dalykas, tiesa, dengiam ant plaukų, laikom nurodytą laiką ir nuskalaujam vandeniu. Aš visuomet dengiu daug, labai daug priemonės, tuomet mėgstu pašukuoti labai labai retomis šukomis ir dar padengti produkto. Mano plaukai yra pakankamai porėti, lyg kempinė, tad sugeria beprotiškai daug bet kokių produktų. Net kirpėja kirpykloje visuomet sako, kad suvalgo ir suvalgo mano plaukučiai viską - nu ir ką tu jiems? Man labiau mano plaukų gaila, negu vienų ar kitų produktų, todėl dedu ir niekuomet negailiu. Gal todėl mano kaukės baigiasi greitai?

Kalbant apie produkto poveikį - jis super gerai glotnina plaukus ir labai gerai drėkina. Dar išskalaujant produktą jaučiu, kaip mano kasos glotnios ir visiškai nebesivelia. Išdžiovinus plaukučiai tikrai netampa visiškai tiesūs, bet man to nereikia - jaučiu minkštumą, švelnumą ir mažesnį vėlimąsi. Ar mano plaukus priemonė atkuria? Nemanau, maitinimas man šiek tiek per silpnas, tačiau drėkinimas pagirtinas. 

Ir žinokite, man šita kaukė patiko: gal ne visai tai, ko tikėjausi ir ne visai to, ko man reikia, tačiau mano plaukučiams patinka, efektas mane tenkina. Tad taip, gera, ir sudėtis labai nebloga, - rekomenduočiau išbandyti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai