DOUGLAS Naturals drėkinamoji veido kaukė su argano aliejumi

Šiandien visai noriu išbandyti kažkokią vienkartinę kaukę, galbūt todėl, jog diena visiškai blanki, tuščia ir itin tingi - apart vaiko ir kasdienio namų tvarkymo, šiandien dar nenuveikiau nieko doro - niekur nevažiavom, nieko neplanavom, o ir oras baisiai nemalonus ir slegiantis. 

Tad bandau ieškoti naujų potyrių ir traukiu burtus iš vienkartinių kaukių krūvos - galbūt laukia kažkas nepaprasta gero ar nepatirto? Mano aptingę nuo tingėjimo pirštai traukia drėkinančią veido kaukę iš Douglas, kurią radau Douglas advento kalendoriuje praeitą žiemą ir nors pakuotė nežada nieko ypatingo, tačiau plėšiu pakelį ir testuoju - o gal patiks?

Kai norime sulaukti visokeriopos gausos, svarbu ne tik pagarsinti svajones ir jaustis dėkingam, bet ir būti budriam. Kartais gausa ateina taip paprastai ir nejučia, kad nė nepastebime, kaip pradedame gyventi kitokį gyvenimą. Šiandien stebėk, kur esi, ir priimk kaip dovaną šį buvimą.
Ir mėgaukis!


Produktas: DOUGLAS Naturals drėkinamoji veido kaukė su argano aliejumi
Gamintojas: "Douglas Cosmetics" GmbH. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: drėkinti, švelninti, suteikti elastingumo ir spindesio veido odai
Tinkamas tipas: visiems, ypatingai sausai ir jautriai
Labiausiai patiko: gera sudėtis
Labiausiai nepatiko: praktiškai nėra jokio efekto odai
Tūris: 10 ml
Kaina*: 2,29 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas
Įvertinimas: 1,5/5

Ką žada gamintojas: Gryna, natūralu ir efektyvu: drėkinamoji kaukė maitina ir apsaugo ypatingai sausą ir jautrią odą. Didelis lecitino kiekis ARGANO SOJOS ALIEJAUS sudėtyje intensyviai stimuliuoja odos drėgmės balansą. ORGANIŠKAS TAUKMEDŽIO ALIEJUS suteikia odai švelnumo, lygumo ir apsaugo nuo drėgmės netekimo. ORGANIŠKAS ARGANO ALIEJUS suteikia elastingumo, spindesio ir pagerina odos tonusą.
Naudojimas: tepkite ant veido ar kūno odos ir švelniai įmasažuokite. Palikite 5 – 10 minučių. Po to nuplaukite vandeniu. Kartokite 2 – 3 kartus per savaitę.


Kaip ir visų vienkartinių veido kaukių, taip ir šios pakuotė yra paprastas maišelis, tačiau nepasakyčiau, kad kaip įprasta - būtų plastikinis. Ne, toks jausmas, kad popierinis pakelis, o viduje plastikas; mat pakuotė žiauriai susiglamžė ir tos raukšlės neišsilygina, panašiai kaip bandant ištiesinti suglamžytą popieriaus lapą. Maišelis šiek tiek prislopintos žalios spalvos, ant jo informacijos atrodo daug, tačiau man trūksta poveikio, t.y. gamintojo pažadų bei naudojimo būdo. Jų tenka ieškoti internete.

Kvapas nėra labai įspūdingas. Nors pridėta kvapiųjų medžiagų, tačiau man kvapas nemalonus. Vos jaučiasi saldumas ir kvapo sunkumas. Neerzina, tačiau nemalonus.

Konsistencija kreminė, kaip įprastas, lengvas dieninis kremas. Baltos spalvos. Dėl konsistencijos, priemonę lengviausia padengti pirštais, o ne šepetėliu.

Sudėtis: Aqua, Glycine Soja Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Olea Europaea Fruit Oil*. Glyceryl Stearate Citrate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter*, Isoamyl Laurate, Glycerin, Zingiber Officinale Water, Camellia Sinensis Leaf Water*, Aloe Barbadensis Leaf Powder, Lecithin, Hydrogenated Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Ascorbyl Palmitate, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Sodium Lactate, Sodium Levulinate, Glyceryl Caprylate, Talc, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Anisate, Parfum, Limonene, Linalool, Citral.
*inredientai iš sertifikuotų organinių ūkių
Be parabenų ir veganiškas. Be sintetinių dažiklių ir kvapiklių.


Poveikis. Tolygiai padengti kaukę sunku dėl jo kreminės konsistencijos. Kita vertus - kaukės užsidėjimas nėra grožio konkursui, tai reikšmės kaukės poveikiui neturi. Laikiau ant veido ir kaklo odos apie 10 minučių ir pastebėjau, kad nuo kaklo odos didžioji dalis priemonės susigėrė į odą, o nuo veido - praktiškai viskas liko ant odos paviršiaus.

Kaukė nusiplovė lengvai ir paprastai. Tačiau efektu aš nelikau patenkinta. Kaukė žada ir drėkinti ir švelninti ir lyginti veido odą, jai suteikti spindesio ir elastingumo. Kaip ir po visų kaukių, veido oda atrodo šiek tiek šviesesnė ir tikrai įgauna švelnumo. Tačiau kalbant apie kitus efektus - na neturiu ką pasakyti. Mano veidukas tapo labiau matinis, negu spindintis, drėkinamojo efekto praktiškai nehjaučiu, o apie elastingumo didinimą net nekalbu - reiktų naudoti ne kartą ir ne du, kad toks efektas galimai matytųsi. Jei kaukė gali tai daryti?


Žinokite visgi nea - nepatinka man efektas. Odos švelnumas niekuomet nėra tas poveikis, kurio man pakanka iš kaukės, rimtai. Aš suprantu, jog naudojau tik vieną kaukę, tačiau pala pala, kaukės esmė yra suteikti momentinį efektą, tiesa? Jeigu kaukė nesugeba jo suteikti, tuomet aš linkusi tokį produktą vertinti neigiamai. Man ji visiškai neveikia - liūdniausia, kad net drėkinimas, kuris pagal pavadinimą turi būti pagrindinis efektas odai, ir kurio aš tikėjausi labiausiai, buvo bene nulinis. Gaila...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai